Влез

View Full Version : Боли ме от думите им!

AniDimova4
02-24-2016, 18:29
Здравейте! Аз съм момиче в 7 клас. Имам добри оценки, разбирам се с повечето хора, но има трима - четирима, които постоянно споменават името ми, смеейки се, подиграват ми се, постоянно се заяждат и ме засягат със злобните си забележки, отбягват ме , ако някоя учителка каже да седне някой от тях до мен и почва да се жалва и да казва че не ще защото съм била едиси каква.
А иначе съм хубава, мила, обличам се добре, грижа се за външния си вид и за хигиената. Но съм по-скромна, това ли е причина за омразата им към мен? Или ми завиждат? Просто не мога да ги понасям повече, не издържам. Знам, ще се преместя скоро в друго училище. Което и да е само да не бъда отново с такива идиоти като тези. Не знам каква е причината за отношението им, но ме нараняват по този начин. Вкъщи плача и ми минава, но на другия ден отново... Помогнете ми как да издържа още три месеца с тези животни. Малко е, но за мен е мъчително много. Трая ги седем години и повече не мога. Дори и ден ще ми е много.

anonymous990763
02-24-2016, 18:52
Здравейте! Аз съм момиче в 7 клас. Имам добри оценки, разбирам се с повечето хора, но има трима - четирима, които постоянно споменават името ми, смеейки се, подиграват ми се, постоянно се заяждат и ме засягат със злобните си забележки, отбягват ме , ако някоя учителка каже да седне някой от тях до мен и почва да се жалва и да казва че не ще защото съм била едиси каква.
А иначе съм хубава, мила, обличам се добре, грижа се за външния си вид и за хигиената. Но съм по-скромна, това ли е причина за омразата им към мен? Или ми завиждат? Просто не мога да ги понасям повече, не издържам. Знам, ще се преместя скоро в друго училище. Което и да е само да не бъда отново с такива идиоти като тези. Не знам каква е причината за отношението им, но ме нараняват по този начин. Вкъщи плача и ми минава, но на другия ден отново... Помогнете ми как да издържа още три месеца с тези животни. Малко е, но за мен е мъчително много. Трая ги седем години и повече не мога. Дори и ден ще ми е много.

Ти го каза. Премести се в друго училище.

anonimna:D
02-24-2016, 18:54
Не им обръщай внимание и със сигурност ще спрат. Те просто са се събрали банда тъпаци и естествено, че ще се подиграват на различните. Сега те те тъпчат, но ти с това ще научиш ценни уроци, като например, че не трябва да те засяга хорското мнение и, че трябва само и единствено да те интересуват твоите потребности и желания. И тяхните уроци ще научат, но по-късно. Ще осъзнаят като порастнат, че всъщност, това че са се правили на интересни и са се подигравали на някой, който всъщност ги е превъзхождал, не ги е правило известни и, че популярността им в началното училище- гимназията е била само преходна. А съдейки по собствени наблюдения, обикновено популярните са тези, които ги мързи даже да си отворят учебника, а в по-горните класове се доусъвършенстват като почнат да пият и пушат повече от нормалното. Но от тези хора обокновено накрая нищо не става и келфайда, че е бил/а популерен/а. В общи линии живей си живота и хич да не ти пука за хорскота мнение. :)

inewton
02-24-2016, 18:58
Ти го каза. Премести се в друго училище.

Техниката на щрауса? Toва не е добра стратегия. До кога ще бяга от проблемите? Докато завърши? Едва ли. Тогава вече ще е твърде късно да се променя.

anonymous990763
02-24-2016, 19:09
Техниката на щрауса? Toва не е добра стратегия. До кога ще бяга от проблемите? Докато завърши? Едва ли. Тогава вече ще е твърде късно да се променя.

