View Full Version : Скучен съм
Здравейте , имам малък проблем..на гаджето му дотегна от еднообразието.. откакто сме заедно или седим на вънка, ходим на кафе или на билярд, и също ходим вкъщи да учим заедно(подчертавам да учим защото няма какво друго вкъщи винаги има някой .. та мисълта ми е ако може да дадете някакви съвети да правим нещо по разнообразно имайки предвид че нямам пари да си позволявам много неща ?!
То сигурно сте 3-4-5-6 клас, ако не е така кажи за да дам адекватен отговор.
направете си сексче да се развеселите, то само учене и такива простотиики не са подходящи за връзка ако щом толкова никога не сте сами направете го навън
Играйте карти, не се сърди човече, гледайте power rangers ...
Играйте си на Хайди и дядо й, свещеник и грешница, полицаи, инквизитор и вещица, конкистадор и индианка...
Играйте си на Хайди и дядо й, свещеник и грешница, полицаи, инквизитор и вещица, конкистадор и индианка...
Екзорсиста е по-добре.
Скуката в повечето случаи води до късане... Just saying
Преди години, едно много красиво момиче искаше да се запознаем , и да си говорим... личеше си че се интересува от мен , но аз дори една дума не и казах , защото знаех че като се сближим малко повече , ще се подиграе с мен и ще ме игнорира. Не съм грозен , а по-скоро доста пълен и приличах на по-голям от колкото съм... бях висок 168/ на 73кг и това беше някъде 2013-2014. Външния вид играе голяма роля... ако си красив и нахакан , тя изобщо няма да те сметне за скучен ами ще ти обръща доста внимание. ;)
Преди години, едно много красиво момиче искаше да се запознаем , и да си говорим... личеше си че се интересува от мен , но аз дори една дума не и казах , защото знаех че като се сближим малко повече , ще се подиграе с мен и ще ме игнорира. Не съм грозен , а по-скоро доста пълен и приличах на по-голям от колкото съм... бях висок 168/ на 73кг и това беше някъде 2013-2014. Външния вид играе голяма роля... ако си красив и нахакан , тя изобщо няма да те сметне за скучен ами ще ти обръща доста внимание. ;)
Открил си америка, браво, асам соло
mincheto
01-30-2016, 17:12
Не ви трябват много пари ,за да си прекарвате добре.Купете си чипс и бира примерно и си пуснете някое хубаво филмче във вас ,аз обичам така да правя.Играйте на карти,когато е по-топло може да отидете на планина заедно и да се возите на лифта.
Не си скучен, миличък. Малко разнообразие в местата, заниманията трябва.
Отиди й ти на гости. ;)