Влез

View Full Version : Татуировка !?

scania1
02-09-2016, 01:45
Добър Ден / Добър Вечер ! Знам че темата, не е във правилния раздел, но знам че този раздел най-много се посещава и искам да получа три-четири отговора по моя въпрос. Искам да си направя татуировка на 16 години съм, и ще си направя но не във професионално студио, та мисълта ми беше че изпитвам страх да не се заразя нещо до като ме татуират или не знам понеже татуировката ще я правя във ДОМАШНИ УСЛОВИЯ при човек който ми казаха. Може ли евентуално да стане нещо чувал съм че иглите във професионалните студиа се стерилизирали на 240 градуса, и пазели ХИГИЕНА ! МОЛЯ БЕЗ ПОДИГРАВКИ И ТН. Може да се заключи темата от админа или изтрие само да получа задоволителен ОТГОВОР

Seattle
02-09-2016, 05:31
Понеже си пуснал темата в тоя раздел, няма как да не те попитам: Тая татуировка на гъзО ли ще ти я правят? За там не ти трябва да е стерилна иглата, слага се гума и си ти!

Ако трябва да съм сериозен, понеже съм против тия рисунки, ще ти кажа че много си малък за татуси, първо щот явно нямаш леф да си го позволиш и 2-ро щот те перат хормоните и не мислиш трезво.

Dwyd96
02-09-2016, 07:34
ТАТУС СЕ ПРАВИ САМО В ПРОФЕСИОНАЛНО СТУДИО И ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТ.
1. В домашни условия можеш да се заразиш със всякакви болести или да получиш инфекция.
2. Ако татуиста не е професионалист, татуса може да изглежда като рисунка на 5 годишен с детски паралич.

Освен това не е препоръчително толкова рано да си правиш татус.

tori
02-09-2016, 08:21
Не прави тая грешка, защото е по-евтино. Иди в студио, ще те пообрусят, но ще си по-сигурен. Не че поставям професионализма на твоя човек под въпрос - напротив. Може да е наистина добър в рисуването и може да спазва супердобра хигиена и дезинфекция. Но го има и шанса да не е така. Не трябва да плащаш за името на татуиста и студиото, а просто да се подсигуриш. Виждала съм добри домашни татуси - човека просто нямал лицензирано студио, а ползвал една от стаите си в къщата. Виждала съм и сбъркани букви на надписи от уж професионални татуисти в студио. Ама както казах - риска е триста пъти по-голям. Ако искаш да си сигурен, 6 месеца след татуса можеш да си пуснеш пълна кръвна картина, това се говори с личния, той ще те насочи. Което и да подбереш, гледай да ти вадят иглата пред очите, за д сисигурен, че е чисто, а и да сменя иглата на честичко с нова. Гледай да ползва ръкавици и да почиства мястото на татуса. Той ще ти обясни как да се грижиш, но най-общовалидния отговор е да я пазиш от слънцето със фактор 50 на добра марка, да не махаш фолиото поне 2 часа след като е готова и после да отмиеш с хладка вода и антибактериален сапун, след което да я държиш чиста и омазана с вазелин/витамерфен. И, моля те, мисли за изображението, никога не прави татус, защото е модно, заради бас, заради авери, заради момиче. Той е върху теб, не върху друг. Направи я и на място, което можеш да прикриваш заради работа, ако се налага. Лекари, адвокати, педагози... И още сума професии не ги вземат на сериозно с татуировки. И, също така, интересувай се за смисъла на татуса. Мисли! Това поне е безплатно.

divergent
02-09-2016, 08:30
Аз мисля да си правя ниско долу на глезена и прочетох, че това е едно от местата, на които боли най-много. Вярно ли е? И действително, търпи ли се болката? Казвали са ми, че е като епилатор след самобръсначка. :D

Dwyd96
02-09-2016, 08:52
Аз мисля да си правя ниско долу на глезена и прочетох, че това е едно от местата, на които боли най-много. Вярно ли е? И действително, търпи ли се болката? Казвали са ми, че е като епилатор след самобръсначка. :D

Има ли кост или много нерви, боли яко :D
Но се търпи... Не съм ползвал епилатор така че не мога да ти кажа :D

До автора: послушай съвета на tori. Освен това преди да си правиш татус се увери че кожата ти не е чувствителна към боята.(една приятелка си научи тоя урок по трудния начин...)

Животно
02-09-2016, 08:52

търпи се, най-много да припадаш, ама ще ти бият шамари и всичко е 6

KrivMasur
02-09-2016, 09:27
На колкото и да си, давай. Само отиди в хубаво студио и гледай да е от много високо качество татуса, направи я на видимо място. Момичетата се кефят на татуси и ще ти помогне доста. Също така взимай стероиди(мога да ти помогна с цикъл ако имаш интерес), пуши, пий, ходи по заведения и взимай наркотици, прави се на гъзар колкото можеш.

Поста ми звучи саркастичен но това е истината... хората могат да говорят колкото искат, че тези няща са лоши и ти си тъп ако ги правиш... но точно хората които правят това имат момичета, а това, за съжеление, е най-важното нещо в живота.

Прави глупости колкото можеш за да не съжеляваш, че си си пропилял тийн годините. ХИЛЯДИ пъти по гадно ще ти е че не съ ебал стегнати 15 годишни путки от колкото че си направил тъп татус или си се преебал с дрогата или стероидите.

TROLLDADLOLCAKE
02-09-2016, 11:53

Абе те и за коляното ми викаха, че боляло, а точно там щях да заспа от кеф..В същото време на тазобедрената, където ми се падат крилата на ангела, направо си видях майката и бащата...Толкова болеше, че чак слабините взеха да ме болят, но все пак го изтърпях!

EDIT : Бялото боли доста!Тъй като се слага като контур,но на доста по - дълбоко!

TROLLDADLOLCAKE
02-09-2016, 11:55
На колкото и да си, давай. Само отиди в хубаво студио и гледай да е от много високо качество татуса, направи я на видимо място. Момичетата се кефят на татуси и ще ти помогне доста. Също така взимай стероиди(мога да ти помогна с цикъл ако имаш интерес), пуши, пий, ходи по заведения и взимай наркотици, прави се на гъзар колкото можеш.

Поста ми звучи саркастичен но това е истината... хората могат да говорят колкото искат, че тези няща са лоши и ти си тъп ако ги правиш... но точно хората които правят това имат момичета, а това, за съжеление, е най-важното нещо в живота.

Прави глупости колкото можеш за да не съжеляваш, че си си пропилял тийн годините. ХИЛЯДИ пъти по гадно ще ти е че не съ ебал стегнати 15 годишни путки от колкото че си направил тъп татус или си се преебал с дрогата или стероидите.

Колега, вторият път като ми довършваха татуса горе на крака, дойде един "хубосник", където искаше да му скриват детелинки над оная работа (без да се ебавам) и той така е мислил..