Учениците ще са различни. Да, пак ще има идиоти, но поне няма да са същите. Да разучи къде има добри отзиви за някой клас и да се мести. Какво ще чака? Да продължават да й сриват самочувствието ли? Дай идеи как без никаква подкрепа да се изправиш срещу тълпа безмозъчни, без да си го правил преди и да не те съсипят съвсем. Не я ли виждаш какво пише? Тя вече е отчаяна. Трябва й чисто начало.

inewton
02-24-2016, 19:11
Учениците ще са различни. Да, пак ще има идиоти, но поне няма да са същите. Да разучи къде има добри отзиви за някой клас и да се мести. Какво ще чака? Да продължават да й сриват самочувствието ли? Дай идеи как без никаква подкрепа да се изправиш срещу тълпа безмозъчни, без да си го правил преди и да не те съсипят съвсем. Не я ли виждаш какво пише? Тя вече е отчаяна. Трябва й чисто начало.

Справял съм се и в по- лоши ситуации. После сами търсеха приятелство, ама аз реших, че ще ги съсипя докрай. Е, все пак трябва и мозък за да си изградиш план. Честно казано, не вярвам, че тя ще се справи.

anonymous990763
02-24-2016, 19:14
Справял съм се и в по- лоши ситуации. После сами търсеха приятелство, ама аз реших, че ще ги съсипя докрай. Е, все пак трябва и мозък за да си изградиш план. Честно казано, не вярвам, че тя ще се справи.
По-лоши ситуации като?
Някои са по-скромни и затворени към другите. Стават жертва, просто защото са различни.

inewton
02-24-2016, 19:18
По-лоши ситуации като?
Някои са по-скромни и затворени към другите. Стават жертва, просто защото са различни.

Опитваха се да ми правят мръсно, пред учителите (защото завиждат, разбира се).

anonymous990763
02-24-2016, 19:20
Опитваха се да ми правят мръсно, пред учителите (защото завиждат, разбира се).

Това и на мен ми се е случвало. Разбира се, учителите дори не им обърнаха внимание.

LoveInfect
02-24-2016, 19:22
Но и в друго училище може да попадне на подобни ! Трябва да си намери защитници.

anonymous990763
02-24-2016, 19:25
Но и в друго училище може да попадне на подобни ! Трябва да си намери защитници.

Трябва да е наясно, че в новото училище ще трябва сама да изгради всичко наново. Това, дали ще я приемат, зависи от първите й няколко дни в новия клас.

LoveInfect
02-24-2016, 19:32
Indistinct, преживявала ли си го ?

anonymous990763
02-24-2016, 19:35
Indistinct, преживявала ли си го ?

Да. В 5-ти клас бях тормозена, защото се справях по-добре от другите. Реших да се преместя, класната ми ме убеждаваше, че в новия ми клас положението ще е много по-зле, че никой няма да ме приеме.. Все пак рискувах и се преместих. Попаднах на много свестен клас, в който да се учи не беше нещо лошо. А й обстановката беше много по-добра. Намерих си приятели още на първия ден и никога не съм имала проблеми.

mincheto
02-25-2016, 04:13
Начи щом си хубава няма защо да се засягаш от тяхните злобни коментарчета...пък и от думите на непознати не трябва да ти пука.Те малките момченца като си харесат момиче нали знаеш,че го скубят :D

AniDimova44
02-25-2016, 05:18
Няколко момичета и едно момче. На тази възраст пушат цигари, наргилета, марихуана, пият, държат се олигофрен ски, невъзпитано, държат тон на учителите, слаби ученици. Попринцип се заяждат с всички, но за мен пускат разни глупави слухове и ми се подиграват после. Аз съм се от пуснала, говоря си с нормалните хора, но не обръщам внимание на тъпанари и все пак го изживявам вътрешно. Наистина ли смятате, че ми завиждат и за това?

AniDimova44
02-25-2016, 05:33
А и така или иначе преместването след 7 клас е наложително. Сигурно всички ще се преместят, а аз попринцип се стремя за елитна гимназия. Настоящото ми училище не е никак елитно. Искам наистина да започна всичко на чисто. Но как да се представя първоначално, за да ме приемат и да не почнат да ме тормозят. Понеже седем години съм в това училище с тези хора и още от първи клас ме тормозят.

mincheto
02-25-2016, 06:47
Представи се към ''отворена'' към всички и от готините,за да те приемат всички и да те харесат.

