View Full Version : ....
milena.georgieva
01-16-2016, 20:00
Zdraveite. Imam si priqtel i dvamata sme na 16,hodim ot 6 meseca i toi dosta nastoqtelen otnosno nqkoi neshta, dnes bqh prinudena da mu napravq svirka. Molq da si izkajete menieto zashtoto mislq che malko izburzahme s tova,a i vse pak hodim ot meseci. Taka li e? Ne iskam da pravq takiva neshta ne se chuvstvam gotova.
anonymous990763
01-16-2016, 20:04
Ne iskam da pravq takiva neshta ne se chuvstvam gotova.
Отговорът много често се крие в самите обяснения.
Просто е - не се чувстваш готова => не го правиш.
Изясни му това. Ако не те разбере...здраве да е.
еее все пак ходите само от месеци, трябва поне 5-6 годинки преди свирката, а за секс към 10
kaRamella
01-16-2016, 20:38
:D
Кажи му - не искам и точка. Прибери се у дома и се успокой. След 2рия,3ти път ще разбере сам напълно.
Мене ако питаш щом си го направила значи си готова, сега е време и да те изчука. :D
Molq da si izkajete menieto
kovra si brat
dnes bqh prinudena da mu napravq svirka. Molq da si izkajete menieto
От къде да знам аз какви свирки правиш!? Какво мнение искаш!?
Как така те е принудил да духаш? Защо не го захапа? Хахаха
За какво си хващате гаджета, като не сте готови за секс!? Който го е страх от мечки да не ходи в гората!
Айде повече няма да те карам на сила , щом се налага и по форумите да коментираш кво съм правил...
Айде повече няма да те карам на сила , щом се налага и по форумите да коментираш кво съм правил...
Момента в който си признаеш, че си толкова некадърен, че трябва да я караш на сила да ти духа.. :/
некадърен:/
виж ми аватара...
виж ми аватара...
Човек да не ти изпрати нещо ;)
Какво имаш предвид, братко мой ?
Какво имаш предвид, братко мой ?
Всеки път когато ме наречеш братко, умира по едно африканче( истинските ти братя).
Всеки път когато ме наречеш братко, умира по едно африканче( истинските ти братя).
Всеки път когато говориш с мен умира едно цигънче истинските ти братя !
Всеки път когато говориш с мен умира едно цигънче истинските ти братя !
Лооол, взе изречението ми и промени в него само няколко думи. Сигурно си някъв гений.. Разговорът с теб не си струва. Дори и това да избие абсолютно всички цигани по света, пак няма да си струва.
Лооол, взе изречението ми и промени в него само няколко думи. Сигурно си някъв гений.. Разговорът с теб не си струва. Дори и това да избие абсолютно всички цигани по света, пак няма да си струва.
Добре. :D
Това =>
Отговорът много често се крие в самите обяснения.
Просто е - не се чувстваш готова => не го правиш.
Изясни му това. Ако не те разбере...здраве да е.
а ако пак нещо мрънка или поставя ултиматуми прав му път, ще имаш и по-добър (все пак си на 16)