View Full Version : Въпрос към момичетата
SeRiOuSjAcK
02-05-2016, 22:40
Що ставате лесбийки :D?
Що ставате лесбийки :D?
Защото не ви бива.
Защото не ви бива.
Ахахахахахах
Това беше доро ^_^
SeRiOuSjAcK
02-05-2016, 23:03
Само някои ^^
Само някои ^^
След въпрос като този.. И ти се причисли към тези пичове..
Въпрос на избор е, често диктуван от модни тенденции или от мисълта, че едно момиче е по-добро, защото знае какво иска друго момиче...
SeRiOuSjAcK
02-05-2016, 23:15
А тогава Що ставате курви :D?
А тогава Що ставате курви :D?
Що..що.. Щото им се ебе що.. :D
lili-ton
02-06-2016, 09:54
Заради шибаняци като теб.
След въпрос като този.. И ти се причисли към тези пичове.. ������
Въпрос на избор е, често диктуван от модни тенденции или от мисълта, че едно момиче е по-добро, защото знае какво иска друго момиче...
Това не е вярно, сексуалната ориентация не е въпрос на личен избор, човек е генетично програмиран още от самото начало дали ще си пада по мъже или жени, ако беше нещо толкова просто като въпрос на личен избор и "водене по модата", дали щеше историята да помни толкова измъчвани и избивани хомосексуалисти, и затваряни в концлагери, и хора търпели дискриминация и най-различни унижения??? Не мисля. Имам чувството че някакви абсолютни дебили пишат по тия форуми. Жените ставали курви щото им се ебало. Една жена може да бъде принудена от обстоятелствата по безброй начини да стане "курва", а и в такова общество, едва ли ще е трудно да те заклеймят за такава.
LudiqZaek
02-07-2016, 23:02
Това не е вярно, сексуалната ориентация не е въпрос на личен избор, човек е генетично програмиран още от самото начало дали ще си пада по мъже или жени, ако беше нещо толкова просто като въпрос на личен избор и "водене по модата", дали щеше историята да помни толкова измъчвани и избивани хомосексуалисти, и затваряни в концлагери, и хора търпели дискриминация и най-различни унижения??? Не мисля. Имам чувството че някакви абсолютни дебили пишат по тия форуми. Жените ставали курви щото им се ебало. Една жена може да бъде принудена от обстоятелствата по безброй начини да стане "курва", а и в такова общество, едва ли ще е трудно да те заклеймят за такава.
Дори в библията пише, че гейовете (под гейове имайте предвид момче с момче и момиче с момиче, под общ знаменател са) трябва да се изгорят и да се убият. Ако си вярващ човек щеше да го знаеш. Все пак кой иска да гледа как двама мъже си размахват патките и си ги завират един в друг, доста е гнусно не мислиш ли, дори парадите им са гнусни пак си показват телата и половите органи ? Кой им забранява да са гейове ? Защо го парадират пред всички ? Хетеросексуалните защо нямат такъв парад ? Никой не им забранява да си правят секс и да се обичат, защо трябва публично да го обявяват ? Ето заради тези паради има дискриминация, защото те се мислят за странни и решават да го обявят пред всички. Еми на никой хетеросексуален не му ПУКА за тези извратеняци, но има и изключения. Това е моето мнение, а относно темата наистина е вродено и това се учи по Биология. Мисълта ми е, че не трябва да се показват пред всички ето затова ги мразя аз. :)
alex333bg
02-10-2016, 18:56
щото ни харесва
Щото в една жена има какво да се гледа гърди дупе лице, а в мъжете кво плочки?
divergent
02-10-2016, 21:25
някои защото са разочаровани от мъжкия пол, други, защото е модерно или просто искат да пробват от всичко, а някои действително са генетично предопределени да бъдат хомо. при всички случаи просто така е писано.
baby_baby
03-08-2016, 22:50
Защото не ви бива.
:lol: