View Full Version : Феновете на НЮкасъл
Ако сте фен на Нюкасъл коментирайте да обсъдим малко положението в клуба.
az ne sym o4akwal tozi klub da ima fenowe w Bylgariq
сигурно са повече от на Сити
даже познавам двама, които са фенове на Нюкасъл
даже познавам двама, които са фенове на Нюкасъл
awtora na temata i sebe si li poznawa6>?
не, аз не съм фен на Нюкасъл
не, аз не съм фен на Нюкасъл
i az, basi typiq newcastle :D:D
недей така, че ще обидиш върлия им фен
недей така, че ще обидиш върлия им фен
той си знае, че е фен на скапан отбор. няма как да го обидя.
the king
01-16-2016, 11:36
И какво като е фен на шибан отбор. И на мен са ми противни, защото са черно-бели, но това не значи ,че не трябва феновете да подкрепят този отбор. Вие много ли сте велики като сте фенове на Барса, Реал, Байрен Мюнхен или някой отбор дето печели титла след титла. И каква радост ви доставя като спечелят купа - никаква. Докато истинските фенове, които страдали заедно със любимия си отбор се наслаждават на всяка победа хиляди пъти повече от колкото вие на поредната титла. Такива фенове са достойни само за уважение. Нали все пак , за да си фен на някакъв отбор просто трябва да го обичаш, а не да гледаш футболисти история , фенове и тн. Иначе за Нюкясъл както казах не съм фен и мисля, че ще изпаднат, иначе добър трансфер на Шелви.
az ne sym fen na nikoi otbor specifi4no, gledam futbol ot wreme na wreme i se naslajdawam na samata igra. kefqt me barca, ama ako padnat s 5;0 na nqkoi final, nqma da mi se otrazi osobeno na emociite. ne me e grija do tolkowa. bydete fenowe na igrata, ne zadyljitelno na igra4ite .
е и аз съм фен на скапан отбор от гледна точка на качество (последните години) - Левски и винаги го подкрепям
i zakwo si im fen? da se sre6tate s priqtel4etata w agitkata i da si prawite kefa? twa ne bi bilo lo6a pri4ina
сигурно са повече от на Сити
кво за Сити? :Д
че на Нюкасъл феновете сигурно са повече от на Сити в България
cecomuhata
01-20-2016, 20:20
Само Ботев и Нюкасъл - отборите с най-добра публика, респективно в България и Англия ;)
е майна, не се излагай, само Левски
cecomuhata
01-23-2016, 16:52
е майна, не се излагай, само Левски
За хероиновите богове ли говорим :D