View Full Version : Не мога да изпитам оргазъм с него
DeniseWallace
02-21-2016, 17:52
Здравейте. Имам си приятел от близо година. Той ми е първия. Проблема е там, че не мога да достигна до оргазъм. Когато мастурбирам сама е безпроблемно, но когато съм с него да не кажа, че не изпитвам почти никакво или съвсем малко удоволствие. Вече се чудя дали проблема е в мен или той не прави нещо както трябва. И в повечето време имам чувството, че мисли само за себе си. Говорили сме по темата и отговора му е, че съм свършвала прекалено трудно и е бил имал приятелки с които дори само като ги пипнел и свършвали. :D ..
hardstaily
02-21-2016, 19:19
как ще ти говори така, зарежи го и му кажи да прави секс с въображаемите си приятелки, които свършват само като ги пипне
hardstaily
02-21-2016, 19:26
но преди това го заключи с истински белезници, докато спи, гледай да е в студено време, отвий го, отвори прозорците и чак тогава му го кажи
ne_se_angajiram
02-22-2016, 16:13
Здравейте. Имам си приятел от близо година. Той ми е първия. Проблема е там, че не мога да достигна до оргазъм. Когато мастурбирам сама е безпроблемно, но когато съм с него да не кажа, че не изпитвам почти никакво или съвсем малко удоволствие. Вече се чудя дали проблема е в мен или той не прави нещо както трябва. И в повечето време имам чувството, че мисли само за себе си. Говорили сме по темата и отговора му е, че съм свършвала прекалено трудно и е бил имал приятелки с които дори само като ги пипнел и свършвали. :D ..
Има много неща които могат да се направят:
Нищо не пречи докато правите секс и той в теб да се пипаш и да мастурбираш докато той е в теб. Накарай го да ти прави френска докато не свършиш. Може да си вземете секс играчка която да използвате по време на секс.
Може да го съветваш по време на секса какво да прави, как да се движи и т.н.
Ако това не помогне, може да опиташ да мастурбираш след самия акт - със сигурност това ще му хареса, но не е лошо да го предупредиш преди това.
Има и вариант в който заедно да мастурбирате заедно :)
Общо взето е хубаво е, че можете да разговаряте на тази тема.
Може би няма да ти е проблем да му кажеш как точно си представяш нещата. Важно е да се споделя и да те разбира.
Все пак в една връзка е най-важно разбирателството. Ако няма разбирателство за такива важни въпроси като секс - какво остава за някакви дреболии от живота?
Може би колежката е права, че трябва да го смениш.
TROLLDADLOLCAKE
02-22-2016, 16:16
Чудно как професор Ребалка още не е писала хм...
Пробвайте да разнообразите секса, а ако ти излезе с това,че е "гнуслив" направо го зарежи.Хубавия секс не е за гнусливи хора. ;) :D
supportbot
03-03-2016, 22:47
1