Влез

View Full Version : Къде отидоха ?

Bork0_
01-15-2016, 21:35
Напоследък, наблюдавайки много връзки отстрани, както и се опарих от личен опит, се питам къде ли са стойностните момичета, които не гледат само да са материално задоволени, само за да може да бъдат изчукани и после пребити или в най-добрия случай просто зарязани брутално. Толкова ли няма такива, които да искат нещо истински и искрено ?!

fanton1
01-15-2016, 21:40
Добре дошъл в модерния свят, предполагам това ще е модата за следващите 5-6 години. После какво ли ще правят тия момичета ...

Bork0_
01-15-2016, 21:42
Много, тъжно.. Поколението което расте от 14-15 годишни следват този принцип.. Те като един, два пъти изядат тоягата се усещат, ама късничко..

Bork0_
01-15-2016, 21:47
Преди когато е имало по-малко възможност за материална облага е имало къде-къде по-стойностни жени, малките момичета са си знаели задълженията, големите жени са знаели истиснката стойност на думата "семейство" , а сега дори и те заради материалната облага развалят целии семейства..

Животно
01-15-2016, 21:59
всичко е пари

Bork0_
01-15-2016, 22:00
Така е Животно, ама не е правилно това, то без пари не може, ама не бива те да са приоритет

Животно
01-15-2016, 22:06
Така е Животно, ама не е правилно това, то без пари не може, ама не бива те да са приоритет

е, много ясно, предполагам си гледал в тубата онея голддигърки дето ходят с гаджето си, идва някъв с ламбо, заговаря я, и миндила прост заебава приятеля си и се качва при оня, смърт

Bork0_
01-15-2016, 22:10
То не само в тубата брат, гледал съм го и на живо тва, ама после съм гледал и как изхвърча от "ламбото" с раздран полов орган и трудна за обрисуване .. А гаджето и си е намерило вече стойностно момиче и се кефи човека, а тя реве и го търси, ама нанай

YSMF
01-15-2016, 22:14
Ей, като почнете така да ревете на умряло. Или някое момиче като почне да се оплаква как нямало свестни момчета...!!!... има представете си. И от двата пола :О И рано или късно се намират помежду си.

Bork0_
01-15-2016, 22:16
Ей, като почнете така да ревете на умряло. Или някое момиче като почне да се оплаква как нямало свестни момчета...!!!... има представете си. И от двата пола :О И рано или късно се намират помежду си.

Не става въпрос за реване, просто споделям до какъв извод съмстигнал според наблюдения, иначе е ясно, че има, но са малко, факт е

Животно
01-15-2016, 22:21
аз не рева, щото от личен опит знам, че има стойностни, просто лафиме, че са адски малко и е пълно с курволяк. Не съм тръгнал като някой 15 годишен да слагам всички под общ знаменател

solo_
01-15-2016, 23:21
Напоследък, наблюдавайки много връзки отстрани, както и се опарих от личен опит, се питам къде ли са стойностните момичета, които не гледат само да са материално задоволени, само за да може да бъдат изчукани и после пребити или в най-добрия случай просто зарязани брутално. Толкова ли няма такива, които да искат нещо истински и искрено ?!

Просто разбрахме че от любовта файда няма (казват те), предпочитаме да имаме всичко от колкото да сме бедни но влюбени,влюбени а в кочината... (казват те). Защо да си нямаме бизнесмен (дори и грозен) той ще ни осигури всичко въпреки и да не сме влюбени (казват те)... Апък ако съм влюбена в много красив мъж но без пари кво ????

+++

inewton
01-16-2016, 07:12
Това положение не е от скоро. И никъде не са отишли (свестните). Винаги е имало и курви, и свестни момичета. Може би не търсиш достатъчно или си в таква среда, в която няма свестни.

Грозния
01-16-2016, 09:09
Свестните са мит 8) ! Дори да ги има, всъщност никой не ги харесва :D !
Никое момче не би легнало с някоя "свястна", която е грозна, също както никое момиче не би легнало с някой "свестен" който няма пари или е грозен! Включително всички вие, които се възмущавате от това положение!

