View Full Version : Имам нужда от съвет!!!
Харесвам едно момче от училище от горния клас, не се познаваме... не ми прие поканата във фейсбук, но прие на приятелките ми..та как да го накарам да ме забележи, но с хубаво ..Мислех да му пиша във фейсбук - да му пиша ли??? Фактът, че ми отказа поканата е лош знак все пак. Какво да правя??
anonymous990763
01-16-2016, 14:45
На колко си?
Това, че не ти е приел поканата, не е много хубав знак. Спри да мислиш, че зарибяването става САМО ЧРЕЗ ФЕЙСБУК!
И как ще го следите... -_-
И как ще го следите... -_-
То и ти сигурно като си била 3-4-5-ти клас и ти така ... Това със следенето става в тия малките класове
добре, дайте идея какво да му КАЖА
RapExotic
01-16-2016, 15:02
Фактът, че ми отказа поканата е лош знак все пак.
Ужас, той направо те е унижил публично..
добре, дайте идея какво да му КАЖА
като порастнеш само ще знаеш какво да му кажеш
anonymous990763
01-16-2016, 15:03
То и ти сигурно като си била 3-4-5-ти клас и ти така ...
Не. Всеки би трябвало да знае, че това не е начинът.
какво имаш предвид под публично?
anonymous990763
01-16-2016, 15:05
какво имаш предвид под публично?
Ирония...
Кажи на колко си, за да видим дали можем да ти помогнем.
anonymous990763
01-16-2016, 15:11
Виж си ЛС.
Да не и предложи ти да си и приятел ?
anonymous990763
01-16-2016, 15:17
Да не и предложи ти да си и приятел ?
Ще й дам съвети за разлика от теб.
Ще й дам съвети за разлика от теб.
Окей...
Какво да му казваш!? Приема приятелките ти, но не и теб. Може би не те харесва.
Има обаче и съвсем малка възможност да се прави на недостъпен.
Какво да му казваш!? Приема приятелките ти, но не и теб. Може би не те харесва.
Има обаче и съвсем малка възможност да се прави на недостъпен.
Мъж да се прави на недостъпен ?
anonymous990763
01-16-2016, 15:30
И такива има.
Не е странно. Виждал съм такива случаи.
zombolovesu
01-17-2016, 17:03
Не се занимавай с него. Не знам как си харесвате някой с когото изобщо не сте си говорили..
Не се занимавай с него. Не знам как си харесвате някой с когото изобщо не сте си говорили..
външен вид ?
crazyfenka
01-21-2016, 11:16
Може би приема тези които познава? Или ако си по грозна от приятелката си .. :D
Не бе шегувам се .. В крайна сметка не всичко трябва да е само фейсбук ! Ето нещо за теб и се надявам да го разбереш :)
'' Интернета .. Той не сближава. Той е сбор на самота .. Ние като че ли сме заедно , а всеки е сам. Илюзия за Общуване.. ''
Помисли над това .. и се надявам да не си срамежлива защото ще ти предложа това .. Запознай се с него на живо и го попитай за фейсбук от там все някак ще започнете щом това е най-важното в днешно време ... Чао и успех :))
Може би приема тези които познава? Или ако си по грозна от приятелката си .. :D
Не бе шегувам се .. В крайна сметка не всичко трябва да е само фейсбук ! Ето нещо за теб и се надявам да го разбереш :)
'' Интернета .. Той не сближава. Той е сбор на самота .. Ние като че ли сме заедно , а всеки е сам. Илюзия за Общуване.. ''
Помисли над това .. и се надявам да не си срамежлива защото ще ти предложа това .. Запознай се с него на живо и го попитай за фейсбук от там все някак ще започнете щом това е най-важното в днешно време ... Чао и успех :))
тва е истината
DarkManX
01-23-2016, 06:54
За това, че е отказал поканата ти в facebook ще кажа едно, facebook колкото и хора да е събрал, толкова и е разделил, не оценявайте характера и мнението на хората, само чрез facebook.
Ако искаш да го привлечеш с вниманието си говори му, излезте не разчитайте само на социалните мрежи..
не ми прие поканата във фейсбук, Фактът, че ми отказа поканата е лош знак все пак
Трябва наистина да е ебати педала. :|
Трябва наистина да е ебати педала. :|
на теб ако някоя грозна ти прати покана ще я приемеш ли ?
baby_baby
03-04-2016, 06:54
Това че не ти е приел поканата не е много добре опитай да се запознаеш с него на живо