View Full Version : Объркващо момче
emily_darkness
02-18-2016, 11:02
Здравейте, историята е малко дълга, но ще се постарая да я съкратя. Едно момче харесваше моя приятелка. Той ми писа един ден за помощ и реших да му помогна с нея понеже смятах че си подхождат. Нещата се промениха обаче тя го отряза после започна да го разиграва и да го лъже само за да го държи като вариант. Междувремнно ние още си пишехме и аз много се ядосах на приятелката си за начина по който се отнасяше с него и му казах всичко понеже той е много добро и свясно момче и заслужаваше да знае истината. Мина време нещата между тях приключиха след много скандали и караници, а ние продължавахме да си пишем . С тази приятелка се скрахме понеже е доста голяма злобарка но откакто той спря да се занимава с нея тя се озлоби още повече започна да се забива с много момчета започна да го храни без причина започна да обижда всички и когато започна да храни и най-добрата ми приятелка пред мен вече приключих взаимоотношения с нея. С момчето сме си близки и си споделяме, но от известно време аз започнах да го харесвам и не знам накъде отиват нещата. Отношението му към мен е доста хаотично и не мога да разбера какви "сигнали" ми изпраща. Една вечер седим до 3-4 и говорим за какво ли не, на другия ден в училище като се засечем и здрасти не ми казва после като се прибирам идва при мен и започва да си говири с мен изпраща ме до спирката. Реших да не го търся понеже напоследък все аз започвах разговора и така от няколко дни не ми е писал в училище завръзваме някои друг разговор, но не е нищо специално някак по-дръпнат ми се вижда и не знам какво да си мисля вече. Моля ви за съвет, защото колкото повече мисля толкова повече неща започвам да си ваобразявам и не искам да се вкарвам в излишни филми.
П.П съжалявам ако съм допуснала някъде грешки.
Не е заинтересован, не се тормози
TROLLDADLOLCAKE
02-21-2016, 03:42
§Що пък реши, че не е заинтересован?
Момчето може просто да е объркан или да го е страх да направи отново първата крачка, тъй като тази въпросната явно доста си е поиграла с него (предпазна реакция).Бих ти казал да му дадеш време,но ти вече си го направила, така че най - добре в най-скоро време седни и поговори с него очи в очи.Кажи му какво изпитваш и стискай палци и той да има същите чувства към теб.От друга страна пък залагаш приятелството ви,но ти така или иначе не можеш да бъдеш "просто приятел" с човек, в който си влюбена.
П.С - Случайно момчето да се казва Александър ( Сашо ) ?Страшно много ми се вързват историите с на един приятел. :D
emily_darkness
02-21-2016, 07:32
не не се казва така, но явно има още някои с подобни проблеми, което донякъде ме кара да се чувствам по-добре :D
Пази дистанция и не се бутай много-много и може да се получат нещата.
baby_baby
02-22-2016, 12:25
За мене не си била никаква приятелка как може заради някакво момче да се скараш с приятелката? и защо изобщо им се мешаш?
Това че говори с теб не значи че те харесва за гадже все пак е нормално хората да си говорят
За мене не си била никаква приятелка как може заради някакво момче да се скараш с приятелката? и защо изобщо им се мешаш?
Това че говори с теб не значи че те харесва за гадже все пак е нормално хората да си говорят
Моля те като си в цикъл недей да пишеш тук...
До авторката: Момчето може просто да е стеснително и да общува трудно пред много хора....
baby_baby
02-22-2016, 12:57
До авторката: Момчето може просто да е стеснително и да общува трудно пред много хора....
Не съм в цикъл :д
emily_darkness
02-22-2016, 18:05
Ако си си направила труда да прочетеш темата изобщо, ще разбереш че не съм се скарала с нея заради него, а защото злобата и мина всякакви граници. Не съм от хората които ще застанат между двама души защото си знам мястото. Чувствата ми към него се появиха след като и двамата с него приключихме отношенията си с нея. Не знам къде се мешам като до последно се опитвах да ги събера. Поправи ме ако греша, но не смятам че върша нещо лошо при положение че тя беше тази която не искаше да е с него и се подигра с чувствата му.
sladura89
02-23-2016, 17:26
+1