PDA

View Full Version : още една история за нечий кръш...

Julli_siatkowka
02-05-2016, 19:25
Здравейте. Имам нужда от съвет или по скоро мнения по темата.
Таа преди Коледа заедно с най-добрата ми приятелка бяхме в парка и се запознахме с едно момче, имаме бегъл общ познат. Въпросното момче от парка е доста различен (пак едно и също ще си кажете), сладък в странността си, доста приятен за слушане, и за гледане :D От тогава насам си пишем почти всеки ден и се виждаме заедно с още няколко души след училище, създадохме си някакви закачки и реплики. Като всяко момче той е уникален дразнител, но можеш ли да се сърдиш на момчето, по което си падаш... Може би това е единствения ми кръш, с когото съм била по-близка, ходила съм у тях и т.н., не сама, но все пак. Виждам го, че ме гледа с "онзи поглед", когато компанията се забави или ни игнорне. Не искам да си въобразявам, че може и да има нещо, защото последния път си изпатих.
Казват, че той се държи еднакво и мило с всичките си приятели и това до някаква степен ме отчайва. Нямам намерение да му казвам,за сега, че имам чувства, защото следващия път ще е доста конфузно ако съм покрай него. Колкото и да не му се вярва, около него се навъртат много момичета, а аз да си призная съм малко ревнива, но мисля че успешно се прикривам :D
Заради него започнах да се интересувам от доста неща, на които никога не съм мислила че ще стана фен. Бяхме говорили как и двамата ще сме сами на прословутия 14.02, крояхме планове да ходим на кино, но бас ловя, че няма да бъдем само двамата или че въобще ще се състои нещо такова...
Какво друго, не се сещам. Ще се радвам ако изразите някакво мнение по темата.
П.С. - знам, че може и да звуча малко бавнярско и да съм писала несвързано, надявам се да се разбира :D

inewton
02-05-2016, 19:46
Прави се на недостъпен или е педал.

mincheto
02-05-2016, 19:55
Прави се на недостъпна остави той да направи първата крачка.

HollyGolightly
02-06-2016, 05:13
И какво ще постигне ако се прави на недостъпна? покани го да излезете някъде само двамата. Виж го как ще реагира и дали ще приеме или не и от там вече можеш да си вадиш изводите.

Julli_siatkowka
02-06-2016, 13:06
смелостта не ми стига, да, ако не опитам няма да разбера. Пък и той е с 3 години по-голям и там някакво момиченце да го кани на среща...хм..

HollyGolightly
02-06-2016, 13:13
Еми ако гледа на теб като на момиченце с 3 години по-малко от него, и да се правиш и да не се правиш на недостъпна пак нищо няма да постигнеш.

mincheto
02-06-2016, 13:44
Напротив ще подтигнеш,ще тича като кученце по теб.

Julli_siatkowka
02-06-2016, 15:39
Не знам дали ме гледа с тези очи, пък и в крайна сметка 3 години са нищо, на тази възраст може би, но...
Има ли някакви вещерски отвари за четене на мисли аз все пак да попитам, че ме мъчи този въпрос от дълго време, хаха

KrivMasur
02-06-2016, 17:43
На колко сте? Как се запознахте?

Julli_siatkowka
02-06-2016, 23:10
Аз на 15, той на 18, бъдещи рожденици.

Излязохме с един познат на разходка и въпросния кръш беше с него. Сетих се че и преди съм го виждала на разни места, даже веднъж щях да го заговоря, тъй като беше с фланелка на любимата ми група, но съдбата ни срещна, макар и по-късно :'D

HollyGolightly
02-07-2016, 00:31
Напротив ще подтигнеш,ще тича като кученце по теб.
Минке пак доказваш колко си проста и как логичното мислене не ти се отдава.
Ако не е заинтересован от нея, ще му е все тая дали тя ще се дърпа или не.

П. С. Не ми обяснявай колко си вървежна, не ме интересува (към Минка )

Животно
02-07-2016, 10:36
по-проста от минка свирката няма

Julli_siatkowka
02-07-2016, 15:50
Интересен развой на темата определено

baby_baby
02-08-2016, 10:40
Това да го ревнуваш а да не сте заедно е много тъпо

Говори си нормално с него но не бъди лесна ако той иска да има нещо повече от приятели с теб ще ти го покаже.

mincheto
02-08-2016, 10:45
Минке пак доказваш колко си проста и как логичното мислене не ти се отдава.
Ако не е заинтересован от нея, ще му е все тая дали тя ще се дърпа или не.

П. С. Не ми обяснявай колко си вървежна, не ме интересува (към Минка )

Прост-а си ти