View Full Version : Как да я накарам за да ми вярва, че съм девствен, и как да вкарам в леглото?
Vasvi Fiki Storaro
02-07-2016, 21:47
Здравейте!
Имам един проблем, че приятелката ми не ми вярва, че съм девствен и как мога да вкарам в леглото?
Аз съм девствено момче и приятелката ми не ми вярва, че съм девствен, но аз съм си свестно и честно момче, девствен съм и съм турчин!
Поддържаме връзка от разстояние от година и половина, но постоянно се караме. И искам да я вкарам в леглото, но тя все ми казва, че ще го правим като сме големи и т.н.
LudiqZaek
02-07-2016, 22:05
Много бързаш, а относно за девствеността защо и е да знае, това показва, че ти няма доверие, пък и при мъжете не си личи особено.
baby_baby
02-08-2016, 10:48
Защо още една такаеа тема?
Blockhead
02-09-2016, 19:16
Можеш да я накараш да мисли, че си девствен като когато започнете да правите секс ѝ вкараш пе*ниса си направо в г*ъза ѝ, мислейки че това е ва**гината ѝ.
cickitenazlati
02-13-2016, 18:31
по принцип щях да ти кажа как ама като каза че си турче и някак си се отказах
Да ми ядеш кура щом си турчин.
Да ми ядеш кура щом си турчин.
Как може да кажеш такова нещо ?
cickitenazlati
02-15-2016, 09:51
Как може да кажеш такова нещо ?
в турция да си ядат куровете е национална традиция от древни времена майна
http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/rgh1455533525q.jpg
ne_se_angajiram
02-22-2016, 17:00
Здравейте!
Имам един проблем, че приятелката ми не ми вярва, че съм девствен и как мога да вкарам в леглото?
Аз съм девствено момче и приятелката ми не ми вярва, че съм девствен, но аз съм си свестно и честно момче, девствен съм и съм турчин!
Поддържаме връзка от разстояние от година и половина, но постоянно се караме. И искам да я вкарам в леглото, но тя все ми казва, че ще го правим като сме големи и т.н.
По-добре се откажи от нея!
Няма да я имаш щом мислиш само как да я вакраш в леглото!!!
DaNGeRousLy
02-23-2016, 22:49
Как искаш да я вкараш в леглото, след като подържате връзка от разстояние ? :Д
Между другото си написал циганин с няколко правописни грешки, Фики ..
По-добре се откажи от нея!
Няма да я имаш щом мислиш само как да я вакраш в леглото!!!
от година и половина са заедно ? На нея 5 години ли и трябват, а друг е въпросът, че кат го гледам, най-вероятно не са се и виждали
supportbot
03-03-2016, 22:43
1