View Full Version : Какво да правя?
От близо 3 месеца си пиша с едно момче, което много харесвам. Още от първия чат той започна да ми говори и да ми задава въпроси за секса. Много често ми предлага да ходя у тях, а ние дори не сме се виждали. Това, поне за мен, не е нормално. Много пъти го питах защо не иска да излезем първо и да се опознаем, а той ми отговаряше, че не обичал да излиза (лъжа). След това се правих малко на тъпа и го питах, какво мисли да правим в тях?- ще гледаме филм и ще си говорим (дръжки).......как може да не може да чака :D само за секс мисли! btw той е 97, а аз 00 и се учудва как може да не съм го правила?
Може пък наистина да иска да гледате филм у тях. Вярвай в доброто у хората!
3 пъти ме е канил в тях, първия път си помислих, че иска точно за секс, втория път ми каза ,,ти кво си мислиш, че ще правим секс ли'' и третия път ми каза ,,ми то тва е нормално'' ??? как да разбирам?
anonymous990763
01-09-2016, 22:13
Не отивай в дома на непознат...това е като правило номер едно на безопасността -_-
Не отивай в дома на непознат...това е като правило номер едно на безопасността -_-
Много разбираш ти... Такова нещо не съм казвал.
3 пъти ме е канил в тях, първия път си помислих, че иска точно за секс, втория път ми каза ,,ти кво си мислиш, че ще правим секс ли'' и третия път ми каза ,,ми то тва е нормално'' ??? как да разбирам?
А не е ли нормално?
Пък ако не искаш, не ходи. Доколкото разбрах не те кара насила.
anonymous990763
01-09-2016, 22:17
Много разбираш ти... Такова нещо не съм казвал.
Къде съм казала, че точно на теб го казвам?
Говорех на момичето. Да си преценява само, то ще си бере последствията после.
Къде съм казала, че точно на теб го казвам?
Говорех на момичето. Да си преценява само, то ще си бере последствията после.
Имах предвид, че това не е inewton-oвско, следователно не е и вярно.
За мен не е нормално на първа среща
anonymous990763
01-09-2016, 22:21
За мен не е нормално на първа среща
Така е. Като е непознат е по-добре да се срещнете на място с много хора, някое кафене или ресторант най-добре. Не се знае какъв може да се окаже.
Така е. Като е непознат е по-добре да се срещнете на място с много хора, някое кафене или ресторант най-добре. Не се знае какъв може да се окаже.
:lol:
Още ли не си разбрала, че не е непознат!?
Аз съм му казвала нещо от рода на ,, как мога да дойда у вас, при положение, че дори не сме се виждали'' и той ,,спокойно де, нищо няма да ти направя''
Аз съм му казвала нещо от рода на ,, как мога да дойда у вас, при положение, че дори не сме се виждали'' и той ,,спокойно де, нищо няма да ти направя''.
Аз съм му казвала нещо от рода на ,, как мога да дойда у вас, при положение, че дори не сме се виждали'' и той ,,спокойно де, нищо няма да ти направя''
Ааа, значи е някой дърт ефебофил. Зарежи го!
anonymous990763
01-09-2016, 22:25
:lol:
Още ли не си разбрала, че не е непознат!?
Ти още ли не си разбрал, че не са се виждали?