Влез

View Full Version : Проблем с ерекция. :(

silas2
01-12-2016, 23:39
Здравейте съфорумници. Момче съм на 17 и имам проблем със ерекцията.
Вдигам го много бързо, но като сложа презерватива и го пъхна в тУтката и в повечето случай е Game Over !!!
Имало е случай когато по 1 час сме го правили и сме спирали просто щото ни омръзва, но повечето пъти много лесно ми спада. От което аз веднага почвам да си мисля дали сега няма да ми спадне или нещо такова и най - вероятно зареди това е проблема, не мога да изпитам удоволствие от секса никакво почти нищо не усещам, права го по принуда защото наще не са си вкъщи примерно.
Дали момичето не ме възбужда по време на секс, дали от това дето постоянно мисля глупости (дали и харесва, дали ще ми омекне и т.н) Или от това че почти всеки ден мастурбирам незнам. Не го правя за 1-ви или 2-ри път.

Govedin_Govedarov
01-13-2016, 14:24
Всичко звиси от психическата нагласа :) може да е ново момичето....може ти да си нов...но лично според мен е от презерватива ;)ако сте отдавна заедно няма смисъл да го ползваш и ерекцията ще е добре ;)

ArmanDD
01-14-2016, 00:00
Едната от причините със сигурност е психическата ти нагласа и това че постоянно мислиш за това а не за самия акт. Другата причина може да е ако момичето е от типа "лягам и разтварям крака а пък ти си действай както си знаеш" или по просто казано неопитна е и не може да те възбуди и предразположи достатъчно добре. Съвета ми е мисли повече за самия акт и за нещата които те възбуждат а не за това дали ще се представиш добре.

Seattle
01-15-2016, 22:43
От презерватива е, смени модела. Опитай от най тънките.

silas2
01-15-2016, 23:10
Ограничих и мастурбацията и се надявам, да се по нормализират нещата,ако ли не ще пробвам от тези стягащите пръстени.