Влез

View Full Version : Как да се отворя и да се сближим

randomskichovek
02-09-2016, 14:26
Здравейте, казвам се Йордан, на 17 (11 клас). От доста време харесвам едно момиче от моя клас. Проблема е, че в началото започнах като един от по-смотаните в класа и като цяло общувам само с 4 5 момчета, някои от които са зубърчетата на класа. Аз като цяло съм доста готин и забавен на други места, където съм си себе си, но в даскало някакси не мога да се отворя, притеснявам се от това какво ще кажат другите. Всички са на нещо като групички, докато аз съм приятел с по странни момчета, които са свестни, но просто не са мой тип приятели. Много искам да спра да се притеснявам за чуждото мнение и да покажа, че не съм ккъвто ме мислят, а именно необщителен и затворен смотльо. Имам чувството, че момичето би ме харесало, ако ме опознае. Искам да се освободя и да се сприятеля и с други хора, включително и с нея. Как да го направя и да се преборя със себе си и комплексите си, без да събера негативизъм към себе си и да ме отритнат

Ivaaaaa
02-09-2016, 14:44
Не заслужаваш никакви приятели.

mincheto
02-09-2016, 14:48
До като ти самият не станеш самоуверен,и не почнеш да се уважаваш и харесваш ...то не очаквай другите да го направят.

TROLLDADLOLCAKE
02-09-2016, 15:18
8 години имах момче в класа ни (което беше останало) с аутизъм и за момент не съм си помислял да го деля от нас или да го наричам "смотльо" ! Един ден целият този цирк наречен "училище" ще свърши и п*тката, заради която ще заебеш тези "смотльовци" сигурно вече ще е в графа "непознати", а ти ще си сам.

女性の目
02-09-2016, 15:32
Мисля че прекалено много си се привързал към нея. Харесваш я от скоро предполагам... успокой се малко.

randomskichovek
02-09-2016, 15:34
Не бе хора, няма да си зарязвам приятелите. Просто искам да се приобщя и към останалите. И не казвам, че са смотани, а ви описвам ситуацията. За такива ги смятат всички, не аз конкретно

randomskichovek
02-09-2016, 15:47
Първо не е п*тка, а красиво и умно момиче. Второ тези нямат аутизъм, а са едни лицемерни и подли смотаняци, с които дружах защото нямаше с кой. Не сравнявай деца като твоя приятел и тъпаци като моите "приятели". Преди да пишеш си мери приказките моля

randomskichovek
02-09-2016, 15:47
От година и половина.

Животно
02-09-2016, 15:50
Аз като цяло съм доста готин и забавен, ама ви лъжа и не съм

по-скоро

mincheto
02-09-2016, 18:22
Второ тези са едни лицемерни и подли смотаняци, с които дружах защото нямаше с кой

ТРЕТО
Ти сам избираш дали да дружиш с лицемери или по-добре,да си седиш сам,но около теб да няма предатели.Голям човек си и имаш глава на раменете,тя не е там за украшение ;) В тоя скапан живот човек трябва сам да се справя с всичко и да вярва,и разчита само на себе си,както и да подлага всички на съмение.

rehonoscy
02-09-2016, 19:21
Предложи на останалите да излезете и ако си достоен за уважение и харесване ще те харесат. Другото е, че ти може да не ги харесаш. Във всякакъв случай, опитай се ти да се сприятелиш с тях, вместо да ги чакаш.

TROLLDADLOLCAKE
02-09-2016, 22:19
Най - големият лицемер си бил ти, защото въпреки, че си знаел, че са уж " еди какви си " си ги използвал и си ги наричал "приятели". Ако съм на тях такъв бой ще ти хвърля, че да ме помниш и след бала в 12-ти клас.И не ми казвай как да говоря - след като не можеш да понасяш чуждо мнение поднесено като критика, която заслужаваш, то тогава не пиши бозави теми какъв "уникален тип си" и само защото приятелите ти били еди какви си не можеш да забиеш малката,шматка такава.

Животно
02-09-2016, 23:12
ама той като цяло е доста готин и забавен, защо му се караш :/

Животно
02-09-2016, 23:12
само в даскало не е такъв...само там !

Derangement
02-10-2016, 06:12
егати путьото

baby_baby
02-10-2016, 10:35
Какво ти пука какво ще кажат другите ?