View Full Version : Приятелство между бивши?
anonimna:D
02-23-2016, 12:22
Така, въпросът ми е слдният, според вас може ли да съществува такова приятелство. С приятелят ми наскоро скъсахме, защото просто осъзнах, че не сме един за друг, май романтичните ми чувства охладняха просто, но все пак още държа страшно много на него, както и той на мен, но може би, защото още ме обича. Не искам да не може да продължи напред заради мен, той в момента иска да се затвори в себе си, но аз не го желая. Имам чувството, че му съсипах живота, не знам защо. Скарал се с най-добрия си приятел заради мен, защото той му казал, че бил зарязал всичко заради мен. Отказах го от цигарите и от желанието му да се блъсне някъде с тази кола. Нищо друго, но може би съм го променила, знам ли. И сега ми е много съвестно за него, че остана сам. Нищо че най-добрият му приятел му наговорил куп глупости по мой адрес, аз пак го насърчавам да се сдобрят. Много объркано ми стана, извинявам се, ако съм го написала неразбираемо, защото имам много неща за казване просто и не знам откъде да започна
тази кола.
Спокойно, остави го намира. Ще му дойде акъла и пак ще се върне към колите и ще е щастлив.
TROLLDADLOLCAKE
02-23-2016, 12:55
Най - добрата ми приятелка ми е бивша.Девет месеца бяхме заедно..След това близо 2 години не поддържахме връзка заради ревнивия и пендел,но последно време сме "дупе и гащи" ! :P
02-23-2016, 13:20
Това беше много грубо :D Искам да е щастлив, не съм го карала да се отказва от колите, само не исках да си погуби живота с тъпите дрифтове..
02-23-2016, 13:21
Най - добрата ми приятелка ми е бивша.Девет месеца бяхме заедно..След това близо 2 години не поддържахме връзка заради ревнивия и пендел,но последно време сме "дупе и гащи" ! :P
Дано и ние сме като вас :) Като изключим двете години, в които сте били разделени де :D
Fisherman
02-23-2016, 14:15
там,където е текло,пак ще тече
там,където е текло,пак ще тече
Казва се:
Където е горял огън, има жар
Малко самонадеяно е да наричаш тъпо, нещо което някой обича да прави само защото не го разбираш.
интересно ми е ако си намериш приятелка, тя кво ще мисли за това
LoveInfect
02-23-2016, 20:04
Бившият ми е един от най - добрите приятели.
Бившият ми е един от най - добрите приятели.
имаш ли гадже ?
Това беше много грубо :D Искам да е щастлив, не съм го карала да се отказва от колите, само не исках да си погуби живота с тъпите дрифтове..
Всъщност, дрифтът е един от най-безопасните моторни спортове. Там скоростта е сравнително ниска в повечето случаи.
А и е по-забавен начин да си погубиш живота, отколкото да се мъчиш да си приятел с бившата.
LoveInfect
02-23-2016, 20:25
имаш ли гадже ?
В момента не.
Всъщност, дрифтът е един от най-безопасните моторни спортове. Там скоростта е сравнително ниска в повечето случаи.
А и е по-забавен начин да си погубиш живота, отколкото да се мъчиш да си приятел с бившата.
хахахахах +
много са ми интересни тези с най-добри приятели/ки бивши
LoveInfect
02-23-2016, 20:32
Ми ние се разделихме зареди разстоянието, и не сме се скарвали. Пишем си понякога. Но ако той има право да си тръгне с някоя, както и аз с някой. Но той преди да се съберем ми беше като най - добър приятел, по цял ден бяхме заедно. Сега сигурно малко гадно ще ми стане все пак, ако тръгне с някоя, но все пак ще се зарадвам за него. Какво не разбираш ?
Ми ние се разделихме зареди разстоянието, и не сме се скарвали. Пишем си понякога. Но ако той има право да си тръгне с някоя, както и аз с някой. Но той преди да се съберем ми беше като най - добър приятел, по цял ден бяхме заедно. Сега сигурно малко гадно ще ми стане все пак, ако тръгне с някоя, но все пак ще се зарадвам за него. Какво не разбираш ?
ако имаш гадже и знаеш, че неговата бивша му е най-добра приятелка, окей ли ще си ?
divergent
02-23-2016, 21:54
Same shit here.
Иначе не веднага след раздялата, но след време е възможно. Никога не съм си представяла да съм била супер близка с даден човек и после цял живот да не се поглеждаме и да се мразим. Бях една година с първия ми приятел, след като се разделихме след време всеки си намери ново гадже, но се поздравяваме редовно, пишем си по празниците, понякога и без повод. :) Задължително опитай да го задържиш в живота си като приятел, няма да съжаляваш.
TROLLDADLOLCAKE
02-24-2016, 04:02
интересно ми е ако си намериш приятелка, тя кво ще мисли за това
Имах си.Не беше много окей с това..Но пък това си беше лично неин проблем.
