PDA

View Full Version : Как да накарам девствената ми приятелка да правим секс?

Kiril123
02-08-2016, 21:11
Здравейте, имам 1 доста гаден проблем. Обръщам се към вас, защото не знам какво да направя и как да постъпя. До сега никога не съм имал връзка с девствено момиче и ми е било доста по лесно специално на тази тема (секс), но се влюбих в 1 момиче, което е девствено. Вече направихме 4 месеца и много добре се разбираме и досега не съм и говорил за интимност и секс. Но реших, че искам да правим секс и и го казах.. отношенията ни не се промениха, но тя иска да минат поне 9 месеца за да може да се осмели да го направи. Това означава, че трябва да чакам още 5 месеца.. :( :( Молбата ми е да ми помогнете за да мога да я накарам да размисли и да мога да я накарам да го направил поне след 1 месец или 2. Казва ми, че все още не е готова и я разбирам, но не мисля, че трябва да чакам още 5 месеца за да може тя да е готова. Мисля, че в 1 такава връзка момичето е готово след около 5-6 месеца, а не цели 9 :( :(

Seattle
02-09-2016, 05:38
Явно си правиш сметките без кръчмаря...

Когато е готова, тогава ще е готова. Месец или година, може и две да са... тва жената е не предвидимо същество. Тъй че не си ги прави тия сметки щот и след 5 месеца пак могат да излезнат криви. Вариантите са ти 2: Отиваш при момиче което може да ти даде това от което се нуждаеш или оставаш при малката, намекваш и по 1 или друг начин всеки 3-4 дена, на нея и писва и или ще ти пусне или ще те натири :)

divergent
02-09-2016, 08:37
Няма формула за колко месеца ще е готова, при всеки е различно. Някои го правят на първия месец, други на шестия, на някои им трябва и година. Били ли сте поне малко интимни? Не я хвърляй директно в джаза, преди това се натискайте, опознайте се така да се каже, доставяйте си орални ласки. Стъпка по стъпка ще се стигне и до този момент от само себе си. Ако я обичаш и наистина искаш да си с нея ще чакаш. А ако тя те обича ще те разбере и ще се опита да го направи възможно най-скоро, но не и преди да е готова. :) А на колко години сте?

mincheto
02-09-2016, 08:42
Ти,ако си истински мъж ще и дадеш колкото време и е нужно.

Животно
02-09-2016, 08:46
продължавам да не разбирам какъв е проблемът със секса, като е съвсем нормално и естествено нещо за една връзка, тя си е фиксирала 9 месеца ли кво ? Ебати смеха

baby_baby
02-09-2016, 09:46
Не я карай на сила когато е готова тогава ако я обичаш ще изчакаш колкото трябва

tori
02-09-2016, 10:10
Това, че ако я обичаш, ще чакаш, са малко преувеличени работи. Малките пикли използват това, защото изпитват страх и срам от секса като цяло. "Е, сега ако е кретен? Наркоман? Ако ми направи бебе? Ако боли?" Айде моля, да обичаш, да чакаш ама колко да чакаш и да те правят на маймуна? Вестник ли ш си четете?! Ти винаги можеш да кажеш "Ако ме обичаш, ще ми пуснеш!" по нейната логика.
Покажи, че може да ти се разчита. Покажи, че не си с нея зради едното чукане. Обясни, че искаш да се пазите и че ще си достатъчно внимателен. Покажи ѝ, че може да ти има доверие. Не се хвали, не бъди твърде настоятелен, но си знай цената и не се прави на шашав, не се плюнчи.
Не знам що си е решила, че баш 9 месеца като направите, ще спиш с нея. Ненене. Това не се смята, не се планира. Бавно и полека трябва да вървите в някаква посока, заедно! Имам предвид бавно и полека, с малки стъпки да вървите, не от вратата - за краката. Казаха ти - целувки, натискане, орална, петинг... Накарай я сама да си поиска секс в един момент, показвайки що за Пич си.
Но не чакай да се прави на кадъна, увита до деветия месец с чаршафи по главата. Така показваш само, че за едната малка пикла си готов да скачаш, когато ти свирнат. Не. Не си. Не трябва да си.

NomNomNom
02-09-2016, 10:53
продължавам да не разбирам какъв е проблемът със секса, като е съвсем нормално и естествено нещо за една връзка, тя си е фиксирала 9 месеца ли кво ? Ебати смеха

Вярно, dafuq, или искаш, или не искаш.