AniDimova44
02-25-2016, 06:50
Но аз не искам да се сприятелявам и подмазвам на някакви "готини" боклуци. Искам просто да ги отрязвам без проблем и да не вземам навътре думите и действията им. Това наистина зависи от мен, но е трудно да го контролирам.

mincheto
02-25-2016, 06:54
Еми начи просто бъди себе си и без да ти пука другите кви коментарчета ръсят по твой адрес....по добре на хората в устата от колкото на хората в краката.И е важно като се обърнеш с лице към тях да мълчат пък зад гърбът ти колкото щат да си плещят... ;)

divergent
02-25-2016, 07:10
За такива тъпаци не е важно дали си хубава или грозна, богата или бедна, те нападат по-затворените деца. Дъщерята на едни семейни приятели е подложена на такъв тормоз, има някаква момичешка групичка, които подринват самочувствието ѝ, детето беше стигало и до нервни сривове, а е само на 12 години. Говорили са с учители, с малките терористчета, искаха да я местят в другия клас, но нямало как по средата на годината. Аз на майтап и бях казала като не спират даже и когато не им обръща внимание, да зашлеви тарторката на бандата и да се приключи. И нашата я беше хванала веднъж за косата, та положението утихна, но не се знае за колко време. Сега да не помислиш, че и теб те съветвам това. Не прилагай насилие, че накрая ти ще излезеш виновната.
В гимназията ми пък в девети клас момчетата тормозеха момичето, което седеше до мен. Бях изумена да видя такова инфантилно поведение в такава възраст - да ѝ взимат нещата, да ѝ се подиграват и тн. В училище я защитавахме и млъкваха, но пък имаше някакъв сайт дето задаваш въпроси, и там ѝ пишеха само глупости. На мнение съм, че в гимназията вече си достатъчно голям да се справяш сам и е смешно да търсиш учителите или мама и тате, но момичето каза на класната и тормоза спря. Блокира ги във всички социални мрежи и започна да ги игнорира. Сега сме дванайсти клас и пак подхвърлят разни коментари, но не си позволяват толкова често, а и тя вече им отговаря и ги затапва.
Идеята е, че haters gonna hate и понякога нито игнора, нито лицата над вас помагат. Говедата си остават говеда и единствения начин е да изтраеш до края на годината и след това да започнеш отначало. Запознай се с повече съученици в новото училище, даже и да не харесваш всички, не се дръж лошо с никого и никой не подминавай, усмихвай се и ходи с високо вдигната глава, за да излъчваш самочувствие и да не те мачкат. :)

Klaudia11
02-25-2016, 07:12
Здрасти! Отдавна не съм писала тук, но твоята история ме трогна и не можах да не се намеся. При мен беше същото, докато не отидох в гимназията. Там вече всичко е различно, особено ако си в елитна гимназия. Там ще бъдат хора на твоето ниво, а не боклуци като тези тук. Остава ти малко време. Въобще не се занимавай с нещастници. Те ти завиждат, за това говорят за теб глупости. Вътрешно знаят, че са по - низши от теб, че не могат да те стигнат. Ти си възпитана, добра ученичка, хубава. Те не могат да бъдат на твоето ниво и искат да те свалят на своето по този начин. Това са провокации. Ако нещо ти кажат, изтърсих нещо да ги затапиш, вдигни самоуверено глава. Това ще им покаже, че не ги смяташ за нещо повече и че не ти пука какво мислят. Кажи им, че мнението им не е важно за теб и , че те самите никога няма да бъдат важни. Пък ако ще и земетресение да стане. Учи, за да влезеш в елитната гимназия. Бързо ще се адаптираш, децата ще са като теб. Бъди по - общителна, но не забивай глава в чина и не се прави на добра. Дръж на дистанция от идиоти, бъди надменна с тях и те ще спрат. А пък и ще издържиш. Седем години си ги търпяла, та три месеца какво са? :)

mincheto
02-25-2016, 07:32
А пък и ще издържиш. Седем години си ги търпяла, та три месеца какво са? :)
Ето това е грешката,човек не трябва да се примирява:!:Това е робската психика на българите и повечето Балкански народи.

Животно
02-25-2016, 07:55
минке, не са ли ти почнали вече индийските и турските сериали

meso
02-25-2016, 08:19
Абе хора регнете се тук това е сайта за реални запознанства и реални срещи, а не като дргите сайтове за запознанства пълни с всякакви олита хахахаха - линк --> http://lovemiracles.net/