PDA

View Full Version : ..........

TheWalkingDead212
02-22-2016, 23:32
Ум не знам как да го кажа точно... на 15 съм и не знам дори как се прави смучка много съм зле досега съм имал само едно гадже и то я заебах още на първата седмица и единственото което правихме беше да я целуна пред тях и то просто целувка без език и тн... та макар и засрамен бих искал да ви помоля да ми обесните горе доло как става номера с целуването с език... отделно как се прави смучка и въобще как да целувам момичетата по вратлето и как става тоя номер смисъл както си седим изведнъж да започна да я целувам по врата ли или... знам че има много теми за целуването но тази е по различна в другите теми не обясняват въобще как да си движа езика и тн... а до това с смучките също та моля ви место да ми се подигравате ми обеснете защото харесвам адски много едно момиче но не искам да изглеждам като смотаняк пред нея като види че дори не мога да я целувам...

TROLLDADLOLCAKE
02-22-2016, 23:53
Смучките лесно ще ги научих..тренирай по себе си (примерно по рамото,колкото и абсурдно да ти звучи :D ) Целуването обаче е друго...Едно време и аз бях невежа в тези неща,но аз за разлика от теб имах щастието да съм адски "гъст" с една какичка,та тя ме научи..(теоритично си е било изневяра спрямо първата ми приятелка де ама.. за каузата ) :D..Като съвет мога да ти кажа - Не бързай с езика!В началото просто я целуни по бузата/устата..След известно време,когато почувстваш сигурност пристъпи и към втора база...Увери се, че няма да я наплюнчиш цялата - това е най-важното! :D Другото ще дойде с времето! (не пускай прекалено много език - тип конска целувка :D )

hardstaily
02-23-2016, 01:16
Смучките лесно ще ги научих..тренирай по себе си (примерно по рамото,колкото и абсурдно да ти звучи :D ) Целуването обаче е друго...Едно време и аз бях невежа в тези неща,но аз за разлика от теб имах щастието да съм адски "гъст" с една какичка,та тя ме научи..(теоритично си е било изневяра спрямо първата ми приятелка де ама.. за каузата ) :D..Като съвет мога да ти кажа - Не бързай с езика!В началото просто я целуни по бузата/устата..След известно време,когато почувстваш сигурност пристъпи и към втора база...Увери се, че няма да я наплюнчиш цялата - това е най-важното! :D Другото ще дойде с времето! (не пускай прекалено много език - тип конска целувка :D )
заслужаваш си постояния сблъсък с боклуци, след като си изневерил и се смееш така доволно, не знам защо се оплакваше

TROLLDADLOLCAKE
02-23-2016, 12:58
Бях тотален пубер.Да,абсолютна глупост.Но от друга страна за момента съм бил прав за себе си..бях буквално под нулата на тема "целуване"..а тя макар и по - малка от мен беше 6+..Тогава съм гонил собствен интерес,знам ли..И да,прав си..кармата си е карма - заслужил съм го!