Влез

View Full Version : Kak da me haresa?

Savi02
01-28-2016, 17:52
Taka,
Zdraveite,
Ne otdavna se zapoznah s edno momche,po-tochno to se zapozna s men i stana na edno igrishte i negovite priqteli go butnaha kum men i me gushna i ot togava si go haresvam. Pishem si vseki den i si govorim. Naposleduk pochna da me gushka kato se vidim i az prosto posle ne moga da spra da se usmihvam. Daje dnes kogato se gushnahme nai-dobriq mu priqtel izskimq: ooo. Predi nqkolko dni,kogato si pisahme toi me pita koi haresvam i az pochnah da uvurtam i nakraq toi razbra. Na drugiq den mi kaza che vsushnost e imal sumneniq che go haresvam,predsi az da mu kaja,no ne e bil siguren i zatova me e pital napravo.
Problema e che toi si pada po drugo momiche,koeto e 1 godina po-golqmo ot nego,a tq samo go vurti na malkiq si prust kato mu kazva che go obicha i tn,a posle se surdi i se otvarq. Kakto i da e. Vuprosut mi e : moje li nqkoi da dade predlojeniq kak da mu se haresam ili kak da go nakaram toi da me haresa?
p.s. na 14 sum,a toi e 2 godini po-golqm :D
blagodarq predvaritelno :D

fanton1
01-28-2016, 18:00
Почваш да го целуваш като се видите, правиш му комплименти, обясняваш му онова момиче какво прави с него, обръщаш му повече внимание?