View Full Version : Гей
Здравейте, аз съм гeй на 16 или 17 години и се нуждая от мъж той може да е на без значение възръстта и искам да има много пари и коли и имоти и да ме поддържа и чука :) Ако има желаещи: скайп: tcreepy1 очаквам само сериозни !
Здравейте, аз съм гeй на 16 или 17 години и се нуждая от мъж той може да е на без значение възръстта и искам да има много пари и коли и имоти и да ме поддържа и чука :) Ако има желаещи: скайп: tcreepy1 очаквам само сериозни !
Много ли ти е скучно днеска или? :D
аз искам само сериозни хора да пиат :( Гладен съм и нямам пари...
Много ли ти е скучно днеска или? :D
Всеки ден ми е така нямам живот нямам приятели пълен боклук съм
Глупакапак с българските "o"-та пак дойде за да се преструва на мен хихихи господин забавен
Много съм зле вече психически трябва ми помощ наще явно не ги ебе за мен ама нормалнмо аз съм говно
Много съм зле вече психически трябва ми помощ наще явно не ги ебе за мен ама нормалнмо аз съм говно
И после ме питай защо имам толкова много мнения...
Да приказвам с такива като теб не ми остава време за дишам
Кой приказва с теб бе олигофрен, аз споделям проблема си, че съм шизофреник и си пиша сам от 2 3 профила
НЕ ГО СЛУШАЙТЕ ТОЯ !!! ТОЯ Е В МОЯТА ТЕРИТОРИЯ ОБАЧЕ АЗ ЛАПАМ НАЙ-ДОБРЕ!!! ХЕЙ МЪЖЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ ДОВОЛНИ ОТ МЕНЕ ! ПИШЕТЕ МИ НА ДАДЕНИЯ СКАЙП И ЩЕ ВИ ОПРАВЯ !!!
АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПЕДАЛ
.
Обичам РАБАЛКА искам да ме ебе в гъза рабалчо
solo_, sywsem si otka4il!!! :X :X
Знам, толкова съм зле вече, че не знам какво да правя трябва ми професионална намеса трябва да разговарям с психолог
solo_, sywsem si otka4il!!! :X :X
Здрасти ! Как си мой ? Ела да си лафим, знаеш къде.
Здрасти ! Как си мой ? Ела да ме ебеш, знаеш къде.
.