Влез

View Full Version : Всички мъже ли са толкова повърхностни?

puddinggg
02-23-2016, 19:58
Не знам какво ми има, но никой не ме харесва, заговаря, вече дори и не ме поглеждат сякаш съм невидима... не съм много социална, но когато искам нещо предпочитам да действам дори минимално, отколкото да седя и да се надявам, и в случая с момчетата, които харесвам, просто ги заговарям, но те дори не ми обръщат кой знае какво внимание. Имам ужасно ниско самочувствие, включително и за външността си, точно заради тази редовна несподеленост. Не мога да разбера на какво точно се дължи това, не мисля, че имам лош характер, мила съм, широко скроена, не бих осъдила никой, подкрепям и насърчавам хората и всичко това ми идва отвътре, никога не се преструвам.Смятам, че съм 'умна'. Имам слабо и хубаво тяло, но не мога да преценя дали лицето ми не е непоносимо грозно, че това да е главната причина... Защо всички мъже имат толкова високи очаквания за жените?! Трябва ли да бъда със слабо и стегнато тяло+голям бюст, перфектно лице и още хиляда неща за да ме харесват? Има ли въобще мъже за които на първо място не е външността?! Вече започвам да губя всякаква надежда и че някога ще бъда щастлива с някой, и като цяло в мъжете. Опитвам се да се откажа напълно от идеята за връзка с някой и да се отдам напълно на другите си цели, но това винаги ме гложди. Не знам какво да правя.
На 19 години съм.

Животно
02-23-2016, 20:12
естествено, че външността е важна

Животно
02-23-2016, 20:13
споко, просто ше си намериш някой грозен

puddinggg
02-23-2016, 20:21
споко, просто ше си намериш някой грозен

ами, те и "грозните" не ме харесват, особено те.

LoveInfect
02-23-2016, 20:25
Трябва да излизаш в компания. Добра идея е да намериш приятелка, която да те "социализира".

Животно
02-23-2016, 20:26
ами, те и "грозните" не ме харесват...

тва вече е зле, да не си някой трол в лице

puddinggg
02-23-2016, 20:30
нямам никаква представа, много е объркващо, защото, всички които са проявили интерес към мен могат да се впишат към "красивите", но аз се чувствам прекалено интимидейтед
а тези, които аз си харесвам предпочитам да не са кой знае колко красиви(за мен са си), понеже и аз не съм, но уви...

puddinggg
02-23-2016, 20:33
Трябва да излизаш в компания. Добра идея е да намериш приятелка, която да те "социализира".

Знам, че това е най-ефективният начин, но мразя да обикалям места и да се запознавам с рандъм хора, като цяло не обичам да излизам...;/

LoveInfect
02-23-2016, 20:36
ха аз не ти казвам да се запознаваш с рандъм хора. Ако ти е по - комфортно излизай с хора които вече познаваш. Като свикнеш ще ти е уютно.

LoveInfect
02-23-2016, 20:36
Не можеш да се затвориш вкъщи, и да чакаш някой да ти почука на вратата.

LoveInfect
02-23-2016, 20:37
А ако се наконти и отидеш в някой бар... веднага няма ли да те награбят ?

puddinggg
02-23-2016, 20:47
Ходя от време на време, но в повечето случаи не ме забелязват :Д Имам други важни за мен неща, които искам да правя и ми става тъпо, когато се насиля да изляза и пак няма никакъв резултат и само съм си загубила времето. И съм ужасно зле в безсмисленото общуване(small talk),а нали с нови хора така се почва.. още повече си свалям самочувствието като общувам с хора на които този вид разговор им е ежедневието, а аз съм буквално като аутист.;д
Просто не съм такъв човек, който движи в различни компании и си говори с всеки и не мисля, че мога да бъда.

Jägerbomber
02-23-2016, 21:34
Аз не съм повърхностен и харесвам твоя тип.

Животно
02-23-2016, 21:55
не може да казвате повърхностен, защото да гледаш външния вид на срещуположния пол е най-нормалното нещо и е първото, което виждаш в човека

Животно
02-23-2016, 21:55
всеки, който казва, че не го интересува външния вид, е пълен филмар

LoveInfect
02-23-2016, 22:00
всеки, който казва, че не го интересува външния вид, е пълен филмар

true true

AnarchyBoy
02-23-2016, 22:05
true

mincheto
02-24-2016, 05:59
Начи причината е в теб и то не толко във външността ти,колкото сигурно най-вече в характерата ти и държанието ти.;)

haritov
02-24-2016, 08:29
самата ти го обръщаш на тяло

аз не бих се интересувал от жена с която не мога да общувам там ти е проблема

ти сама си каза че не си много социална

и споко може би пък имаш късмет че си сама в момента

ForzaFelipe
02-24-2016, 08:57
Здравей, женски мой вариант...

Няма управия това само да ти кажа, сама не искаш да си щастлива. Никой няма високи очаквания, нито жените, нито мъжете. Самонавиваш се, че имаш проблем, който всъщност нямаш, защото те е страх от щастието. Казваш, че имаш хубаво тяло, но обърна всичко, че причината е явно, защото си грозна. Ти си повърхностна, не другите около теб.