С бившия си сме добри познати. Имаме безгласно споразумение да си мълчим какво е ставало във връзката ни, а и той има някой в главата и не би се изложил така, развявайки ми мръсното бельо. Както и аз не го правя. Пишем си за празници, за погребения, за безпричина, за някакви въпроси ако имаме и знаем, че ще си помогнем един на друг. Ама приятел не бих го нарекла по никой начин. Хубаво е да си в добри отношения, относително, но не е хубаво да ставате много близки. Стават разни филми - ревност, скофтване като се появи някой в чуждия живот. Обвинения, че на някого не му дремело за теб, щото продължил напред с друг/а 2-3 месеца след това. Въобще добре е да го държиш близо, но не твърде близо.
За себе си лично забелязвам странна тенденция. С въпросния бивш се държим на добро разстояние, но виж - един човек, който опитваше да е с мен, но не успя, ми държи душата в шепи редовно. Съответно и аз неговата. От повече от година аз си имам моя човек до мен, той вече аха-аха половин година прави с неговата. Ама сме близки.
mincheto
02-24-2016, 05:53
Така, въпросът ми е слдният, според вас може ли да съществува такова приятелство
Не е възможно.
TROLLDADLOLCAKE
02-24-2016, 09:04
Не е възможно.
Поредният ти неадекватен отговор базиран на ограниченото ти мнение.Имам чувството (съдейки по отговорите), че ти хич не си обичаш живота?Нищо лично,просто извадка.
Niakoitam
02-24-2016, 09:05
Абе като цяло и ти баш не знаеш какво искаш...
mincheto
02-24-2016, 09:24
Напротив аз си обичам живота,обаче всички като теб и животното сте смотаняци,недоволни от живота и мрънкащи същества:!:
Напротив аз си обичам живота,обаче всички като теб и животното сте смотаняци,недоволни от живота и мрънкащи същества:!:
аз съм си супер доволен, ти постоянно мрънкаш
TROLLDADLOLCAKE
02-24-2016, 16:20
И как пък разбра,че съм недоволен или ти засегнах егото?Имам пари,имам семейство,имам къща,имам кола,имам приятели?Що ми е една такава руса вещица като теб да ми трови живота с истериите си?
02-24-2016, 18:05
Не очаквах темата ми да придобие такъв интерес, поласкана съм :D Евала ви давам на тези, които са си останали приятели с бившите си, честно. Аз лично не мога да разбера от какво се поражда омразата между бившите./освен, ако не ми е изневерил никога не бих намразила бившия си/.
Кофти раздяла, за кво друго да се мразят?! Боой, изневяра, лъжи... Такива неща.
02-24-2016, 18:09
Първо казах коли, второ не разбрах, защо се заяждаш с мен. Или и ти си от онези дълбоко депресирани, дето мразят всичко и всички. Има и друг вариант, да си едното нищо в реалния живот/ превод: леке/, 'ма да ми се правиш на готин тук, опитвайки се да настъпиш нечии чувства.
Пс: Не си оставям магарето в калта, тъй че внимавай
Първо казах коли, второ не разбрах, защо се заяждаш с мен. Или и ти си от онези дълбоко депресирани, дето мразят всичко и всички. Има и друг вариант, да си едното нищо в реалния живот/ превод: леке/, 'ма да ми се правиш на готин тук, опитвайки се да настъпиш нечии чувства.
Пс: Не си оставям магарето в калта, тъй че внимавай
Разкри ме. :/
Обаче магарето ти е доста в калта, след като споменаваш "чувства" в тема за бивши.
02-24-2016, 18:38
Разкри ме. :/
Обаче магарето ти е доста в калта, след като споменаваш "чувства" в тема за бивши.
Ми като за начало, ако ще и месец да съм била с някого пак ще изпитвам нещо към него, дали чувствата са приятелски или не, няма значение. И второ аз не съм от момичетата, които ще тръгнат с всеки срещнат, само и само, за да не са сами => съм била с него, защото съм изпитвала нещо, не заради пари или тем подобни глупости.
mincheto
02-24-2016, 19:11
И как пък разбра,че съм недоволен или ти засегнах егото?Имам пари,имам семейство,имам къща,имам кола,имам приятели?Що ми е една такава руса вещица като теб да ми трови живота с истериите си?
Споко брат мойто его няма как да го засегне някой...то е без покритие както и нямам скруполи ;)
TROLLDADLOLCAKE
02-24-2016, 19:19
Личи ти селския манталитет и без да го казваш.БРАТ. ;)
минке, наистина си ебати селянката, що лъжеш, че си от София
минка е кореняк софиянка... от понеделник до петък, събота и неделя си е от село
mincheto
02-24-2016, 19:33
минке, наистина си ебати селянката, що лъжеш, че си от София
Да ти снимам ли личната си карта:?: :!:
Селянчето си ти говедо мръсно селски пръч ;d
galaxy29
02-24-2016, 19:47
Имах си.Не беше много окей с това..Но пък това си беше лично неин проблем.
