PDA

View Full Version : МНОГО СПЕШНО!!!

TROLLDADLOLCAKE
01-16-2016, 19:27
Здравейте, извинявам се,че пиша тук,но моля за бърз и адекватен отговор..В четвъртък се татуирах (от коляното до горе по целия крак) та...казаха ми да се мажа с БЕПАНТЕН, един мой приятел го ползва също...И наистина лекарството се оказа уникално...НО..днес го бях взел на работата да се намажа по обяд и преди да си тръгна го забравих...живея в населено място където няма денонощни аптеки и прочие и няма от къде да си закупя друг...Има ли някакъв алтернативен вариант..знам ли...и какви може да са последствията ако не го намажа до утре? ( Мазан е около 1 на обяд,дебело и като го гледам още си е леко мазен..но все пак.. )

kaRamella
01-16-2016, 19:53
Не се притеснявай :)

Zuzinka_
01-17-2016, 11:16
Вазелин , витамерфен , и всевъзможен мазен крем ....

kiro1254
01-17-2016, 18:09
Зузинка да знаеш че витамерфена е спрян от производство защото е канцерогенен

TROLLDADLOLCAKE
01-18-2016, 06:21
Една приятелка ме снабди с вазелин посред нощ...колкото и смешно да звучи.. :D !
Витамерфена възпали татуса на един приятел..незнайно как и не бих го ползвал..Бепантена е просто уникален..абсолютно никакви забележки, а и между другото мисля, че го ползват за бебета, което само по себе си трябва да означава, че е напълно безвреден.Благодаря ви все пак!

Seattle
01-18-2016, 06:45
Тая тема е със сигурност в правилния раздел, освееееен ако с възелина не ти е "дала" и нещо друго? :)

TROLLDADLOLCAKE
01-20-2016, 15:53
Казах, че темата не е за тук.Просто беше наистина спешно и знам, че тук е "биг трафик". Локвайте!