Влез

View Full Version : Помощ

xxxxl7
02-18-2016, 10:42
Здравейте, на 14 години съм и искам да помоля за помощ. Много харесвам едно момиче,то мен обаче не. Нямаме много общо, освен часовете по ФВС,когато играем един срещу друг. Нон-стоп се мотае с приятелките си и даже и не мога да я заговоря, а и да можех, нямам идея какво да и кажа. Вече дори компютъра ми стана безинтересен,все тя ми е в главата. Ако някой има идея как да се сближим или как някакси да направя нещо че и тя да ме хареса моля да каже. (Извинявам се ако има грешки, от телефон съм )

solo_
02-18-2016, 11:14
Спокойно, ще ти мине и тогава ще си по-добре. ;)

xxxxl7
02-18-2016, 15:34
Няма да ми мине, а и не искам да ми минава. Пък и до сега не съм имал приятелка нито съм харесвал някое момиче и съвсем незнам какво да правя, тя ми е всяка втора мисъл.

divergent
02-18-2016, 19:15
ех, тази тийнейджърска любов... много е готино, особено първото влюбване, а след време си спомняш и се смееш с глас. :)
както и да е, щом не можеш да я заговориш на живо, заговаряш я на умряло. ако ѝ нямаш фейсбука, го намираш, и ѝ пишеш. занимавайте се известно време, говорете си на всякакви теми, за да се опознаете, доколкото е възможно чрез мрежата де. като усетиш, че се е разчупила вече, я каниш да се помотаете след училище и така... ако ви е писано, ще се вземете. :)

inewton
02-19-2016, 11:57
Първото ти влюбване е в момиче!? Аз се влюбих за първи път в учителката си по немски в 5- ти клас. Тогава беше на 62, на следващата година се пенсионира.

solo_
02-19-2016, 12:10
Първото ти влюбване е в момиче!? Аз се влюбих за първи път в учителката си по немски в 5- ти клас. Тогава беше на 62, на следващата година се пенсионира.

Абе ей!!!
Защо ми се струва че имаме много общи неща ?
Аз в момента пък харесвам учителката по Английски, която е на 52 <3
също харесвам и географичката която е на 60

xxxxl7
02-19-2016, 12:54
Ами да,в момиче на моята възраст, смятам че е нещо съвсем нормално. Ако някой има идея за какво да завържа чат с нея (фейса и го имам) моля да каже,щото аз освен за домашните не се сещат.

divergent
02-19-2016, 16:53
Ами да,в момиче на моята възраст, смятам че е нещо съвсем нормално. Ако някой има идея за какво да завържа чат с нея (фейса и го имам) моля да каже,щото аз освен за домашните не се сещат.

е излагаш се вече... толкова варианти има. почваш с "какво правиш", ако чете почвате да говорите за книги, ако гледа телевизия за филми, за музика, ядене, хобита...

xxxxl7
02-19-2016, 18:10
Еми, както казах досега не съм си имал приятелка и нямам идея за абсулютно нищо с което да не се изложа,все пак мерси за съвета,ще го пробвам,дано се получи

divergent
02-19-2016, 19:38
Еми, както казах досега не съм си имал приятелка и нямам идея за абсулютно нищо с което да не се изложа,все пак мерси за съвета,ще го пробвам,дано се получи ������

Нормално е да се притесняваш, но пак ти казвам, след време ще се смееш, не е голяма философия, нещата си стават естествено. :) Успех!

fanton1
02-19-2016, 20:46
Отиваш и започваш да и разказваш вицове предимно черен хумор за блондинки и мангали ако си достатъчно добър веднага ще ти скочи ако ли не е ясна е работата.
Теамата се изчерпа с divergent...

xxxxl7
02-20-2016, 14:03
И един последен въпрос,мога ли да направя нещо с което да я впечатля,преди да и пиша,знам ли ако я впечатля може би имам по голям шанс

divergent
02-21-2016, 10:52
И един последен въпрос,мога ли да направя нещо с което да я впечатля,преди да и пиша,знам ли ако я впечатля може би имам по голям шанс

Е за това вече не знам как можем да помогнем, трябва да сме супер навътре с нещата и да ви познаваме и двамата, за да знаем какви са вариантите и самата тя от какво се впечатлява. Тук трябва сам да действаш. :)

xxxxl7
02-21-2016, 11:04
В понеделника ще измисля нещо,в глупостите поне съм ненадминат.

baby_baby
02-21-2016, 12:40
Как разбра че не те харесва като изобщо си нямал контакт с нея?

xxxxl7
02-22-2016, 14:19
От време на време след ФВС си приказваме по няйоя друга минута,но само толкова,не е покаьвала с нищо че ме харесва