View Full Version : Може ли момиче да определи на пръв поглед , че харесва дадено момче?
Аз съм момче и съм хетеросексуален , следователно не мога да определям външния вид на момчетата. Говорил съм с един приятел на тази тема , и той е на мнение че при момчетата външния вид няма значение. Какво е вашето мненире? Нямам никакви комплекси , това е просто въпрос. Единствения мъж които ми се е виждал някак си привлекателек е ето този ->
http://asianwiki.com/images/f/ff/Tadanobu_Asano-BIFF14-01.jpg
Но когато попитам някой друг ми казват , че не е нищо особено... и не мога да разбера кои момчета мислите за "готини" ?
mincheto
02-03-2016, 08:04
На пръв поглед много мъже може да ми харесат,но не се хвърлям на първият срещтнат.Първо подробно го проучавам и си отделям достатъчно време да разбера що за човек е ,какъв му е характера и дали главата му нее празна.
Да , но не всеки мисли като теб, а и аз имам личен опит и сам си правя някои изводи... все пак мерси :p
mincheto
02-03-2016, 08:15
И аз съм научила от майка ми,че нее нужно мъжът ти да е красавец,a да е сериозен,отговорен и да си стои зад думите . ;)
Понеже вече изобщо не ми пука от това какво мислят хората , ще изкажа мнението си. Знай че щом си на дъното ти не можеш да паднеш по-ниско, докато хората които са по-високо от теб винаги ще рискуват да паднат по-ниско. Аз просто си живея живота , разхождам се сам по тъмните улици и като прочета за някой инцидент , аз изпитвам удоволствие че човекът който е пострадал при инцидента е паднал по-ниско. Нали знаеш, щом съм вече смотан , скучен и дебел аз не мога да падна по-ниско от това дори да искам. Но човек , които има много приятели и е забавен , умен и е душата на компанията , може да се депресира и един ден да изгуби всичко и да стане едно нищо, той ще го преживее много тежко тъй като е имал хора и приятели , които го обичат , а сега е сам. Точно тези неща ме накараха да се преборя с комплексите и вече гледам на хората като 2-3 годишни деца без значение дали са по-малки или по-големи от мен. Това че някой е по-възрастен от мен , определено не го прави по-възрастен от мен психически. Вече не намирам проблемите ми като минуси , а точно обратното! Моята психика не ме прави Бог или нещо такова... просто вече не се притеснявам от това какво мислят хората. И въпреки всичко аз все още имам достааа проблеми.
mincheto
02-03-2016, 08:28
От теб самият зависи да си направиш живота ,такъв какъвто искаш да бъде и да постигнеш целите си.Но никога НЕ забравяй от къде си тръгнал и кой ти е подал ръка в труден момент,защото ако го забравиш ще паднеш от върха на камъните,a това много боли.
Права си наистина и много ти благодаря за всички съвети до момента!
Аз си имам нужните приятели(виртуални) а пък от реални няма никакъв смисъл . Имам някой познати хора , които трудно бих ги нарекъл приятели , но пък се отнасят добре с мен. Може би наистина живея в лъжа , но щом ми е хубаво не ме интересува... то вече ми писна да се опитвам да се доказвам на хората като ги впечатлявам , за да им докажа че мога да бъда като тях с цел да ми станат приятели. Но реших проблема като осъзнах че те са много по-малки от мен. Аз нямам проблем сериозно ти го казвам... сега осъзнавам каква грешка съм направил като не се събирах с приятелите ми заради комплекси... че защо да се комплексирам от тях като те са нищо повече от едни "хора" ?! Използвам думите "хора , среда , общество" като обида защото човека е нищо повече от някакво си жалко създание... лесно за манипулиране че няма накъде. Първо се отрекох че съм българин, после се отрекох че съм човек и с времето започнах да осъзнавам какви нищожества са всички останали... аз мога да имам всичко което поискам , но вече ми е все тая и не го искам. Толкова време се мъчих да намеря сродни души и компания , и вече когато ги намерих аз се почувствах някак си по-голям... изведнъж осъзнах че те са много по-малки от мен. Въпреки всичките ми комплекси и така нататък те ме приеха като свой приятел , но аз просто им бих шута. Сега видя ли че нямам никакъв проблем? Вие ходите забавлявате се на дискотеки тва- онова , но когато се приберете от дискотеката какво постигате и печелите? Какво променихте извън купона? Това е чиста загуба на време... единствено за любовта заслужава да си загубиш времето на тоя свят , и за нищо друго! Защото времето е ценно. Просто приех проблемите си като предимства , а не като минуси. Онзи там ми се заяжда и ме гледа злобно? Няма проблеми аз винаги нося швейцарско ножче в мен. Ако ще и да 2.00 метра и 150 кг , шампион по ММА или някакъв боен спорт, титлите изобщо няма да имат никаква полза пред ножа. А пък ако някой ми се подиграва , аз просто ще го прокълна.
