PDA

View Full Version : Въпрос за Ескапел

Tedll
01-10-2016, 16:42
Здравейте на 17 съм и днес правихме секс с приятеля ми и преди да сложим презерватива забелязахме,че от приятеля ми течеше предсеменна течност ,която много приличаше на сперма, но той не беше свършил в мен.И преди сме правили така докато сложим презерватива , но не е имало проблем.2 часа след секса пих Ескапел,защото преди 1-2 дни ми спря цикъла и ми наближава овулацията и не искам да рискувам.Та въпроса ми е на някой случвало ли му се е веднага след цикъл да пие ескапел и кога му дойде цикъла след това,по-рано или на точната дата?Надявам се хапчето да подейства. :)

Borntobewild..
01-10-2016, 19:18
Възможно е да ти се объркат хормоните от ескапела и е супер възможно да ти ззакъснее

cattwalk
01-11-2016, 14:20
Когато и да го изпиеш е доста възможно да ти се объркат хормоните.Аз като го пих не ми закасня след това дойде ми на време но ми течеше в продължение на 10-11 дена .. не се притеснявай напълно нормално е

YSMF
01-11-2016, 17:17
Цикълът ти се побърква, след като го пих кървях, после ми закъсня с две седмици. Чудното главоболие също трябва да се спомене.

NomNomNom
01-11-2016, 19:26
Зависи в коя фаза на МЦ го пиеш, вероятно при теб е да прокървиш сега и после да кървиш пак като стане време за М.
3 пъти съм взимала, 2 пъти пост овулаторно и просто ми подрани, а единия път получих киста. Боля ме корем 2 седмици и умрях от страх, not cool.

Fisherman
01-11-2016, 20:10
тия хапчета ей така ги пиете,с хормоните шега не бива

NomNomNom
01-11-2016, 20:18
За 6-8г. 3 пъти ми се е случило да не съм сигурна дали всичко е ок, хапче е по-добре от... по-сериозни неща.

Tedll
01-12-2016, 16:24
Ами за сега нямам кървене.На втория ден след като пих хапчето имах болка в яйчниците.Сега забелязвам ,че имам леко бяло течение ,но вероятно е от овулацията.

solo_
01-12-2016, 16:35
Един ден като няма да можеш да имаш деца много ми е интересно какво би направила ?

-Ще осиновяваш

-Ще вземеш още ескапел

-Ще се самоубиеш

-Друго

Tedll
01-12-2016, 17:34
Един ден като няма да можеш да имаш деца много ми е интересно какво би направила ?

-Ще осиновяваш

-Ще вземеш още ескапел

-Ще се самоубиеш

-Друго

Ин витро или осиновяване.Не мисля ,че въпроса ти е уместен по темата.Не става дума за аборт, а Ескапел не вреди. :)

solo_
01-12-2016, 17:54
Ин витро или осиновяване.Не мисля ,че въпроса ти е уместен по темата.Не става дума за аборт, а Ескапел не вреди. :)

Виж то и културистите казват че анаболите и стероидите НЕ вредят обаче след време как са ? Аз познавам бивши такива идиоти и знам ква е схемата... Туй хапче на биологоична основа онова на биологична основа обаче им се ебава майката прав ли съм ?

-Ако осиновиш всички ще ти се смеят тъй че по-добре инвитро другия повод за подиграфки ама поне ще са по-малко :D

kaRamella
01-12-2016, 22:45
Вреди разбира се , как да не вреди..
Аз през живота си един не съм изпила
а имам приятелки дето през 2 месеца взимаха.... ужас.

Govedin_Govedarov
01-13-2016, 14:17
няма как да забременееш от предсеменна течност първо ;) второ кой ви напълни главите с тоя ескапел незнам ;) не взимайте тия отрови по добре направи аборт от колкото да взимаш ескапел ;)

Tedll
01-17-2016, 12:55
Вече 3 ден съм с кървене,но е като цикъл,защото имам и болки но е по оскъдно с много съсиреци.Тоест на 6 ден след взимането на хапчето ми дойде,а сега би трябвало да съм в овулация поне така се пада.Иначе от това хапче се чувствам отвратително всички странични ефекти ме удариха-болки в яйчниците,гърдите,главата, замайване постоянно ми се реве.Отвратително е , но няма как!

Tedll
01-17-2016, 12:59
няма как да забременееш от предсеменна течност първо ;) второ кой ви напълни главите с тоя ескапел незнам ;) не взимайте тия отрови по добре направи аборт от колкото да взимаш ескапел ;)

Забременява се,защото тя също съдържа сперматозоиди и как ще е по-добре аборт като може да останеш бездетна,а от ескапел не, колкото и да е вредно и бъкано с хормони! :)

Fisherman
01-17-2016, 19:07
ми щом ти харесват нежеланите реакции,вземи пак ескапел

solo_
01-21-2016, 17:36
ми щом ти харесват нежеланите реакции,вземи пак ескапел

Искаш ли и ние за вземем ескапел ?