View Full Version : Анален секс
Здравейте, аз съм на 19 години и с моя приятел доста пъти сме правили анален секс. Като се замислих напоследък аз го правя само защото на него му харесва, на мен не ми харесва. Не знам за вас но на мен винаги ми е било пълно мъчение. Първо: почистването, аз мразя клизми, отвратително е! Не стига че е отвратително а и не винаги се почиства добре нищо че сигурно 8 пъти си "минал през клизмата" Второ: Боли! Все още мисля че от там трябва да излизат неща, не да се вкарват. Трето: никакво удоволствие. Единственото нещо което усещам от цялата работа е как влиза по навътре и излиза, това е!
А Допълнителен минус - и когато клизмата и диетата през която сме минали се провалят и изцапаш положението. Потъваш в дън земя, а момчето се гнуси.
Момчета обяснете ми кво толкова ви харесва в това. Знаете какво излиза от там, знаете що за микроби има вътре и знаете за повечето от нас кво мъчение е! Защо го правите? Продължавам да си мисля че аналния секс е за някои които си падат по садо мазото.
Въпросче към момичетата. И вие ли мислите като мене, ако не кажете какво мислите вие за аналния секс, кажете какво ви харесва и колко често го практикувате.
Извинете знам че имам доста правописни и граматични грешки, но ще ме прощавате. Просто бързам Мерси за отговорите и мненията.
mincheto
02-10-2016, 08:34
И аз го мразя аналният секс,гледам да се измъквам на мъжа ми колкото може повече :lol:
Fisherman
02-10-2016, 10:00
живейте си в лайна
Щом ти е пълно мъчение значи той не може да го прави :lol:
Fisherman - Вместо да дрънкаш глупости вземи и кажи нещо нормално (аргумент) от известно време съм забелязал че всеки твой пост в тема за Анален секс и нещо свързано с "лайна" няма такова нещо!!!
Аналния секс дава удоволствие което НЕ може да си изпита от стандартния (и на двамата)
ПП: Fisherman ти си в България тъй че и ти живееш в лайнаааааааа дааааааа говнаааааааа _!_
Ееее доживях веднъж да съм съгласен със солко
Fisherman
02-10-2016, 13:13
Щом ти е пълно мъчение значи той не може да го прави :lol:
Fisherman - Вместо да дрънкаш глупости вземи и кажи нещо нормално (аргумент) от известно време съм забелязал че всеки твой пост в тема за Анален секс и нещо свързано с "лайна" няма такова нещо!!!
Аналния секс дава удоволствие което НЕ може да си изпита от стандартния (и на двамата)
ПП: Fisherman ти си в България тъй че и ти живееш в лайнаааааааа дааааааа говнаааааааа _!_
щом са те ебали в гъза и ти е харесало,последно като проверих дебелото черво е за лайна не за курове
Това е гнусно. Като не ти харесва не го прави, кажи му, че не ти харесва, обясни му че ануса е само изход, че има вредни микроорганизми...
Ей Fisherman само не така грубата.
За това нещо уикипедия не си ли чувал - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD_%D1%81%D0%B5% D0%BA%D1%81
Това е гнусно. Като не ти харесва не го прави, кажи му, че не ти харесва, обясни му че ануса е само изход, че има вредни микроорганизми...
По тази логика , предницата също е изход. ;)
По тази логика , предницата също е изход. ;)
нали знаеш, че от дупката, която ебеш, не се извършва уриниране ?
like_a_diamond
02-10-2016, 19:49
излизат деца, кръв, ала-бала ;)
излизат деца, кръв, ала-бала ;)
такива работи, да
divergent
02-10-2016, 20:30
не съм пробвала, но може би ще опитам и това някой ден от чисто любопитство. не мисля, че ще ми хареса. много съм изчела и слушала и хич не ме привлича, но пък кой знае. а защо толкова им харесва на мъжете, да си кажат, интересно ми е и на мен. :)
baby_baby
02-10-2016, 21:30
Как може да правиш нещо,което не искаш да правиш и не ти харесва?
Като не искаш му казваш и ще те разбере едва ли ще иска да правиш нещо което не искаш и не ти доставя удоволствие.
Понеже те гледам че си разбран човек, ще ти дискрибирам ситуацията:
- От ушите излизат боклуци (изход)
- От носът излизат боклуци (изход)
- В устата влиза храна и други (Вход)
- От ануса излизат лайна (изход)
- От путката излиза пикня (изход)
*Преди стандартен секс, се прави профилактика - преди анален също се прави профилактика
*В триъгалника живеят бактерии - в дупката също живеят бактерии
Виждаш ли ? Логиката ? Само устата е вход...
