PDA

View Full Version : Как ми се наложи да стана спонсор

Kintaro
02-18-2016, 14:08
Ще ви разкажа моята история.Всичко започна когато бях тийнейджър,сега съм почти на 30.Никога не съм боил вървежен сред жените.Първия ми секс беше на 19,дълго време' лъгах приятелите си,че имам една бройка,която може би всички знаеха,че е измислена.Много пъти си харесвах момичета,но срамежливостта,това,че не си вярвах,че предимно учех,ме караше да треперя като говоря с някоя,да се потя,да се чудя къде да си дяна ръцете,докато говоря.Това продължи и в студентските години,естествено,научих се да го прикривам,при излизания като пийвах и тези проблеми и напрежението изчезваха.Имах няколко гаджета,даже връзки,но после като свърших университета,контактите пак понамаляха,от 1 година нямаше секс,а аз все харесвам жени,за които конкуренцията е голяма.Пак видях няколко случая,как момиче,което харесвах,водех,черпех и накрая тя пише на мой приятел любовни съобщения,че го искала,без той да е правил каквото и да е за нея,просто има малко по оформена ръка и малко по симетрично лице от мен.Затова залегнах над работата,там нещата вървят,всичко се получава,парите с които разполагам се увеличиха.Реших вместо да ходя по чалготеки и да се напивам за да се отпускам,да намеря дискретна платена връзка в сайт за запознанства.Стана много добре-Момичетата с които излизам от там правят точно това,което винаги съм искал-те се притесняват дали ще продължа да ги искам и да им помага финансово.Освобено си допаднахме с една от тях.Виждаме се,правим секс,ходим на бар,усещам че и е хубаво ,като правим секс,правя и вечеря,като принцеса я глезя,даже и и плащам.Вече почти забравям за случките,в които аз се моля и унижавам,за да спечеля секс безплатно,а вместо това,да отнемат момичето пред очите ми.
Сега момичето се дипломира и ще си ходи в провинцията.Чудя се как да постъпя,как да накарам следващото момиче,да ми помогне да имам и реални успехи с жените.Дали да я накарам да идем на басейн,море и там да сядаме до красиви момичета и тя да ходи да ги пита нещо уж..и от там и аз да се запозная,или пък да намеря някое барманче,който да ме запознава с такива,и да получава и той по някойй лев.
Искам съвет,как да използвам парите си,за да привлека жена,която иначе никога няма да имам.Как да изиграя картите си,да използвам,че имам хубаво жилище,знам да глезя жената,но просто,за да я имам,трябва да се запозная,но безяплатно не се получава.Тя вижда неувереността ми и не си дава номера например.Психотерапията не ми помогна кой знае колко

GLaDOS
02-18-2016, 20:04
Какво било?

baby_baby
02-19-2016, 09:31
и?

Kintaro
02-19-2016, 11:21
Не знам защо втората част на историята,не ми се е публикувала: Ето поствам я пак за всеки случай:
Пак видях няколко случая,как момиче,което харесвах,водех,черпех и накрая тя пише на мой приятел любовни съобщения,че го искала,без той да е правил каквото и да е за нея,просто има малко по оформена ръка и малко по симетрично лице от мен.Затова залегнах над работата,там нещата вървят,всичко се получава,парите с които разполагам се увеличиха.Реших вместо да ходя по чалготеки и да се напивам за да се отпускам,да намеря дискретна платена връзка в сайт за запознанства.Стана много добре-Момичетата с които излизам от там правят точно това,което винаги съм искал-те се притесняват дали ще продължа да ги искам и да им помага финансово.Освобено си допаднахме с една от тях.Виждаме се,правим секс,ходим на бар,усещам че и е хубаво ,като правим секс,правя и вечеря,като принцеса я глезя,даже и и плащам.Вече почти забравям за случките,в които аз се моля и унижавам,за да спечеля секс безплатно,а вместо това,да отнемат момичето пред очите ми.
Сега момичето се дипломира и ще си ходи в провинцията.Чудя се как да постъпя,как да накарам следващото момиче,да ми помогне да имам и реални успехи с жените.Дали да я накарам да идем на басейн,море и там да сядаме до красиви момичета и тя да ходи да ги пита нещо уж..и от там и аз да се запозная,или пък да намеря някое барманче,който да ме запознава с такива,и да получава и той по някойй лев.
Искам съвет,как да използвам парите си,за да привлека жена,която иначе никога няма да имам.Как да изиграя картите си,да използвам,че имам хубаво жилище,знам да глезя жената,но просто,за да я имам,трябва да се запозная,но безяплатно не се получава.Тя вижда неувереността ми и не си дава номера например.Психотерапията не ми помогна кой знае колко

kuik
02-19-2016, 11:24
Лол...

