View Full Version : Гаджето ми скъса с мен
Ивайло22
01-25-2016, 19:20
Гаджето ми скъса с мен аз съм на 17 тя е на 15 отначало всичко си беше супер писах ме си говорих ме но изведнъж стана нещо започна да се държи много гадно с мен попитах я защо но тя ми каза че просто не е на кеф минаха две седмици и това продължаваше и накрая ми каза че иска да бъдем само приятели защото съм я ревнувал и не съм и имал доверие помогнете ми обичам я и искам да си я върна
А чукахте ли се?
Ако в момента аз те изчукам това ще означава с пръст да съм те чукал по главата... Моля изполвай литературни думи! Например правилната дума тук трябва да бъде Правехте ли любов.
Ако в момента аз те изчукам това ще означава с пръст да съм те чукал по главата... Моля изполвай литературни думи! Например правилната дума тук трябва да бъде Правехте ли любов.
Sus Minervam docet.
skasai i ti s neq nameri si majko gadje
Sus Minervam docet.
Тъй като те гледам всяка прилика между теб и човека е чиста случайност ! Бих могъл да те уча ! И както се вижда аз го правя !
solo men vzemi po4ivka hodi na more
solo men vzemi po4ivka hodi na more
На Български ?
brato4ka ti me keui6
С Български думи, моля. :)
вие виждали ли сте се изобщо
вие виждали ли сте се изобщо
За он-лайн връзка ли се говори ? То и аз така го разбрах...
писахме, говорихме - голяма връзка
mincheto
01-30-2016, 05:51
Простo промени отношението си към нея,ако не е вече прекалено късно.
stalker681
01-30-2016, 06:04
isly6ai tazi pesen i 6te ti mine http://vbox7.com/play:ca51e684
a ako ne ti mine izgledai 4 te 4asti na recep ivedik
ti si napravo sme6en da ti e my4no za momi4e
Щом те е зарязала без причина , значи ти е изневерила или си е имала друг приятел докато сте ходили. Запомни добре това от мен.
Щом те е зарязала без причина , значи ти е изневерила или си е имала друг приятел докато сте ходили. Запомни добре това от мен.
Ти да не си ким чен ир, дръпнатият хомосексуалист в униформа
Това е японски , не е корейски. Прави разлика като не разбираш езиците , има си гугъл преводач
Това е японски , не е корейски. Прави разлика като не разбираш езиците , има си гугъл преводач
Значи си японски гей-лорд
Определено не съм като тебе , няма да ти открадна престола бъди спокоен!
Определено не съм като тебе , няма да ти открадна престола бъди спокоен!
Благодаря, аз съм гей-лордът на галактиката
Ти си знаеш , не ти се бъркам
PZS0PVT's Profile
01-30-2016, 16:44
Тука има едно детенце, така сладичко. :)
moni.vasileva135
02-04-2016, 11:15
Купи си мерцедес, бас ловя, че ще се върне :D
KrivMasur
02-04-2016, 12:04
Това са пълни глупости! Карам Мерцедес G-Class, а през живота си даже не съм и целувал момиче...
KrivMasur, айде много ти се моля стига глупости...
Радвам се че знаеш къде да поставяи сапитайки
KrivMasur
02-04-2016, 12:11
KrivMasur, айде много ти се моля стига глупости...
Какви глупости бе?
moni.vasileva135
02-04-2016, 13:55
Това са пълни глупости! Карам Мерцедес G-Class, а през живота си даже не съм и целувал момиче...
Поработи по въпроса, не чакай Купидон, няма да дойде...
moni.vasileva135
02-04-2016, 13:57
Радвам се че знаеш къде да поставяи сапитайки
Обидена съм, че се съмнявате в мен
KrivMasur
02-04-2016, 14:53
Поработи по въпроса, не чакай Купидон, няма да дойде...
Как? Какво мога да направя?
Не съм някакъв льольо или дебил, не съм тъп, не съм грозен изобщо, ами обратното, не съм дебел (имам плочки) и съм "надарен", и тези неща не ги казвам за да се хваля, а за да покажа в каква ситуация съм. Просто нямам абсолютно никакъв контакт с момичета... много добре знам, че нищо няма да ми падне от небето... но какво мога да направя?
moni.vasileva135
02-04-2016, 18:46
Как? Какво мога да направя?
Не съм някакъв льольо или дебил, не съм тъп, не съм грозен изобщо, ами обратното, не съм дебел (имам плочки) и съм "надарен", и тези неща не ги казвам за да се хваля, а за да покажа в каква ситуация съм. Просто нямам абсолютно никакъв контакт с момичета... много добре знам, че нищо няма да ми падне от небето... но какво мога да направя?
Е след това описание, ако не ти пишат поне 5 девойки, не знам! Толкова ли не можеш да си харесаш девойка? Все някоя, едва ли, както се описваш, си незабележим за красавиците?
KrivMasur
02-04-2016, 19:01
Е след това описание, ако не ти пишат поне 5 девойки, не знам! Толкова ли не можеш да си харесаш девойка? Все някоя, едва ли, както се описваш, си незабележим за красавиците?
От къде да ми пишат??
То не е, че не съм си харесал девойка... изобщо не искам нищо специално, нямам никакви претенции.
Често ме заглеждат момичета по улиците и спирките когато ползвам градски транспорт. Иначе си бръмча с джипа по работа и нямам никакъв контакт с момичета освен касиерки и т.н. само с мъже контактувам, и искам да променя това.
moni.vasileva135
02-04-2016, 21:22
Ами давай, то от теб зависи, не можеш да чакаш всичко на готово ;)
KrivMasur
02-04-2016, 21:51
Ами давай, то от теб зависи, не можеш да чакаш всичко на готово ;)
Давай какво? Никаква идея нямам какво да правя. Просто ми трябват 1-2 момичета с които да съм приятел и да имам контакт и ще се оправя много лесно натам. И много добре знам, че нищо не идва на готово.
mincheto
02-05-2016, 07:36
Намери начин да и завъртиш главата вкарай малко романтика ;)
baby_baby
02-11-2016, 12:59
Просто не е искала да е с теб но не е знаела как точно да ти го каже и си е измислила причината че не е на кеф
Значи си японски гей-лорд
:Д ахха