е то тва се случва да се насереш ама ако си я напраила качествено клизмата няма как да стане.И да гадна е и да се насереш е гадно
е то тва се случва да се насереш ама ако си я напраила качествено клизмата няма как да стане.И да гадна е и да се насереш е гадно
Колко ли момчета си "изненадала" ?
еее стига де
Не се притеснявай той е женомразец
дебелото черво е за лайна не за куровеАнатомично това е "правото черво" а не дебелото. Правото черво е продължение на дебелото, а анусът е отворът на правото черво към гъза :D ! В правото черво се събират лайната и излизат през ануса, но при някои хора оттам пък влизат други неща :D !
Анатомично това е "правото черво" а не дебелото. Правото черво е продължение на дебелото, а анусът е отворът на правото черво към гъза :D ! В правото черво се събират лайната и излизат през ануса, но при някои хора оттам пък влизат други неща :D !
Голям балобурник стана и ти... Не ми даваш да те възпитам а и сега намери кво да кажеш... Но аз ще ти споделя нещо което ще промени живота ти
Ми има си лесното - не ти харесва не правиш анален. Харесва ти - правиш! Толкоз ли е трудно да решиш?
lili-ton
02-12-2016, 05:16
Наистина, защо си го причиняваш? Ако не ти харесва, не го прави. Например, аз не харесвам да гълтам при френска, и не го правя. Иначе за клизмата, не знам защо не ти се получава. Аз не съм имала проблеми от такъв характер. За болката пък, там зависи от партньора. Ако не е опитен в този секс, не го правя. Това е. И не мисля, че е срамно да кажа, че съм изпитвала страхотно удоволствие от анален. Може да се каже, че като видя как един мъж прави вагинален секс, решавам дали го бива в аналния. Това става с опит.
Fisherman
02-12-2016, 07:33
Анатомично това е "правото черво" а не дебелото. Правото черво е продължение на дебелото,
значи в крайна сметка е дебелото грозен
Fisherman
02-12-2016, 07:36
*Преди стандартен секс, се прави профилактика - преди анален също се прави профилактика
само че малкия ти мозък ти пречи да знаеш и можеш,не можеш да различиш,че урината излиза от уретра,не от шийката на матката,уретрата се намира в самото начало и урината е доста чиста в сравнение с лайната
и колкото и да си миеш гъза не можеш да измиеш бактериите,които са патогенни,нормално е да има Ешерихия коли в червата,не е нормално да я има другаде
хора с бедна култура не трябва да коментират тия теми
Здравейте, аз съм на 19 години и с моя приятел доста пъти сме правили анален секс. Като се замислих напоследък аз го правя само защото на него му харесва, на мен не ми харесва. Не знам за вас но на мен винаги ми е било пълно мъчение. Първо: почистването, аз мразя клизми, отвратително е! Не стига че е отвратително а и не винаги се почиства добре нищо че сигурно 8 пъти си "минал през клизмата" Второ: Боли! Все още мисля че от там трябва да излизат неща, не да се вкарват. Трето: никакво удоволствие. Единственото нещо което усещам от цялата работа е как влиза по навътре и излиза, това е!
А Допълнителен минус - и когато клизмата и диетата през която сме минали се провалят и изцапаш положението. Потъваш в дън земя, а момчето се гнуси.
Момчета обяснете ми кво толкова ви харесва в това. Знаете какво излиза от там, знаете що за микроби има вътре и знаете за повечето от нас кво мъчение е! Защо го правите? Продължавам да си мисля че аналния секс е за някои които си падат по садо мазото.
Въпросче към момичетата. И вие ли мислите като мене, ако не кажете какво мислите вие за аналния секс, кажете какво ви харесва и колко често го практикувате.
Извинете знам че имам доста правописни и граматични грешки, но ще ме прощавате. Просто бързам Мерси за отговорите и мненията.
На 19 си и вече правиш анален...! Малките все повече ме изумяват, ама какво да се прави! Моят мъж също много иска анален, но като му поставя условие, че така трябва да го прави, че и аз да свърша, и в повечето случаи се отказва от тази "екстра". За статистиката, успявал е няколко пъти и е било невероятно. Но трябва много старание и търпение от негова страна.
Клизмата не ми е проблем. Просто не правя анален за мъжа, това ми е принципа. Мъжът прави анален за да свърша аз.
dwanewane
02-12-2016, 13:22
prosto mu kaji che ne ti e priqtno zashto se izmuvhvash da ne bi tolkova da e krasiv :D :D
значи в крайна сметка е дебелото грозенВ крайна сметка не е :) - анатомично са различни:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%BE_%D1%87%D0%B5% D1%80%D0%B2%D0%BE
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE_%D1%87%D0%B5%D1%80% D0%B2%D0%BE
Правото черво е част от дебелото, но това че са свързани, не значи че са едно и също нещо ;) .