kuik
02-19-2016, 11:35
Според мен е грешно да си плащаш за секс. Така момичетата не се интересуват от държанието ти, а само от парите. Няма как да искаш да се промениш и в същото време да не искаш. Избери едно от двете! Според това, което си писал не ми изглеждаш глупав. Стегни се и се опитай да се промениш. Ако искаш само с пари да си уреждаш срещи, все ще се оправиш, но така няма да има нищо истинско между вас.

linoleum
02-19-2016, 12:25
Поставяш жените на пиедестал... това е проблема..... като видиш такава която ти харесва си повтаряй: Тая сере по-големи лайна от мен!!! по-няколко пъти!!!

Kintaro
02-19-2016, 16:32
Поставяш жените на пиедестал... това е проблема..... като видиш такава която ти харесва си повтаряй: Тая сере по-големи лайна от мен!!! по-няколко пъти!!!
Напълно си прав,поставям ги на пиедестал.Каквото и да си казвам тялото ми издава друго,Като бях на морето и си говорех с едно момиче на 17 знаех,че аз съм постигнал много повече от напушеното момче на нейната възраст и трябва да имам по-голямо самочувствие и да съм по-смел,но тялото ми се изпотява,заеквам,ползвам паразитни думи...иии не става.
А до Kuik,искам жените да ме харесат заради държанието ми,заради това,което съм,това с плащането го правя,защото другото не става,ако не си плащах,последния ми секс беше преди година и два месеца.Все пак и аз имам нужда и от романтична вечер,кино,разходка,секс.Сл ед като другите неща не помагат,а това,че като пипна в джоба и извадя две банкноти се получава,ме кара да правя,това което ми носи желания резултат.

inewton
02-19-2016, 16:34
Общуваш само с ку*ви. Как очакваш да се получи нещо без да плащаш!?

divergent
02-19-2016, 17:54
И какво сега, обява ли е това? Много е грозно да се опитваш да спечелиш момиче с пари, а още по-грозно е, че има такива момичета, става дума за липса на достойнство.

Kintaro
02-20-2016, 16:48
Не мисля,че става дума за липса на достойнство,когато работиш по 8 часа,но парите не стигат за квартира,300 лева отгоре никак не и идват зле,а и отношението ми не е унизително към нея.Просто си представи,че си дипломирана,дават ти 400 лева заплата,не ти стигат за квартира и за хубав живот.Тоест това е бизнес.Ясно е какво се иска от нея,ясно е какво предлагам аз,на мен не ми достига малко чар,за да я спечеля без пари,на нея не и достигат малко пари за хубав живот.Има сделка.
Според мен е грозно,че неправилните мъже казват правилните думи и правят правилните действия и доста жени,които съм зарибявал,са страдали от такива.Да не мислиш,че не искам момичето да харесва чувството ми за хумор,познанията ми,борбеността и амбициозността ми,но като не се получава,вадя парите.Ти какво би направила на мое място?

kuik
02-20-2016, 17:34
...Тоест това е бизнес.Ясно е какво се иска от нея,ясно е какво предлагам аз,на мен не ми достига малко чар,за да я спечеля без пари,на нея не и достигат малко пари за хубав живот.Има сделка...
Според мен е грозно,че неправилните мъже казват правилните думи и правят правилните действия и доста жени,които съм зарибявал,са страдали от такива.Да не мислиш,че не искам момичето да харесва чувството ми за хумор,познанията ми,борбеността и амбициозността ми,но като не се получава,вадя парите.Ти какво би направила на мое място?

