Влез

View Full Version : Помощ?

Ch1024
01-22-2016, 20:56
Знам, че вероятно поста ми не е за тази тема, но честно казано ми е все тая.
Напоследък имам чувството, че всичко в живота ми се проваля- скъсах с приятеля ми(за което всъщност не съжалявам), в училище не ми върви, имам чувството, че сме си писнали с компанията и нямам ниаква идея какво искам да правя с живота си, а трябва спешно да избера, защото ми предстои кандидатстване тази година.
Освен това напоследък осъзнах, че постоянно се напрягам дори и като привидно съм спокойна, сякаш нещо лошо ще ми се случи всеки момент. Все по-често ми се случва да си мисля, че чакам нещо да ми се случи, но и аз не знам какво е то и откъде ще дойде, сякаш целия ми живот се върти около това нещо и просто искам да стигна колкото се може по-безболезнено до него. Имат ли някакъв смисъл думите ми? Не знам. Просто ми се искаше да знам дали някой е изпадал в подобно положение...

solo_
01-22-2016, 20:57
Мини пубертета...

Животно
01-22-2016, 21:38
стягай се, от теб зависят тия работи

yamaha436
01-23-2016, 00:39
Това,че си скъсала с приятеля си е добра новина щом не съжаляваш явно е бил просто едно стъпало което те води към любовта на живота ти за да ти върви в училище трябва да си седнеш на гъза и да учиш, а това за компанията не го мисли ще се оправите радвай се,че имаш приятели. Какво да правиш с живота си? По думите ти разбирам, че си на 14-15 години ами аз ще ти кажа какво да правиш - учи,спортувай,храни се здравословно,обичай,спи.

TROLLDADLOLCAKE
01-25-2016, 13:22
Това,че си скъсала с приятеля си е добра новина щом не съжаляваш явно е бил просто едно стъпало което те води към любовта на живота ти за да ти върви в училище трябва да си седнеш на гъза и да учиш, а това за компанията не го мисли ще се оправите радвай се,че имаш приятели. Какво да правиш с живота си? По думите ти разбирам, че си на 14-15 години ами аз ще ти кажа какво да правиш - учи,спортувай,храни се здравословно,обичай,спи.

И може също така да звънне на батко и Ванко да и преподаде някой друг урок по креватно сумо. :D

mincheto
01-25-2016, 13:50
Аз пък мисля,че е въпрос на логика.Ако мислите ти постоянно са негативни и имаш чувството,че ще се случи нещо лошо то затова и се случва.Почни да си мислиш хубави неща и да видиш как ще привлечеш хубави моменти и хубави неща ще ти се случват.

Ch1024
01-25-2016, 17:28
И може също така да звънне на батко и Ванко да и преподаде някой друг урок по креватно сумо. :D

Мерси, но мисля, че ще пасувам :D

iwish
01-27-2016, 17:36
На колко години си?

solo_
01-27-2016, 17:49
На колко години си?

Тя е на 40 години.

Ch1024
01-27-2016, 17:50
На колко години си?

На 17 съм.

стягай се, от теб зависят тия работи

Честно казано не съм се отпускала, че да се "стегна", просто в моето училище трудно се изкарват добри оценки и просто ми идва в повече напрежението.

hardstaily
02-07-2016, 02:47
тъп педофилски сваляч, на който сигурно не му връзват подходящи за възрастта му и затова сваля малки

ч, разбирам те, при мен също нещата се провалят или имам чувството, че ще се провалят и няма да успея да овладея хаотичния си живот и да се случат нещата, които искам, постоянно мисля, че нещо лошо ще ми се случи, освен това ме тревожи и животът на близките ми, отчаяна съм от повечето хора, включително и от себе си, често имам кошмари и не мога да спя хубаво, наскоро получих най-продължителната си паник атака, надявам се при теб да не е чак толкова зле, не развявай бял флаг, (hug) ако си реална, _|_ aко си фейк

baby_baby
02-07-2016, 13:35
Има и такива периоди когато нищо не ти върви но не трябва да се затваряш в себе си и да си мислиш защо не ти върви и някакви такива просто се примиряваш