само че малкия ти мозък ти пречи да знаеш и можеш,не можеш да различиш,че урината излиза от уретра,не от шийката на матката,уретрата се намира в самото начало и урината е доста чиста в сравнение с лайната
и колкото и да си миеш гъза не можеш да измиеш бактериите,които са патогенни,нормално е да има Ешерихия коли в червата,не е нормално да я има другаде
Бал съм та...
това имах предвид. Казано с по-лесни думи - дупката, от която излиза урината е под клитора (ако знаеш той къде е) демек е в началото, а там, където си вкарваш кура е друго. Може просто патката ти да не стига по-навътре от уретрата
lili-ton
02-13-2016, 10:29
На 19 си и вече правиш анален...! Малките все повече ме изумяват, ама какво да се прави! Моят мъж също много иска анален, но като му поставя условие, че така трябва да го прави, че и аз да свърша, и в повечето случаи се отказва от тази "екстра". За статистиката, успявал е няколко пъти и е било невероятно. Но трябва много старание и търпение от негова страна.
Клизмата не ми е проблем. Просто не правя анален за мъжа, това ми е принципа. Мъжът прави анален за да свърша аз.
Е, ти откри топлата вода..:) Всички търсим удоволствието.
cickitenazlati
02-13-2016, 12:05
здр
първо може ли снимка на ануса ти за да разбера защо не ти харесва аналния секс. след нея ще мога да ти помогна със съвет
Fisherman
02-13-2016, 12:33
В крайна сметка не е :) - анатомично са различни:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%BE_%D1%87%D0%B5% D1%80%D0%B2%D0%BE
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE_%D1%87%D0%B5%D1%80% D0%B2%D0%BE
Правото черво е част от дебелото, но това че са свързани, не значи че са едно и също нещо ;) .
част от дебелото черво пак е дебело черво
здр
първо може ли снимка на ануса ти за да разбера защо не ти харесва аналния секс. след нея ще мога да ти помогна със съвет
Тя авторката не влиза вече.
-Проблема не е там как изгелжда..
част от дебелото черво пак е дебело червоВ който и да е учебник по анатомия, дебелото и правото черво се разглеждат като отделни части, нищо че второто е продължение на първото. Все едно да кажеш че аортата е сърце и трахеята е бял дроб 8) .
anonymous990763
02-13-2016, 14:06
В който и да е учебник по анатомия, дебелото и правото черво се разглеждат като отделни части, нищо че второто е продължение на първото. Все едно да кажеш че аортата е сърце и трахеята е бял дроб 8) .
Тук по-подходящ пример би бил камера/предсърдие и сърце. Но ако го беше казал, щеше да покажеш, че грешиш.
Тук по-подходящ пример би бил камера/предсърдие и сърце. Но ако го беше казал, щеше да покажеш, че грешиш.
Защо пак се обаждаш точно там където не трябва ? Имаме теми в кофата...
Тук възникват излишни спорове от няколко женомразци, и ти веднага се нареди, защо ?
anonymous990763
02-13-2016, 14:14
Защо пак се обаждаш точно там където не трябва ? Имаме теми в кофата...
Тук възникват излишни спорове от няколко женомразци, и ти веднага се нареди, защо ?
Като пъдар ли се изживяваш?
Като пъдар ли се изживяваш?
Преведете селската дума !
сега разбрах кво значи думата която употребявате у дома...
и кво точно имаш предив ? кво пазя ?
anonymous990763
02-13-2016, 14:27
сега разбрах кво значи думата която употребявате у дома...
и кво точно имаш предив ? кво пазя ?
Пазиш никой да не се заяде с нещо в любимата ти темичка.
Пазиш никой да не се заяде с нещо в любимата ти темичка.
знаеш че бавно загравям тъйче кажи за тая темичка която пазя
сега схванах...
Indistinct - ти си веселячка.
anonymous990763
02-13-2016, 14:34
сега схванах...
Виждаш ли, просто трябва малко повече време реотанът да загрее.
Виждаш ли, просто трябва малко повече време реотанът да загрее.
обаче признай си че си болна с мозъка
призай си го моля ти... тука всички сте такива хейтъри че не е истина
anonymous990763
02-13-2016, 14:39
обаче признай си че си болна с мозъка
призай си го моля ти... тука всички сте такива хейтъри че не е истина
Признавам си. Болна съм. Цял ден се тъпча с хапчета.
Признавам си. Болна съм. Цял ден се тъпча с хапчета.