С този "бизнес" може да се залъгваш, че си доволен от сегашното положение, но вътрешно винаги ще знаеш, че има стена, която не може да разрушиш или прескочиш, за да стигнеш целта със свой усилия. Човешката душа не е вещ и не може да се купи. Момичетата, с които си бил винаги ще те помнят като мъжът, който си плаща, защото не иска да "прескочи стената". Казвам ти честно, че държанието ти е жалко и ти също го знаеш. Не знам с какви мисли си написал темата и с какви очаквания си бил от...публиката, но и двете страни знаем, че дори и тялото ти да е доволно, вътрешно се чувстваш все по-жалък. Приключих с теб. Нямам какво повече да кажа по темата.

gimli
02-20-2016, 20:31
Не се притесняваш, защото ти и плащаш, и е логично, че ако не ти пуска ще и спреш джобните. :D

sladura89
02-20-2016, 21:27
Много хора за съжаление сме в това положение и се притесняваме при разговор с някое хубаво момиче и аз не мога да си обясня защо е така, но е така! За съжаление пък за другото са си нужни пак доста кинти! :)

sladura89
02-20-2016, 21:29
Но дори човек да си плаща за секс, то тогава никога няма да разбере, какво е да го харесват заради него самия, а не заради парите му! :)

solo_
02-20-2016, 21:46
Много хора за съжаление сме в това положение и се притесняваме при разговор с някое хубаво момиче и аз не мога да си обясня защо е така, но е така! За съжаление пък за другото са си нужни пак доста кинти! :)

Много от мъжете си мислят че след като едно момиче е хубаво, то ще е надувка
но не е така

BadAss
02-21-2016, 08:03
ахаххахахаххахахаххаха

divergent
02-21-2016, 10:21
Не мисля,че става дума за липса на достойнство,когато работиш по 8 часа,но парите не стигат за квартира,300 лева отгоре никак не и идват зле,а и отношението ми не е унизително към нея.Просто си представи,че си дипломирана,дават ти 400 лева заплата,не ти стигат за квартира и за хубав живот.Тоест това е бизнес.Ясно е какво се иска от нея,ясно е какво предлагам аз,на мен не ми достига малко чар,за да я спечеля без пари,на нея не и достигат малко пари за хубав живот.Има сделка.

аз пък го виждам точно като такова. един вид момичето се продава. може би го разбирам така просто защото съм един вид с по-старомодно мислене и вярвам, че чувствата все още са важна част от една връзка. няма лошо партньорът ти да ти помага финансово, но когато отношенията ви се крепят и на чувства, а не само на сметка.

Kintaro
02-21-2016, 17:08
Разбира се,че е така,тук няма чувства,просто не искам да стоя без секс.Ако намеря някой,който ме цени заради самия мен,ще освободя спонсорираното момиче.
А идеята на темата беше,как да използвам спонсорираното момиче,какво да изисквам от следващите,за да ми помогнат да се запозная с красиви жени и реално да се развия

sladura89
02-21-2016, 21:39
Много от мъжете си мислят че след като едно момиче е хубаво, то ще е надувка
но не е така

Не не си мисля това, виждал съм такива, които са красиви и са надувки или доста кухи, но познавам и такива, които са красиви, интелигентни и не са надути! Просто, ако едно момиче ми се струва красиво в 98% от случаите се притеснявам доста като говоря с нея думите сякаш не ми идват и т.н. , ако не представлява интерес за мен тогава ми е все едно как ще се представя пред нея нито ми пука нито се притеснявам тогава може би, съм по естествен! Имало е и случай пред някое хубаво момиче да не се притесня и да бъда себе си, ама това се е случвало доста рядко и пак не е довеждало до някакъв успех, защото явно не ме бива със свалките и флиртовете! :)

linoleum
02-22-2016, 11:31
Тогава намери една некрасива и я разкарвай с тебе да те запознава с приятелки и да те хвали пред тях... на нея плащай...
като изчукаш първата ще разбереш, че са едни повърхностни лигли, които искат просто някой да им обръща внимание..., а ако има и пари не могат си дигнат гащите...
на жените гледай като на малки неорентирани деца... а и те са такива, който не знаят какво точно искат... така че предлагай .. предлагай...
кафе , чай, водки по-често.. и така.. и давай вид, че даваш без да очакваш..... докато не е на колене с ръце на задните бузи, за да разтваря...

baby_baby
02-22-2016, 12:44

Това е унижение не бизнес !

