View Full Version : Станал съм като Вълк Единак..
Здравейте,
От както завърших даскало станах пълен тъпак и бездарник и направо не знам какво да правя.... Нито излизам, нито контактувам с някого, целогодишна ваканция...
И да съм имал 1-2-3 приятела вече и тях вече ги нямам, буквално няма с кого да обеля две думи... До лятото все пишех,звънях, търсих все да има с някого да има да общувам, но винаги попадах на Една огромна "СТЕНА", и малко- малко си казах стига като не ме искат не ме искат явно съм някъв дебил...
Не знам какво да правя, пробвах със спорт и там няма как да завържа приятествоо, работя от време на време към баща ми, но и там няма как..
Направо съм отчаян не знам какво да правя, всеки ден едно и също, ставам в 2-3 на обяд, ям, седна компа, тв-то, ЦС по цяла вечер.. ако ми до тренира ходя на фитнеса убия 1-2 часа и пак лягам..
Направих си Експеримент: 1 месец да видя кой ще ме потърси, ей така просто да каже едно здравей или прочие: значи нито скайп,нито фб, нито телефон, никой не каза едно е кво пр... как си... Никой ама абсолютно никой... Рожден Ден имах, нова година коледа никой не поздрави....
ДАйте съвети за да знам какво да направя със скапания си животец
Ми брат, хвани се прочети 1-2 книги за позитивното мислене, ще ти препоръчам "Тайната", промени си отношението и възприятието към самият себе си, света и околните, за да може тяхното да се промени към теб. В крайна сметка, промениш ли начина си на мислене - променяш живота си. Т'ва е постоянен цикъл, кръговрат на обмен на енергия, наречен mafuckin LIFE ии тази енергия, която ти излъчваш се връща при теб, но 100 пъти по-силна. Затва ++++++ разцъкай доза позитивизъм, никога не е излишен, излез заговаряй непознати, сприятелявай се, бъди весел, бъди приятна компания, отпусни се, без напрежение, забавлявай сее живота е красив, просто хората сме грозни и го виждаме такъв през изкривената призма на болния си разум : ) )
Ме съм чел темата, но искам да попитам Вълк Единак име ли е?
mincheto
02-02-2016, 16:35
Промени мисленето си и всичко ще се оправи.
Ми брат, хвани се прочети 1-2 книги за позитивното мислене, ще ти препоръчам "Тайната", промени си отношението и възприятието към самият себе си, света и околните, за да може тяхното да се промени към теб. В крайна сметка, промениш ли начина си на мислене - променяш живота си. Т'ва е постоянен цикъл, кръговрат на обмен на енергия, наречен mafuckin LIFE ии тази енергия, която ти излъчваш се връща при теб, но 100 пъти по-силна. Затва ++++++ разцъкай доза позитивизъм, никога не е излишен, излез заговаряй непознати, сприятелявай се, бъди весел, бъди приятна компания, отпусни се, без напрежение, забавлявай сее живота е красив, просто хората сме грозни и го виждаме такъв през изкривената призма на болния си разум : ) )
BUUUUUUUUULLSHIIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!!
Това са пълни глупости. Просто се запиши на някакъв спорт, клуб или нещо такова. Това е най-лесния начин за намиране на приятелства.
Пич, няма как да очакваш хората да те търсят, като ти не им се обаждаш. Те знаят, че не излизаш и затова не ти звънят. А и ако няма кво интересно да разцъкат с теб, за какво да ти се обаждат. Това със социалния живот е колкото повече, толкова повече. Обади се на някой, излезте веднъж, виж другите хора какво правят, кви филми гледат, кво четат, от кво се интересуват и така...иначе няма да имате допирни точки.
Ми брат, хвани се прочети 1-2 книги за позитивното мислене...Това са пълни глупости, които не са помогнали на никого!
Нито излизам, нито контактувам с някого, целогодишна ваканция...
Направо съм отчаян не знам какво да правя, всеки ден едно и също, ставам в 2-3 на обяд, ям, седна компа, тв-то, ЦС по цяла вечер.. ако ми до тренира ходя на фитнеса убия 1-2 часа и пак лягам..Започни да учиш или да работиш! Или двете! Така ще бъдеш полезен за себе си и за околните и ще завържеш приятелства и контакти! Успех :) !
DieselBlood
02-03-2016, 20:38
Ако не си промениш начина на мислене, няма да направиш нищо с живота си. Опитай се да завържеш контакти с някого. Не чакай те сами да паднат от небето. Почни работа някъде - може да не 10 бона, ама поне ще си запълваш ежедневието.
Здравейте,
От както завърших даскало станах пълен тъпак и бездарник и направо не знам какво да правя.... Нито излизам, нито контактувам с някого, целогодишна ваканция...
И да съм имал 1-2-3 приятела вече и тях вече ги нямам, буквално няма с кого да обеля две думи... До лятото все пишех,звънях, търсих все да има с някого да има да общувам, но винаги попадах на Една огромна "СТЕНА", и малко- малко си казах стига като не ме искат не ме искат явно съм някъв дебил...
Не знам какво да правя, пробвах със спорт и там няма как да завържа приятествоо, работя от време на време към баща ми, но и там няма как..
Направо съм отчаян не знам какво да правя, всеки ден едно и също, ставам в 2-3 на обяд, ям, седна компа, тв-то, ЦС по цяла вечер.. ако ми до тренира ходя на фитнеса убия 1-2 часа и пак лягам..
Направих си Експеримент: 1 месец да видя кой ще ме потърси, ей така просто да каже едно здравей или прочие: значи нито скайп,нито фб, нито телефон, никой не каза едно е кво пр... как си... Никой ама абсолютно никой... Рожден Ден имах, нова година коледа никой не поздрави....
ДАйте съвети за да знам какво да направя със скапания си животец
Аре да белим заедно, аз също съм в пубертета
Ми брат, не знам кво да ти кажа. Не си сам обаче, има много хора с твоя филм, не си единствения вълк единак в българия :D... Разрови се из форума и ще видиш за какво ти говоря