Влез

View Full Version : Как би се очаквало да постъпя

Ани
01-18-2016, 19:57
Здравейте,
Не знам от къде да започна... родителите ми са разделени от 6 години. Живея при майка си, а баща ми работи в чужбина. От една страна се надявам и двамата да си намерят половинки .... Обаче имам чувството, че мама вече си има и не знам как да подходя. Първо разбрах съвсем случайно, тя си беше забравила телефона вкъщи и и звъняха там колежки, и аз погледнах и видях, че има съобщение което гласеше "миличка Извинявай ако съм те засегнал, липсваш ми целувам те" ....първоначално се стъписах. ..но видях, че е записала контактът под женско име, но знаех че е мъж и записах номера ....знам, че не е било редно да се ровя но..... И след ден звъннах и съмненията ми се оказаха верни ..беше мъж. Също съм чувала и как си говорят и все повече се убеждавам, че тя си има някой. Радвам се за нея, но не знам как да постъпя ...дали да и кажа или да оставя тя сама да ми каже .... Защото от една страна искам да познавам въпросния човек, а и да не се налага тя да крие от мен. Ппц предполагам защо не ми казва.....знае, че ще реагирам остро и няма да го приема, но реакцията ми не би била такава на този етап, защото не искам да е сама повече....

solo_
01-18-2016, 20:00
Гледай още малко и ако си няма мъж тогава ме потърсете :)

inewton
01-18-2016, 20:11
Зависи от другия човек. Понякога е по- добре да останеш сам, отколкото да се впуснеш в низ от нерви, компромиси и безразличие.

Животно
01-18-2016, 20:18
кво те боли как би се очаквало да постъпиш, преценявай си

Ани
01-18-2016, 20:23
Зависи от другия човек. Понякога е по- добре да останеш сам, отколкото да се впуснеш в низ от нерви, компромиси и безразличие.

За първи път от както са разделени си има някой и щом е решила значи не е някой заради когото не си струва.

anonymous990763
01-18-2016, 20:26
За първи път от както са разделени си има някой и щом е решила значи не е някой заради когото не си струва.

Най-вероятно се притеснява, че няма да го одобриш.

inewton
01-18-2016, 20:27
Или още не е сигурна във връзката им, или се чуди как да ти го съобщи. Но по- добре изчакай тя да ти каже.

Ани
01-18-2016, 20:30
Най-вероятно се притеснява, че няма да го одобриш.

Може би се притеснява и че може да се държа гадно с него. Но зависи, ако е разбран и не се бърка в отглеждането на децата и (аз и брат ми) всичко ще е добре. Но една приятелка, майка и си има нов приятел и той страшно се бърка, все едно и е баща...и майка и не смее да му каже нищо.

Ани
01-18-2016, 20:32
Или още не е сигурна във връзката им, или се чуди как да ти го съобщи. Но по- добре изчакай тя да ти каже.

Ще изчакам, защото се притеснявам да и го кажа.

bambito9
01-19-2016, 13:31
http://gledane.tochica.com/r/14014/ тук ще намериш отговора си