TROLLDADLOLCAKE
02-09-2016, 11:49
Тя ако искаше да си легне с него щеше да си легне още първия месец.Явно момичето още си се надява тайно да го направи с друг..Секса да не е свиня майка, че да кажеш " Ела след 9 месеца ще ти го дам " :D

like_a_diamond
02-09-2016, 14:17
Накарай я да прочете "Петдесет нюанса сиво" и може да и дойде мерака :D Иначе тя на колко години е ?

kaRamella
02-09-2016, 16:39
Що пък точно 9 месеца хахаха
Инак - не можеш я накараш. Когато тя си иска тогава.

Грозния
02-09-2016, 17:59
Здравейте, имам 1 доста гаден проблем... Вече направихме 4 месеца и много добре се разбираме и досега не съм и говорил за интимност и секс. Но реших, че искам да правим секс и и го казах... отношенията ни не се промениха, но тя иска да минат поне 9 месеца за да може да се осмели да го направи. Това означава, че трябва да чакам още 5 месеца.. :( :( Молбата ми е да ми помогнете за да мога да я накарам да размисли и да мога да я накарам да го направил поне след 1 месец или 2. Казва ми, че все още не е готова и я разбирам, но не мисля, че трябва да чакам още 5 месеца за да може тя да е готова. Мисля, че в 1 такава връзка момичето е готово след около 5-6 месеца, а не цели 9 :( :(Най-бързо ще стане ако я зарежеш и си намериш друга, с която да правиш секс, а не да вървиш по гъза на тая N месеца :D. Искаш ли да се хванем на бас, че и след 9 месеца, пак няма да е готова 8) ? Тя си въобразява, че ще те изнудва до безкрай с тоя секс (по-скоро липсата му) - не бъди шаран пич 8) ! Намери си друга - това е най-прекият път до това да правиш секс. Успех :) !

продължавам да не разбирам какъв е проблемът със секса, като е съвсем нормално и естествено нещо за една връзка, тя си е фиксирала 9 месеца ли кво ? Ебати смехаИ аз не мога да го разбера - защо създават връзки, като не са готови да правят секс!?

Това, че ако я обичаш, ще чакаш, са малко преувеличени работи. Малките пикли използват това, защото изпитват страх и срам от секса като цяло. "Е, сега ако е кретен? Наркоман? Ако ми направи бебе? Ако боли?" Айде моля, да обичаш, да чакаш ама колко да чакаш и да те правят на маймуна? Вестник ли ш си четете?! Ти винаги можеш да кажеш "Ако ме обичаш, ще ми пуснеш!" по нейната логика.Браво на tori - дълбок поклон :)!

Kiril123
02-12-2016, 16:25
Да, били сме интимни. Аз не бях казал нищо няколко месеца, но си помислих, че може би е дошло времето. Нямам намерения да я оставя, защото не ми е ''пуснала''. Аз съм на 18, а тя на 16.

Kiril123
02-12-2016, 16:27
И аз точно това не можах да разбера и затова се допитах към вас.

Kiril123
02-12-2016, 16:31
На 16 е

Kiril123
02-12-2016, 16:33
Няма формула за колко месеца ще е готова, при всеки е различно. Някои го правят на първия месец, други на шестия, на някои им трябва и година. Били ли сте поне малко интимни? Не я хвърляй директно в джаза, преди това се натискайте, опознайте се така да се каже, доставяйте си орални ласки. Стъпка по стъпка ще се стигне и до този момент от само себе си. Ако я обичаш и наистина искаш да си с нея ще чакаш. А ако тя те обича ще те разбере и ще се опита да го направи възможно най-скоро, но не и преди да е готова. :) А на колко години сте?

Да, били сме интимни. Аз не бях казал нищо няколко месеца, но си помислих, че може би е дошло времето. Нямам намерения да я оставя, защото не ми е ''пуснала''. Аз съм на 18, а тя на 16.

inewton
02-12-2016, 16:34
Полово зряла е. По закон може да сключва брак, да разжда, значи може да прави и секс. Ако не иска ти си поискай.

ForzaFelipe
02-12-2016, 17:04
Абе хубаво и трябва време, ама какво точно чака да реши...Ще чака 9 месеца сега, ще се оправите след това време, ще сте заедно още 3-4 месеца, ще се разделите и ще почне да се трака с всеки...Все едно бъдещето и ще се реши от първия път.. Така че не я припирай много, но разбери защо иска толкова да изчака, какво я притеснява и т.н.

cickitenazlati
02-13-2016, 18:20
докато спи и го набутай с картофите