доста ти е пукало за нея, щом си е било лично нейн проблем
TROLLDADLOLCAKE
02-24-2016, 23:17
доста ти е пукало за нея, щом си е било лично нейн проблем
Когато ти знаеш, че с един човек си просто приятел,не смятам,че трябва да спираш контакт с нея/него,само защото настоящето ти гадже не е окей с това..Още повече,когато този човек не те тласка към лоши неща,а точно обратното.Аз няма да си оставя приятелите заради жена..Както аз съм търпял петте и малоумни приятелки с по 5 мозъчни клетки в главата,където от сутрин до вечер темата им е " Тая няма айфонче,начи е никоя", значи и тя може.Бих спрял контакт, ако наистина има нещо повече м/у нас и това би повлияло отрицателно на връзката ми.
galaxy29
02-24-2016, 23:32
мхм, рядко си заслужава
MistarTroll
02-28-2016, 16:59
Отказах го от цигарите и от желанието му да се блъсне някъде с тази кола. Нищо друго, но може би съм го променила, знам ли. И сега ми е много съвестно за него, че остана сам. Нищо че най-добрият му приятел му наговорил куп глупости по мой адрес, аз пак го насърчавам да се сдобрят. Много объркано ми стана, извинявам се, ако съм го написала неразбираемо, защото имам много неща за казване просто и не знам откъде да започна
Горкичкият ;( защо си го отказала от колите той като чист и съвестен гражданин на България и маняк на дрифта като всички българи нямаше да стигне по далеч от гаража на майстора който ще му оправя умрялата е30-ка с която мисли че ще прави дрифт.
Горкичкият ;( защо си го отказала от колите той като чист и съвестен гражданин на България и маняк на дрифта като всички българи нямаше да стигне по далеч от гаража на майстора който ще му оправя умрялата е30-ка с която мисли че ще прави дрифт.
Хахах, нда, шАфьорите на БМВта нямали идея дали извън сервиза има живот. Това на страна ама си има и хора, които не рискуват чуждия живот заради собствения си кеф и го правят на места, където няма в какво да се смачкат. Отделно няма по-хубава миризма от тая на току-що изпечени гуми, които баща ти е сменил оня ден тайно от теб, щот си е правил кефа с твойта кола. :ддд
baby_baby
03-01-2016, 07:47
Спред мен не може да има приятелство между бивши защото все от единия или другия ще има чувства
Аз съм само на "здравей здрасти" с бившите ми просто познати но чак приятели не
filmimilmi
03-01-2016, 08:07
Няма такъв филм като "просто приятелство" между бивши. Как бихте се чувствали вие, ако половинката ви излиза с някого с когото знаят телата си на изуст и са обменяли телесни течности редовно в продължение да години? Не ми казвайте, че сте напълно окей, защото ще излъжете само себе си.
Няма такъв филм като "просто приятелство" между бивши. Как бихте се чувствали вие, ако половинката ви излиза с някого с когото знаят телата си на изуст и са обменяли телесни течности редовно в продължение да години? Не ми казвайте, че сте напълно окей, защото ще излъжете само себе си.
точно !!
martiriz
03-01-2016, 12:50
Първо, взаимоотношенията между разделила се двойка зависят от прекалено много неща, няма еднакви случаи - всеки сам избира дали иска да има някога приятелско отношение с човека, разбил сърцето му или онзи, който е останал "разбит". Аз винаги съм твърдяла, че ако скъсат с теб и те оставят, ти трябва време, надали ще ти е приятно да гледаш другия колко е щастлив без теб, нека бъдем честни. Има го онзи "no contact" период, в който нито търсиш човека, нито го следиш къде ходи, какво прави... да не обсъждаме взирането 24/7 по негови социални мрежи. Иначе, ако си много разочарован/а от бившия/бившата си, защото си очаквал/а много по-различно поведение, а той/тя се е държал/а по много неподходящ начин с теб и чак тогава си разбрал/а каква/какъв е, тогава пък изобщо не търси приятелството, веднъж видял/а неговите/нейните лоши черти, постоянно ще се чудиш лъже ли те, не те ли... надали ще водите приятни взаимоотношения, а има и адски подли хора, така че, разбрахте ме. Иначе, ако сте разбили сърцето на някого, просто го оставете той сам да си реши дали иска нещо или не, а не започвайте да му се бутате постоянно за приятелство, случвало ми се е, след втория път започва да звучи прекалено фалшиво и човекът ще реши, че не съжалявате изобщо, а мислите само как да спрете да изпитвате вина относно случилото се.
MistarTroll
03-01-2016, 16:19
Отделно няма по-хубава миризма от тая на току-що изпечени гуми, които баща ти е сменил оня ден тайно от теб, щот си е правил кефа с твойта кола. :ддд
Ааа тва беше добро не го знаех,добавям си го в списъка с лафове :D :D
Хахах, няма лошо. Лошото е, че вече не можем да си правим кефа...