Влез

View Full Version : Как да стане?

yamaha436
01-23-2016, 00:23
Здравейте, искам да ви попитам какво да направя за да не ме е срам от баща ми да поканя някое момиче вкъщи... Сега ми изкочи една оферта да гледаме филм с едно момиче (едва ли ще го гледаме доста, но... :D) и май ще е у нас то хубаво ама.... Имам си отделна стая всичко точно,но проблема е, че и двамата сме втора смяна и единственият вариант да не се засечем с баща ми е сутрин към 10-11 защото в 9 тръгва на работа ама как да и кажа ела сутринта в нас да гледаме филм не знам звучи някак никак :D Та въпроса ми е как да не ме е срам от баща ми и как да стане така,че да не ми пука вече... А и да другото нещо е,че хола е в ремонт и е малко цигания ама... Не ходим с въпросното момиче и не знам какво ще си каже иначе стаята ми е супер след ремонт е но за да се стигне до нея и до банята се минава през хола а той е завършен наполовина... Някой друг сблъсквал ли се е с подобен проблем? Благодаря предварително на всеки който отдели от времето си за да ми помогне :)

GLaDOS
01-23-2016, 02:51
Проблем ти е, че не искаш да изпраскаш момичето насаме, а искаш и баща ти да види? Да не му доказваш, че не си гей?
Между мърлявщина и ремонт има разлика, не би било логично да ѝ направи лошо впечатление, даже напротив.

Грозния
01-23-2016, 10:39
Здравейте, искам да ви попитам какво да направя за да не ме е срам от баща ми да поканя някое момиче вкъщи... Дори баща ти да си е у вас, покани момичето и отиди с нея в твоята стая, затвори вратата и "гледайте филма" там :) ! Ако имаш ключ отвътре - още по-добре и... действай :D ! И умната! Успех :)!

Dwyd96
01-23-2016, 10:43
Къв е проблема да дойде сутринта ?