С такива успокойтилни които подтискат там мозъка болния нали ?
anonymous990763
02-13-2016, 14:44
С такива успокойтилни които подтискат там мозъка болния нали ?
Не. Друг вид са. Тези са за спешни случаи.
Горката...
Айде къш от темата!
anonymous990763
02-13-2016, 14:49
Горката...
Айде къш от темата!
От твоята тема? :razz:
Да, да...
Айде сега къш...
anonymous990763
02-13-2016, 14:53
Да, да...
Айде сега къш...
Аз като казвам, че се изживяваш като пъдар. :D
anonymous990763
02-13-2016, 15:01
Ще се махнеш ли или не ?
Много присърце си взел тази професия. Продължавай в същия дух!
Струва ми се, че си сбъркала форума! BG - MAMMA е твоя форум :D
tajni4kyyy1
02-14-2016, 11:29
никъде не пише,че е позволено само за тинейджъри .. ;)
Струва ми се, че си сбъркала форума! BG - MAMMA е твоя форум :D
Ей, *****, това е лесбийка от гр. София, омъжена но си ляга и с жени (sometimes)
А твоя форум е : www.retard.forum.com
diskreten
02-22-2016, 17:53
Никаква логика няма в теб!!!
Я си спомни как се правят децата. Или ако не знаеш прочети малко по темата - в Wikipedia
Я се образовай малко по въпроса от къде пишкат жените - прочети по темата в Wikipedia
Имам специален въпрос за теб: Защо в Wikipedia няма нищо написано за думата "путка"?
Актуално от 171 962 потребителя (20:56) точно с мен ли намери да се заядеш, след като има подобни мнения ?
diskreten
02-23-2016, 06:20
Актуално от 171 962 потребителя (20:56) точно с мен ли намери да се заядеш, след като има подобни мнения ?
Да не мислиш, че имам време да прочета целия форум?
Теб съм видя - теб съм те нахейтил! Проблем?
Да не мислиш, че имам време да прочета целия форум?
Теб съм видя - теб съм те нахейтил! Проблем?
Продължавай и крак в лицето ще ти е най-малкия проблем !
diskreten
02-26-2016, 12:23
Продължавай и крак в лицето ще ти е най-малкия проблем !
Уплаших се :D
Помочко
Уплаших се :D
Помочко
Разбира се , говори си, но нали знаеш че ако се видим на живо ти НЯМА да говориш и да се смееш ? нали го зн ?
обожавам го ако има заинтересовани момчета от разград да ми звъннат на 089671199 и ако се харесаме може да се уговорим нещо
divergent
03-01-2016, 18:15
надявам се да има правописна грешка и си изпуснал една буква на момИчета...
Sarafina
03-01-2016, 18:23
Хахахаха "надявам се"
коя си ти бе?
яд те е, че не е за момичета, че можеше да звъннеш нали
Хахахаха "надявам се"
коя си ти бе?
:D
заобичах те !
надявам се да има правописна грешка и си изпуснал една буква на момИчета...
от разградЕдва ли е грешка :D :lol: !
Аз досега не съм се насирал докато са ме праскали отзад
divergent
03-01-2016, 18:41
Хахахаха "надявам се"
коя си ти бе?
ама не трябваше да ме издаваш... ама беше вече, ще си кажа.
не съм се отвратила от факта, че педалче може да търси секс във форума, коментара ми беше само защото много исках да му звънна. :(
divergent
03-01-2016, 18:43
Хахахаха "надявам се"
коя си ти бе?
и на "бе" си говори в пловдивмайна, съобразявай се малко. ;)
ама не трябваше да ме издаваш... ама беше вече, ще си кажа.
не съм се отвратила от факта, че педалче може да търси секс във форума, коментара ми беше само защото много исках да му звънна. :(
просто е обратна и затова се засяга така
просто е обратна и затова се засяга така
Да, тя е обратна защото е разочарована от мъжете (така мисля) инак няма нищо лошо в това ;)
Sarafina
03-01-2016, 19:57
хаха интересно, как и кога ли съм се разочаровала, като нито съм ходила, нито съм била влюбена, камо ли да правя секс с момче :D но да, харесва ми хумора тук
хаха интересно, как и кога ли съм се разочаровала, като нито съм ходила, нито съм била влюбена, камо ли да правя секс с момче :D но да, харесва ми хумора тук
Sarafina, искаш ли да ти възтановя резбата ? Имам предвид да те върна в положението в което си се родила (хетеро) ? :)
Sarafina, искаш ли да ти възтановя резбата ? Имам предвид да те върна в положението в което си се родила (хетеро) ? :)
ся ще се засегне много
ся ще се засегне много
Защо :cry: Аз не искам да я засегна...
supportbot
03-03-2016, 22:29
1