Това е истината!

всичко е париТова също!

crazyfenka
01-21-2016, 11:12
Има такива момичета .. Не говори за всички защото ти самия знаеш че ги има. Въпросът е че ходиш по курви де да знам . Просто не гледай само отвън защото в повечето случаи отвътре се оказва кухо .. ;)

tori
01-21-2016, 11:36
Ахаха, по-голямо клише не може ли да направите за тема и да плюете още?! Ай сиктир, повръща ми се вече!

Грозния
01-21-2016, 17:09
Има такива момичета ..Какви? Такива които спят с бедни грозници ли :D ?
http://1.bp.blogspot.com/-DzHpKM1TuP0/UeWfwn8AixI/AAAAAAAAAL4/oD5aH_Y30JI/s1600/7864_465755663514502_256002653_n%5B1%5D.jpg

защото ти самия знаеш че ги има.Защото аз самият знам че ги няма 8) ! Както и вие знаете :)!

Въпросът е че ходиш по курви де да знам.Не съм, но май трябва да почна, ако искам да правя секс изобщо. Това е най-добрата идея (и други хора са ми го казвали, не си само ти), курвите спят с всеки, който си плати и даже излиза много по-евтино от която и да е "нормална" :D !

anonymous990763
01-22-2016, 16:30
Защото аз самият знам че ги няма 8) ! Както и вие знаете :)!

Виж, имал си проблеми в миналото, но да слагаш всички под общ знаменател не е правилно. Винаги има изключения.
Все едно да кажа, че всички момчета са еднакви, но ще е лъжа.

solo_
01-22-2016, 16:42
Ти да видиш :D :D

Ch1024
01-22-2016, 20:30
Както някой каза по-горе, винаги е имало свестни, макар и в по-малко количество. Няма как да очакваш обаче да си някакъв супер малоумник и да чакаш свястно момиче. От друга страна като се замислиш по въпроса за парите - векове наред жената е била принуждавана да си седи вкъщи и да гледа домакинство и деца докато мъжът печели доходите. И макар, че в днешно време и двата пола работят, няма как да не е останал дори и част от този манталитет. :)

solo_
01-22-2016, 20:32
Една жена НЕ трябва да е робиня, това е подло и гнусно.

Ch1024
01-22-2016, 20:58
Една жена НЕ трябва да е робиня, това е подло и гнусно.

Никъде не съм казала подобно нещо, всъщност подкрепям напълно думите ти. Просто обяснявам защо някои жени гледат само парите :)

solo_
01-22-2016, 21:04
Това е просто за обяснение при това МНОГО просто... Слушай ме сега:
Има жени които като млади не са успели, няма ли са успех, връзка, нормално семейство (като малки - в пубертета) израстнали са с проблеми и за това сега търсят мъж който да може да ги задоволява от всякъде но работата е там че не е казано че трябва да имаш проблеми че да си търсиш богат мъж просто може да го търсиш от желание за свобода и задоволяване.

сега искам да кажа нещо, но ще се въздържа от това удоволствие...

rehonoscy
01-23-2016, 00:08
Много слаби изказвания в тази тема.. хаха...

След един месец като някое момиче с увиснало сърце постне подобна тема, доволна ще я насолите.. тцтц

Съдете и ще ви съдят момчета!

TROLLDADLOLCAKE
01-23-2016, 22:41
И аз това се чудех..Цял живот попадах на боклуци (както и последната ми приятелка) и точно преди нея беше дошла "ТЯ", онова, което всички търсим днешно време..Да не гледа парите,да не те съди по това как се обличаш, кое и как правиш...И толкова бях свикнал със златотърсачките, че прецаках всичко и преебах момичето..Не ме питай колко ме е яд..И най - тъпото е, когато осъзнаеш, че си "хвърлил камъка" и няма връщане и от тук нататък пак имаш 90% шанс да нацелиш мастия..