PDA

View Full Version : Иска да си помисли за нас



BxoDa
01-23-2016, 08:37
Здравейте!
Проблема ми е следния: Ходя с момиче , което е с 3 години по-малко от мен ( аз на 17 , тя на 14). Отначало всичко беше супер.Излизахме всяка събота и неделя(различни смени сме и няма как да излезем през седмицата), но последните 2 седмици аз лично се промених.. Започнахме да се караме заради най-големите глупости и само излишни нерви(99% от случаите аз бях инициатора).Мога да кажа , че се държах много зле тези 2 седмици ( не съм я обиждал или нещо такова , а просто тъпи постъпки).Вчера си писахме и тя каза , че иска да си помисли дали иска да е с мен.Попитах я дали има чувства все още към мен и тя каза "естествено , че имам просто ми дай време да помисля". Попитах я какъв е проблема и тя ми каза , че напоследък се държа не както трябва и най-големия проблем за нея - родителите. Не иска да им каже поради простата причина , че не знае как ще реагират и какво ще си помислят за нас , най-вече за нея.
Моля дайте съвет какво да направя? Ще се държа адски добре вече с нея и няма да има пак караници за глупости и т.н , но най-много искам да знам какво да направим по въпроса с родителите?Как бихте реагирали , от тяхна гледна точка?

Грозния
01-23-2016, 10:35
Попитах я дали има чувства все още към мен и тя каза "естествено , че имам просто ми дай време да помисля". Държал си се прекалено гадно и тя не иска да е с теб. Не ти го е казала директно за да не направиш скандал - просто иска да те държи далеч от себе си, без филми и драми. Мисля че не трябва да ѝ досаждаш повече.

BxoDa
01-23-2016, 10:38
Еми тя ми каза също , че иска да си пишем и да излизаме ( и през това време ще гледам да не правя скандали и за бъдеще също) , но просто иска време да помисли всичко това

tonybadams
01-27-2016, 00:24
запиши се на йога ,за да се отървеш от стреса или някава друга форма .След това на празна глава ще се помисли какво да правиш
Бързо няма да стане това ,което искаш .Иска се определени усилия

mincheto
01-29-2016, 20:12
И коя е причинита постоянно да и правиш скандали?
Омръзналатие ,ревност?

crazyfenka
01-29-2016, 22:58
Какво за родителите ? Не приемат че е с по - голям or сори просто не разбрах.