PDA

View Full Version : Пророчески сън ! Уникални съвпадения

Ivo_d2
02-26-2016, 23:29
Направо ще започна със съня, който все още си спомням сякаш всичко се случи в действителност:
Бях на едно диванче със момичето, по което съм хлътнал от наистина много време. Пред нас имаше компютър и тя ми каза съвсем неочаквано
-Влез в базуката.
Аз разбирасе не знаех за какво говори и я попитах каква е тази базука и тя възкликна доста изненадано как така няма да знам за базуката. Незнам как точно стана това, но със собствените си ръце въведох адреса на сайт. Тука ми се губят доста детайли но знам само, че имаше някакви съвсем нормални въпроси за 10-ти и 11-ти клас. Не след дълго момичето каза адски отегчено:
- Офф, ся трябва да отговаряш на въпроса
И докато успея да попитам какъв въпрос, се събудих.
След събуждането си помнех няколко ключови неща от съня, а именно:
- Уеб адреса на сайта bazuka.bg
- Датата 12.а.2015

Разсъжденията ми след това:
Въведох уебадреса на сайта и очаквах, че такъв сайт не съществува. Но сега вижте http://prikachi.com/images.php?images/369/8658369E.png (скрийншот от тела ми). Бях адски объркан. За тези, които не разбират английски coming soon означава Очаквайте скоро...

За датата единственото, което можех да предположа е че "а" означава август, защото април вече беше минал. Така, че започнах да чакам датата 12 август 2015

Друго съвпадение е, че "coming soon" се пише с едно "m", а то беше написано "comming soon". m-то беше удвоено, а момичето се казва М.М. ... Доста странно.

Сега още по-странното е, че когато дойде датата 12 август не се случи почти нищо. Мина си като обикновен ден. Но на 13 август, такъв сайт вече не съществуваше както е и до днес.... Та въпроса ми е дали се е очаквало да направя нещо на 12
август... Наясно съм, че това звучи адски налудничаво, но замислете се какъв е шанса това всичко да е съвпадение..

baby_baby
03-01-2016, 13:19
и каква е целта на темата ти?

Ivo_d2
03-03-2016, 22:49
Ами ако беше прочела цялата тема, щеше да разбереш какво питам....

АгентМура
03-03-2016, 22:52
Ах, какво съвпадение! Това е удивително! Какви ли са били шансовете това да стане... Било е писано от Господ.

Ivo_d2
03-09-2016, 18:31
Ах, какви други отговори да очаквам от това саркастично общество.

mincheto
03-09-2016, 19:37
- Уеб адреса на сайта bazuka.bg

А именно ми се чини,че май рекламираш сайта... :!:

inewton
03-10-2016, 07:17
Gloria est Malachio in saecula saeculorum.

Ivo_d2
03-10-2016, 13:07
Защо да рекламирам сайт, който не съществува ...

LoveInfect
03-10-2016, 13:32
Остови го, ако трябвало да правиш нещо си щял да го направиш.
Избягвай да си внушаваш.