mincheto
02-03-2016, 08:53
Не е нужно да се доказваш пред никого освен пред самият себе си.Ти самият,ако си имаш самоувереност,уважение към самият себе си и обичаш самият себе си и всички останали щете уважават и харесват.От теб няма да има по-голям играч ще си най-жеаланият и харесваният пич. Първо промени мисленето си,a после действай ;) Успех и да ти кажа...успехът е гарантиран изправано е
mincheto
02-03-2016, 11:16
Не, първо го проучвам , къде живее къде работи по колко получава, кои са бившите му, кои са родителите му, научавам всичко за него до 9то коляно и само ако е някой жалкар си го взимам. Обичам Да се чувствам властна и да мога да го поставям на мястото му и с един поглед. Да знае че от мен зависи цялото му съществуване.
фейк профилче,ако се мислиш за много забавен..е лъжеш се...забавляваш само себеси ;),
Не знам коя от вас е фейк , но най-много ми е странно - как и двете сте с еднакви имена при условие , че при регистрацията ако имената съвпаднат не можеш да се регистрираш??
Както и да е , все тая ... още веднъж благодаря за съветите и отделеното време.
mincheto
02-03-2016, 13:58
Не знам коя от вас е фейк , но най-много ми е странно - как и двете сте с еднакви имена при условие , че при регистрацията ако имената съвпаднат не можеш да се регистрираш??
Откраднал ми е ника и снимката невиждаш ли,че моят профил е от 2009 неговият е от 2016?
Тос е грозен и дърт, ве. И дръпнат. Харесвам Азия и по-скоро Япония, но азиатците са грозни. :(
mincheto
02-03-2016, 20:49
Тос е грозен и дърт, ве. И дръпнат. Харесвам Азия и по-скоро Япония, но азиатците са грозни. :(
Харесваш Азия като държава и природа,а пък не харесеаш самите азиятци или напротив?
baby_baby
03-03-2016, 10:53
външността си е важна но не е най-важната по-важно е човека да е добър да си държи на думата
martiriz
03-03-2016, 11:00
При мен основно значение има характерът, ако не ми хареса характерът на момчето и неговото поведение, тогава не го поглеждам повече. На мен ми се е случвало да ми допадне някое момче от пръв поглед, да усетя привличане, обаче след това, когато започне да говори, обръщам доста повече внимание на онова, което казва, после гледам държанието и ако всичко е наред, тогава бих казала, че имам реални симпатии към него.
golemiq_korab_minava
03-03-2016, 13:43
дали главата му нее празна.
за да замести твоята?
На пръв поглед много мъже може да ми харесат,но не се хвърлям на първият срещтнат.Първо подробно го проучавам и си отделям достатъчно време да разбера що за човек е ,какъв му е характера и дали главата му нее празна.
и като установиш, че е празна, го взимаш, щото твойта също е празна
Харесваш Азия като държава и природа,а пък не харесеаш самите азиятци или напротив?
Това казах, да.
И аз харесвам държавата Азия. Много е живописна.
И аз харесвам държавата Азия. Много е живописна.
Стига се подиграва пък ти, на мен щом не ми се изплъзна да се изеба, добре е работата.
Кой, какво? Не се подигравам. Азия е красива страна. Андите гордо се извисяват над Дунавската равнина, където кенгуратата весело подскачат и ядат домати.
Ей, за мезе я взехме тая Минка свирката, ве! Стига, остави я да диша.
Прякорят й показва, че може да си задържа дъха дълго време.