View Full Version : Анален без клизма ?
DirtyDirty
02-17-2016, 18:19
Здравейте.
С приятеля ми много искаме да пробваме анален обаче аз нямам възможност да си направя клизма ( не парите са ми проблем, а това, че винаги има някой в нас ) ... А това много ме притеснява и заради това не мога да се отпусна и да го направя. И исках да ви попитам дали ( момичетата ) си правите винаги клизма? Например ако съм се изходила преди акта и ако той не го изкарва рязко, дали има вероятност да стане фал ?
НЕ! Няма значение дали си била д тоалетна или не, винаги се прави клизма с цел премахване на микробите.
Ако не си направиш клизма, ще стане върховен проблем
...винаги има някой в нас )А аналният секс не е проблем в случая :lol: ?
Например ако съм се изходила преди акта и ако той не го изкарва рязко, дали има вероятност да стане фал ?Най-много да стане като никнейма ти :D!
Мисля че темата е тролска!
А аналният секс не е проблем в случая :lol: ?
Най-много да стане като никнейма ти :D!
Мисля че темата е тролска!
не е тролска
Абсолютен трол....
Ша Осереш работата авторкее
И без клизма и без тоалетна не ми се е случвало да стане фал.
baby_baby
02-18-2016, 09:17
Ваще като са във вас може да правиш секс ама не може да си направиш клизма егати логиката имаш
tequilaXanaX
02-18-2016, 13:56
*вашите
това е несериозно...
И без клизма и без тоалетна не ми се е случвало да стане фал.
да, само дето като го извади и е целия в лайна
Не е вярно
Не е вярно
явно обичаш кура ти да е в лайна
явно обичаш кура ти да е в лайна
аз разбирам повече
а ти не знаеш нищо
:p
аз разбирам повече
а ти не знаеш нищо
:p
о, сигурен съм, че като си девствен знаеш повече
ти и ти много знаеш кой какъв е ... пууу...
Да бе друг път! Пък и ако излезе в лайна да не го е вкарвал там.
DirtyDirty
02-20-2016, 11:20
А защо пък в нас да го правим? От къде на къде ви хрумна, че у нас ще е, той няма ли дом? Аи мислете малко преди да ме нападнете.
А защо пък в нас да го правим? От къде на къде ви хрумна, че у нас ще е, той няма ли дом? Аи мислете малко преди да ме нападнете.
Ами тогава направи клизмата у тях
А ти какво им се връзваш на тия спрелите маоумници? Я не им им обръщай внимание, а ги пускай по пързалката!
AnarchyBoy
02-21-2016, 18:33
А ти какво им се връзваш на тия спрелите маоумници? Я не им им обръщай внимание, а ги пускай по пързалката!
Ама след кзлизмата, по кафявата пързалка.
ne_se_angajiram
02-22-2016, 16:18
А не може ли да си направиш клизма в тях?
Здравейте.
С приятеля ми много искаме да пробваме анален обаче аз нямам възможност да си направя клизма ( не парите са ми проблем, а това, че винаги има някой в нас ) ... А това много ме притеснява и заради това не мога да се отпусна и да го направя. И исках да ви попитам дали ( момичетата ) си правите винаги клизма? Например ако съм се изходила преди акта и ако той не го изкарва рязко, дали има вероятност да стане фал ?
да не вади барзо заштото ште се насереш 100% ако не си праила или ако не си срала преди това
да не вади барзо заштото ште се насереш 100% ако не си праила или ако не си срала преди това
При теб така ли е ставало :D
Точно заради това се прави клизмата :)
Аз досега не съм се насирал докато са ме праскали отзад
supportbot
03-03-2016, 22:31
1
Ама само цапаш или се насираш все едно като си в тоалетната :lol: ?