Да, звучи грубо, но това ти го казва същия повърхностен и нежелаещ щастие човек ;)

mincheto
02-24-2016, 12:33
То в днешно време всички сме повърхности...особено такива като ЖИВОТНО... ;d :idea:

solo_
02-24-2016, 12:36
То в днешно време всички сме повърхности...особено такива като ЖИВОТНО... ;d :idea:

_!_

mincheto
02-24-2016, 13:02
_!_

Да животно ще яде дръвцето:!: :lol:

sladura89
02-24-2016, 16:06
Е то и аз не съм много социален особено в началото като не познавам дадения човек, а и ако се притесня зациклям и не ми идват никакви теми за разговор или думи, но свиквам лека полека да се запознавам с повече хора и да говорим за някакви неща! Иначе преди и особено като по-малък съм бил и по-зле в това отношение! Идеята е да се отпуснеш и да ти е комфортно с дадения човек, да го опознаеш или да му имаш доверие от там на татък вече става някак по-лесно! :)

sladura89
02-24-2016, 16:11
Няма нужда от вратата за краката, ако се притесняваш да говориш за интимни неща или секс си говорете някакви общи теми или каквото и да е, в началото даже може да сте само на здравей здрасти и да се запознаете нали! Може, ако ти е по-лесно първо да си пишете в интернет да се опознаете до някъде, а пък след това чак на живо мисля, че пак е по-добре донякъде! Но когато се получи мълчание от двете страни е малко кофти и никой нищо не се сеща!

sladura89
02-24-2016, 16:13
Естествено винаги са ми интересни и хора, които са много контактни и общуват с лекота с абсолютно всеки на всякаква тема без да се притесняват за това и общувам с такива, нали като познаваш такива са добри за общуване! :)

Omega
02-24-2016, 16:37
Колкото повече общуваш, толкова подобре и набираш опит след опит. Пробвай някакви танци, латино и тем подобни. Няма да лъжа, външността си играе роля както и общуването. Ръка за ръка са си. Но както се казва за всеки влак си има пътници,но да ли ти харесва влака или пътника, това вече е въпросът. Не сме те видели на снимка, че да те съдим ( даже и да те видим, по голяма част от нас няма да ти каже истината в лицето за да не те засегнем). Изключително е неприятно , мъж или момче да каже на момиче/жена, ми не ми харесваш. Както и обратното, по лесно е да кажеш, че не усещаш химия. Има красиви хора с много лош характер ( въпреки, че до сега все на непривлекателни хора попадам с ужасен характер). Пробвай с танците и виж резултата. Лошото е, че мъжете също се сдухват и както си мислиш, че не те харесва, така се оказва обратно. Какво да се прави, такъв е живота за съжаление.

Животно
02-24-2016, 17:36
Да животно ще яде дръвцето:!: :lol:

щях да кажа яж ми кура, ама не мерси

Грозния
02-24-2016, 20:46
споко, просто ше си намериш някой грозенБас държа че тя не иска "грозен" и не би била с такъв :D!

ами, те и "грозните" не ме харесват, особено те.Откъде знаеш?

всеки, който казва, че не го интересува външния вид, е пълен филмарИ лъжец :D!

Мисля, че темата е тролска!

moon_pulse
02-24-2016, 22:05
Споко. Просто в днешно време 'батките' са свикнали да са заобиколени от разкрепостени курви без задръжки и нормалното и умно момиче с хубав характер ( което е наистина рядкост в днешно време) им се струва нетипично,трудно,знам ли и аз. И предпочитат да игнорират,вместо да опитат нещо различно и истинско. :) Надявам се да съм помогнал,все пак. И ако имаш желание може да ми пишеш на лично,да разменим фейсбук или нещо,да пошафим. :) Много се радвам,че все още го има този тип момичета. :)

meso
02-25-2016, 08:21
Абе хора регнете се тук това е сайта за реални запознанства и реални срещи, а не като дргите сайтове за запознанства пълни с всякакви олита хахахаха - линк --> http://lovemiracles.net/

baby_baby
03-01-2016, 13:17
Външния вид си е важен но най-важното нещо е характера бъди малко със самочувствие

martiriz
03-01-2016, 14:50
За всеки влак си има пътници!

Животно
03-01-2016, 15:07
За всеки влак си има пътници!

освен товарния

martiriz
03-01-2016, 15:34
освен товарния

Е, недей така де... то вярно, че трябва и малко хумор да има, че иначе всички ще са много "сад", но като гледам, момичето е наистина притеснено. :/

Грозния
03-01-2016, 17:22
...но като гледам, момичето е наистина притеснено. :/Не е "притеснено", а "претенциозно" :D !

Животно
03-01-2016, 19:50
Е, недей така де... то вярно, че трябва и малко хумор да има, че иначе всички ще са много "сад", но като гледам, момичето е наистина притеснено. :/

е, трябва да знае истината, тва че е притеснена означава да я лъжем ли

corbV2
03-01-2016, 19:53
Не е "притеснено", а "претенциозно" :D !
А ти кое от двете си?

galaxy29
03-02-2016, 00:51
повърностният джейми оливар нахлул в долината и сготвил ванилов крем

galaxy29
03-02-2016, 00:54
мило, защо си толкова повърхностен?
еми миличко, кво да направя възбуждаш ме
оо, миииилооооо <33 толкова си мииил

Грозния
03-02-2016, 17:17
А ти кое от двете си?Нито едното от двете, защото моят случай и този на авторката са различни, ако още не си се сетил!