Влез

View Full Version : ПРОБЛЕМНАТА ПРИЯТЕЛКА 2

solo_
02-04-2016, 05:51
[B]И той ги хвана и ги заблъска в земята, а аз седях отстрани с Хабиби, гледахме и се смеехме обаче по едно време се появи майката на inewton и разби един пъпеш в главата на Фикрет и така го уби... Аз се разплаках и изпаднах в шоково състояние... Крищях и пищях, бягах на зиг-заг докато inewton, Indistinct и dreamwalker станат от зимята и отново тръгнаха след мен... Аз бягах но се спънах и паднах в някъква бездънна яма, докато падах в безкрайността, под мен се появи някъква плоча с пентаграм , аз стъпих на нея и тя като бърз асансьар ме сваляше надолу, докато Indistinct, inewton и dreamwalker летяха надолу след мен... И нещеш ли... Появи се Джорджано и ми каза летима на купон... Аз викам изчезни !!! И на негово място цъфна crazyfenka, държащта Некрономикон в ръцете си... Тя го отвори а каза нещо на Латински, изричайки това слово, накара ме да се телепортирам в някакъва паралелса вселена всичко беше красиво и миришеше на краката на Rabalka и пръднята на динозавъра на Hardstaily и вкус на вагиналния секрет на Емилия... Аз се зачудих кво става ? Оказа се че това е земята през първите години когато бе роден Сократ, света беше толкова красив и изпълнен с нежност.. Без войни и насилие Тогава изнивиделица ми се появи Аристотел и ми каза мисли логично, аз тогава се развиках и го умолявах да ми помогне избавяйки ме от този Ад и връщайки ме обратно в реалния свят... В този момент върху него се стовари един огромен Пъпеш а по-горе убезомялата Indisticnt, тя ме погледна с зверски поглед и ми каза:

- Ей нищожесто, изчадие, тор, пор ще те погубя !

- Помооооощ викам аз.... Помооооощ

И тръгам да бягам, бягам, бягам... И изведнъж гледам Рангел Чеканов ? И викам Рангеле , Рангелеее помниш ли ме ?

-Не.

-Нима не помниш колко сме пили ?

-Ти ли си бе Кръстю Лафазанов ?

-Да!

-Как си приятелю ?

-Виждаш ли онази балерина ей там ?

-Да?

-Иска да ми убие...

Той скочи и и разби 200 литрова бутилка за вино, в главата... Смля я направо... Ето нокалтирах я ... И в този грандьозен момент се появи crazyfenka, която изкорми Рангел и му изяде вътрешностите - dreamwalker бе погълнала душата на crazyfenka, ума и, действията и пренадлежаха на dreamwalker така inewton, Indistinct, crazufenka и другите случи на злото се изправиха срещу мен и ме подгониха... Аз се разплаках и тръгнах да бягам.... Срещнах Тодор Живков пиещ бира с Госпожица Кюри, заедно ядоха пъпеш и пиеха бира... Казах ехооо:

Те - Ол ?

Аз - Кюри, ти ли си това ?

Тя - Да, ама в момента излизам с Тодор Живков

И ми разби халбата в главата, аз се замаях, разплаках се и побегнах...

Не след дълго слещнах Hardstaily и и казаха:

-Здравей лесбийкто как си ?

-Търся девствена ?

-Провери майката на inewton, черпи я пъпеш и ще ти пусне

-Вече го направих, черпах я, пусна ми , и я заебах...

-лесбийко, моля те помогни ми ! Тук се опитват да ме убият онези там...

Тя извади страпон и ги нападна... Отне девствеността на Indistinct и беше скандално аз седях и гледах и ми бешо гаргана на душицата...

Hardstaily се обърна към мен и ми каза ето оправих ги... В този момент върху главата и се появи един крак... Който и направи гранд атман, последван от хиляди пъпеши разбиващи клетото телце на Hardstaily... Гледах със сълзи... Разплаках се и тръгнах да бятам... Накрая се появи ani_banani, извади малко банани лайняни и започна да замерва гадната Indistinct и едно критично попадение реши съдбата на балерината... Тя се спъна, падна в калта, върху два кола които и разсякоха телцето... ЕДИн враг по-малко, сега останаха inewton и dreamwalker (crazfyfenka вече бе погълната от демоните) ani_banani извади още банани лайняни и започна да се бие на моя страна, ani_banani имаше защита и така злите сили не можаха да я пресвоят за една от тях... Накрая накарах ani_banani да се обади на Антония, Антония дойде мигновенно, (За Антония от Diapason Records, говоря) Тя дойде и започна да мята едни неща... Победа така и не видях, но вместо нея... Леле кво видях... Набрах телефона на Галена която също се отзова на помощ, започна да задава неудобни въпроси като "къде ти е готино ммъжът да те целува" , "на тройките или си фенка" , "от позите коя ти е любима" така dreamwalker се сломи и не посмя да се надигне повече... inewton изпари Галена, ani_banani, и всичко на моя стнрана.. inewton призова втори голям взрив и така погуби помощниците ми.. Обаче аз извиках espada и заедно прикечихме inewton така аз се оттървах, събудих се от съня си защото гърлото ми беше засъхнало и пи се пиеше вода обаче гледам жена ми облечена в бяла рокля, и със спусната коса, седяща в ъгала на стаята, веднага се сетих за този образ... Стресиран я гледах, изведнъж тя се обърна към мен и видях че държи главите на двете ни дъщери и от стреса пак се събудудих но все още не бях в реалния свят...

очаквайте и трета част