View Full Version : Помощ!Влюбена съм в учител!!!!!!
informatik
01-28-2016, 05:56
на 14 съм, скоро се преместих в ново училище. Той е много млади преподава по фвс. Има много татуировки и е супер мускулест. Вчера забелязах как ме гледа-все едно иска да ме изяде. Чудя се дали да не направя първата стъпка и да се боря за любовта ни.Има и други момичета, които го харесват, но те не са като мен. Последният път в часа ни накара да правим гимнастика, дойде да ми помага и не свали очи от мен. Мисля, че може да има чувства към мен, аз съм готова за сериозна връзка и за загубата на девствеността си-сигурна съм, че и той го желае. Ккаво мислите-следващия час да го последвам ли в мъжката съблекалня?
да, вземи пръстен и му предложи брак
Той като е с 10 години по-голям, с какво пък толкова те привлече?? Само питам...
абе не виждаш ли, че е неадекватна
SkyEatsAirplane
01-28-2016, 11:57
Ееей таквиз кат теб най-ги обичам. Още не знаеш дали ти се пикае или е*е, ама си готова вече.
Отиваш е му се събличаш пред всички за да покажеш че си само негова.
Трол е бе, толкова не се ли усещате :D
Вчера забелязах как ме гледа-все едно иска да ме изяде.
Може да е тръгнал по стъпките на доктор Лектър.
посинцето167324
01-29-2016, 09:38
mislia che trqbwa da mu priznaesh chuvstwata si! lubovta nqma granici i godini ! podkrepqm te napulno priatelko...kisses
mincheto
01-29-2016, 19:51
Спри до тук.Най-малкото ще го съдят за педофилство над малолетна.
на 14 съм, скоро се преместих в ново училище. Той е много млади преподава по фвс. Има много татуировки и е супер мускулест. Вчера забелязах как ме гледа-все едно иска да ме изяде. Чудя се дали да не направя първата стъпка и да се боря за любовта ни
crazyfenka
01-29-2016, 22:56
Ако много ти се ебе съблазни го , нп по темата сигурно си курва .
Ех , винаги съм била мила.
Харесваш го защото е с мускулчета нали ? А той е играч ... И едва ли се заглежда по дрисли .
Да си мил game strong
Мускулест и смешен с татуси баси xDDDD
Ето така трябва да изглежда мъжкото тяло (като пича в клипа) - https://www.youtube.com/watch?v=cXzilE2UpbU
Стегнато, обрано без мазнина а не надуто с вода и подобни химични глупости причиняващи атрофия на органите... КУРВА СИ !!! Жалко че си на 14 ако беше по-голяма аз щях да те спася, мамицата му...
crazyfenka
01-29-2016, 23:10
Ето така трябва да изглежда мъжкото тяло (като пича в клипа) - https://www.youtube.com/watch?v=cXzilE2UpbU
Стегнато, обрано без мазнина а не надуто с вода и подобни химични глупости причиняващи атрофия на органите... КУРВА СИ !!! Жалко че си на 14 ако беше по-голяма аз щях да те спася, мамицата му...
Ай кажи си истината уее !!1!
Аре у лево бее .. На 14 и вече жадува да бъде ебана ша умра .
Явно мислиш че аз съм автора на темата, а ?
:lol: Ужс.
Теб на колко години те отвориха ?
mincheto
01-30-2016, 11:51
Аре у лево бее .. На 14 и вече жадува да бъде ебана ша умра .
И,ако (дори ) и да и се ебе какво лошо има в това не мога да разбера?Така говорите,че секса все едно е престъпление и вие срам да говорите на тази тема,a иначе се правите на голямата работа.Аз много пъти съм ебала мъжа си и в колата и не ме е срам да си го призная,аз съм разкрепостен човек.Вие повечето хора се едно не се ебете,....нали?Монахини будни няма. ;)
не разбрах какво като сте се ебали в колата
HollyGolightly
01-31-2016, 02:38
А беше време, когато троловете бяха интересни и не си личаха още от заглавието
ЛЮБОВ?!Хм...вземи научи таблицата по-добре
Borntobewild..
02-01-2016, 10:22
И,ако (дори ) и да и се ебе какво лошо има в това не мога да разбера?Така говорите,че секса все едно е престъпление и вие срам да говорите на тази тема,a иначе се правите на голямата работа.Аз много пъти съм ебала мъжа си и в колата и не ме е срам да си го призная,аз съм разкрепостен човек.Вие повечето хора се едно не се ебете,....нали?Монахини будни няма. ;)
Ебасииии разкрепостеността просто .. толкова си разкрепостена, че направо думи нямам .. Колкото по темата.. или си трол или си едно объркано 14 годишно момиченце, което не знае как къде и какво да прави.. Ако си второто, то недей да предприемаш нищо .
the dreamer
02-01-2016, 11:04
+
moni.vasileva135
02-04-2016, 11:09
Няма какво повече да му мислиш, има мускули, татуси... Кажи му, че си готова да му родиш и е само твой!
baby_baby
02-11-2016, 09:12
"Вчера забелязах как ме гледа-все едно иска да ме изяде" :lol:
Не прави никаква крачка едва ли те харесва все пак си на 14 и ако е малко разумен няма да иска сериозна връзка с 14 годишна.
На 14 си готова за сериозна връзка???
Не си просто хормоните ти бушуват и не знаеш какво искаш