Ако е момиче на място нямаше да работи и това

Просто като те чета толкова си отчаян че чак е дразнещо жените не харесваме отчаяни мъже и такива където парадират с парите си като теб така ако продължаваш няма да имаш скоро сериозна връзка

diskreten
02-22-2016, 16:02
Разбира се,че е така,тук няма чувства,просто не искам да стоя без секс.Ако намеря някой,който ме цени заради самия мен,ще освободя спонсорираното момиче.
А идеята на темата беше,как да използвам спонсорираното момиче,какво да изисквам от следващите,за да ми помогнат да се запозная с красиви жени и реално да се развия

Достатъчно си ползвал момичето. Спри да гледаш на жените като на нещо което се ползва!!!
Ако мадамата е окей с това което си, ако те е опознала като човек и ако това което вижда в теб и харесва, ще иска да бъде с теб и без паритете ти.
Парите са били повод да се зпознаете и да започнете отношения, но не са средство с което можеш да запазиш една жена. Биха били нещо като бонус в една сериозна връзка.
Явно момичето което спонсорираш или е тъпичко (защото не може да те оцени), или не те харесва като човек (което е по-вероятно според мен).
Така и така в близко време ще имаш доста свободно време и те съветвам да го използваш, за да се развиеш като личност. Да станеш един малко по-добър човек. Да бъдеш мъж (нищо, че си на 30) все още има какво да учиш. Тогава жените сами ще искат да бъдат с теб, след като те опознаят.
Казвам ти го от опит.

sladura89
02-22-2016, 22:02
жените не харесваме отчаяни мъже
Интересно е тогава, защо и когато не сме отчаяни и се държим добре, защо пак не ни забелязват? :)

SexAndViolence
02-23-2016, 07:52
ама тази история я преписа от стар брой на плейбой или от последната страница на хуй клуб?

Kintaro
02-23-2016, 13:57
Интересно е тогава, защо и когато не сме отчаяни и се държим добре, защо пак не ни забелязват? :)

Точно така е,част от нещата,накарали ме да предлагам пари за дискретна връзка са свързани с това.Аз излизамм с момичето,прекарвам си добре,кавалерски се държа,целунах я по бузата за довиждане,после и писах смс,че мие било много приятно,и след това нямаше втора среща.Друг случай,водя момиче на хубави заведение,говорим си,разговора върви,изпращам я до входа и и така няколко пъти,просто не намерих и не усетих,кога да я целуна и на третата среща тя писа,че ме има само за приятел.И после разбрах,че тя си харесва мой познат,който нито я е водил,нито е показвал внимание,нито дори едно цвете не и е дал,обаче тя иска него.Няма равенство.Моя приятел има по-красиво лице,друг има мускули,аз нямам тези неща и за да не стоя без секс си плащам.Разбира се,това е временно.

solo_
02-23-2016, 13:59
стига вече!

sladura89
02-23-2016, 17:08
Точно така е,част от нещата,накарали ме да предлагам пари за дискретна връзка са свързани с това.Аз излизамм с момичето,прекарвам си добре,кавалерски се държа,целунах я по бузата за довиждане,после и писах смс,че мие било много приятно,и след това нямаше втора среща.Друг случай,водя момиче на хубави заведение,говорим си,разговора върви,изпращам я до входа и и така няколко пъти,просто не намерих и не усетих,кога да я целуна и на третата среща тя писа,че ме има само за приятел.И после разбрах,че тя си харесва мой познат,който нито я е водил,нито е показвал внимание,нито дори едно цвете не и е дал,обаче тя иска него.Няма равенство.Моя приятел има по-красиво лице,друг има мускули,аз нямам тези неща и за да не стоя без секс си плащам.Разбира се,това е временно.

Така са нещата и аз не ги разбирам, но стигам до заключението, че доста момичета се държат лицемерно, уж излиза с теб, уж си прекарвате добре, ако нещо не и е харесало е нормално да си каже, тя обаче не го прави, някои казват, че искат някой да ги уважава или да е кавалер, ето покрива се и това изискване и в същия момент си харесват някой, който не си е и мръднал пръста за нея, ами къде е логиката? Няма такава! То има и много, за които не съм си и мръднал пръста интересно е, че обаче не са ме забелязали поне те! :)

sladura89
02-23-2016, 17:11
Както се казва след автобус и след жена не се тича, не покаже ли поне минимален интерес значи няма смисъл да се измъчваш да я сваляш, по-добре да се търси друга! :)

spambot1
03-04-2016, 02:20
1