Влез

View Full Version : Зарязах гаджето си за него, а той неговото - не...

E.Stewart
02-13-2016, 20:23
Здравейте,

За първи път пиша тук, просто имах нужда да си излея мъката някъде, защото се чувствам ужасно...

Не знам дали ви се е случвало - виждате някого и осъзнавате, че до този момент не сте били съвсем щастливи. Сякаш сте живели в някаква самозаблуда за това как си прекарвате времето и какво взимате от живота.
Преди няколко месеца срещнах това момче, той е чужденец и беше на почивка в България. Беше любов от пръв поглед, обаче от онази - забранената, защото и аз, и той си имахме гаджета. Започнахме да си пишем, после да си пращаме снимки и в един момент осъзнах, че нещата няма да преминат. Тогава имах гадже от 2 години, бяхме много щастливи или поне аз така си мислех. Бяхме много близки и аз не исках да го наранявам, но и не исках да го лъжа. Затова един ден просто му казах, че вече не чувствам същото. Той беше съкрушен, направо му дойде като гръм от ясно небе... Сърцето ми се къса, сега като си спомня какво беше...
Между временно продължихме да си пишем с Еди, той се беше върнал обратно в Дания, но пак щеше да идва след 2 месеца. Аз бях свободна да бъда с него, сега любовта ни можеше да се случи! Само и той трябваше да приключи с неговата връзка, за която ми каза, че изобщо не вървяла. Всичко изглеждаше супер, аз гледах да не коментирам много по темата с гаджетата, защото знаех колко е болезнено и не исках да пресирам нещата. Освен това исках да си говорим за нас и за хубавите неща, които ни предстояха.
Така минаха двата месеца и той пак дойде. Бях като дрогирана, това бяха най-щастливите 10 дни от живота ми! Никога не съм се чувствала така, нищо друго нямаше значение освен нас. Наехме си кола и обиколихме няколко града, нощувахме по хостели и просто изживявахме момента на макс. Беше невероятно! Беше ми написал поема в самолета, навръщане към Дания! Бях на седмото небе и вече правех планове как да ида да уча там.
И тогава разбрах, че той все още е с приятелката си и няма куража да се разделят, въпреки че не се чувства щастлив с нея. Просто били от много време заедно и не можел да го направи. В този момент всичко започна да умира бавно. Продължихме да си пишем, но не беше същото - винаги се прокрадваше тази мисъл, че всичко е било една голяма лъжа. Не можех да си го обясня, защото и двамата бяхме влюбени, но явно това не е достатъчно.

И така в един момент просто го блокирах и нещата приключиха. Не можех да понеса повече мъката и мисълта, че ме правят на палячо. Това беше преди няколко седмици, сега съм по-добре, но имах нужда да изпусна докрай парата.

Със сигурност не съжалявам за преживяването, но ми е много мъчно, че нещата трябваше да свършат така...

C'est la vie!

Ospi
02-13-2016, 20:43
tarsi6 li si preatel baby

solo_
02-13-2016, 22:14
tarsi6 li si preatel baby

Напиши нещо нормално

baby_baby
02-14-2016, 10:05
Как може да вярвяш че ще си зареже приятелката заради теб дето едва те познава?

Просто не е искал да си оставя прятелката заради някакво момиче дето почти не те познава

E.Stewart
02-14-2016, 10:59

Просто не е искал да си оставя прятелката заради някакво момиче дето почти не те познава

Да, явно аз съм била заблудената... винаги съм била наивна, беше ясно че някой ден ще си го отнеса...
Както и да е, честит празник на всичко влюбени! Аз ще си партнирам с една бутилка вино тази вечер!

Ospi
02-14-2016, 11:30
Да ама вече няма да се връзваш на подобни хора :P

NomNomNom
02-14-2016, 13:07

Тези неща нямат значение, като пламне нещо, ни моеш го загасиш веднага.
Жалко.

TROLLDADLOLCAKE
02-14-2016, 13:43
Има едно нещо наречено " Карма ".Почерпила те е със "сухи пасти" доволно. :)

Животно
02-14-2016, 16:17
представям си как сте се наебали след някоя дискотека в Слънчев и на следващия ден си му казала, че го обичаш

Niakoitam
02-14-2016, 16:25
Това,което си си заслужила,това си и получила.
Така и така и този си щяла да го зарежеш след 1-2 години заради някой по интересен.
Напълно си си заслужила съдбата. Че и той имал гадже даже.
Целувай си се сега с бутилката. Добре си ти приляга....:)

anonymous990763
02-14-2016, 17:21
Аз ще си партнирам с една бутилка вино тази вечер!

Обикновено не съм за удавянето на мъката в алкохол, но какво пък, днес ми е позволено.. Честит Трифон Зарязан!

solo_
02-14-2016, 17:32
Между другото да ! Днес бе Трифон Зарязан обаче никой освен 3-ма тук, не се сети за мен... :(
Обаче аз понеже съм човечен, сега ще ви предложа на всеки празник да се събираме и да изливаме мъките си един към друг ?
Искате ли ?

女性の目
02-16-2016, 14:51
Забрави го . Очевидно за него ти не си толкова важна че да се жертва за теб и да бъде мъж. Щом е така, за него ти не си била нищо по-различно то една обикновенна играчка , и на него му е било само до твоите чувства. Просто не го търси и нека той да те потърси, и ако те е обичал и те обича още - ще го направи.

Omega
02-21-2016, 10:29
пробвай да по-говориш със старото гадже, но незнам как ще те възприеме. Малка все още, те първа ще ти се свалят. Особено ако е твоя снимката.