View Full Version : в час музика
stalker681
01-16-2016, 07:06
абе хора това вече не е училище а бардак в часовете се слуша криско азис фики тони стораро джорджано и сякакви чалгари в ваще часове как е имали такова нещо напрао ми омръзна да им слушам глупостите
:D ми като ти е дошло до гуша заминавай ч частно училище където е същата работа :D
ПС; https://www.youtube.com/watch?v=IaZ07L2xdRA
sofityoy
01-18-2016, 16:43
Е поне някаква музика-каквато и да е се слуша,в нашите часове се обсъжда сектите и бялото братство и ни се обяснява как цял живот ще се въргаляме в калта,защото сме свине...:D ;)
(и това всеки час...без музика)
sexa_na_kompleksa
01-25-2016, 18:03
Боже, аз завърших преди няколко години, но в час никой не си е позволявал да слуша музика на високо, само на слушалки и то повечето пъти трябваше да се крием.
Ако музиката ти пречи да се съсредоточиш, обърни се към съответния преподавател/класен ръководител/психолог или в краен случай - директор.
Боже, аз завърших преди няколко години, но в час никой не си е позволявал да слуша музика на високо, само на слушалки и то повечето пъти трябваше да се крием.
Ако музиката ти пречи да се съсредоточиш, обърни се към съответния преподавател/класен ръководител/психолог или в краен случай - директор.
Хубавото в моя клас е че в часовете си пускаме чалга от телефона директно без слушалки и става много готино