Влез

View Full Version : Изпит по кормуване ?

MVPORLR
01-11-2016, 19:50
Здравейте на всички .Днес имах практически изпит по кормуване и все още не съм на 100% сигурен , че съм взел изпита така че бих искал ако някой може да ми даде точния адрес на сайта за въвеждане на кода от картончето и виждане на резултатите от кормуването . Аз доста търсих и в различни сайтове ... на автомобилна администрация на кат ....но без резултат.

Благодаря предварително.

ПС: на гърба на картончето пише - " Видеозапис и допълнителна информация относно вашия практически изпит можете да прегледате в Учебен център , притежаващ разрешение за обучение на кандидати за придобиване на правоспособност за управление на МПС , чрез кода на този ваучер."

SHPAIdURmeN
01-11-2016, 20:11
Ако имаш утре път към учебния си център, там питай и те ще те ориентират вече. И ще ти обяснят някои неща.

SprayPaint
01-11-2016, 21:51
https://avtoizpit.com/

Обаче е за теоретичен изпит. Не ти ли казват оценката веднага след приключване на изпита и на теоретичен и на практически?

mlakniwe
01-12-2016, 11:57
Аз като карах изпита /2011г/ веднага ми казаха резултата още в колата ти казват еди кви си грешки да или не и тва е, пък сега не знам как са го напрайли :D

RapExotic
01-12-2016, 19:15
Резултата излиза веднага на таблета на човека от ДАЙ. Накрая преди да слезеш от колата би трябвало да ти е казал. Ако те беше скъсал със сигурност щеше да разбереш, защото изпита се прекратява веднага и инструктора ти щеше да ти каже кога да се явиш за нова дата и допълнителни часове по кормуване.