Влез

View Full Version : Доста сериозен сексуален проблем...

stanislavski942
02-15-2016, 15:21
Здравейте...както се подразбира от заглавието, въпросния аз имам дооста голям проблем...на 22 съм, последната ми връзка беше до ноември (редовен полов живот, никакви проблеми), след което до преди 2 седмици бях на сухо. Проблема идва от там, че новата ми приятелка ми харесва супер много, но не мога да се възбудя...имам желанието за секс, прави ми се супер много...обаче не иска да стане...в началото, първите няколко пъти нямаше никакъв проблем, дори прекалявахме със секса, а сега .. и не знам от какво е проблема .. ходих на уролог, няма никакви бактерии, симптоми и т.н....единственото, което не трябва да правя, а го правя е да пуша (както трева, така и цигари, но в умерено количество) и не знам какво да правя...какво бихте ме посъветвали, някой имал ли е същия проблем, и ако го е имал - какво е решението му? Наистина моля за помощ, не искам заради секса да скъсам с нея :) Благодаря предварително

TROLLDADLOLCAKE
02-16-2016, 05:27
Едно малко уиски и хващай рапунцел на задна! ;)

baby_baby
02-16-2016, 11:36
Почини си малко

stanislavski942
02-16-2016, 23:41
няма ли някакъв лек за тва нещо да му ... майката ...

sladura89
02-17-2016, 23:44
Възможно е проблема да е на психическа основа, или от прекалено често правене на секс или пък е много вероятно и да е от тревата знам ли! :)

spambot1
03-04-2016, 04:12
1