PDA

View Full Version : Има ли интерес според вас или не? Има ли смисъл да опитвам?

su123
02-27-2016, 22:51
Здравейте... ще съм много благодарна на всеки който го прочете, защото имам нужда от странично мнение. Запознах се с едно момче по фейсбук,не е от моя град,но учи тук.На 19 сме и двамата.Започнахме да си пишем. Все той ми пишеше първи аз почти никога и чатовете ни не бяха много дълги,даже мога да кажа доста скучни,но той сам каза, че трудно се отпускал и помислих,че заради това много не пише. Хареса ми начина по който пишеше. Вярно вече всеки се научи да пише умно, но имаме една обща позната и каза,че доколкото го знае било свястно момче. Предложи да се видим и се съгласих. Имахме уговорка за вторник,а той понеделник почваше лекции но два една преди това не ми писа изобщо. Реших да му звънна и си говорихме но за излизането нищо не каза,аз също. Вечерта ми се обади и ме пита утре ще се видим ли,казах да но по-късно му изникнала работа в неговия град, трябваше да се върне и не се видяхме. На другия ден ми звънна да ми обясни и да се извини,че се е получило така. След 4 дена се видяхме. Отидохме на кафе... като се видяхме се прегърнахме и аз бях много притеснена. Още в началото много ми хареса и си викам айде ей така да изляза нищо няма да загубя, да пробвам може пък да не ми допадне .. е да ама никой не ме е гледал така. Очичките му светеха и блещукаха а аз като пълната идиотка скачах от тема на тема,защото не знаех какво да кажа. Наиситна не ми се беше случвало много отдавна. Аз изцяло забих и не знаех какво да кажа... после той малко почна да говори и уж тръгна разговора.Плати кафето не знам дали е от значение, при което не ми стана никак приятно,защото наистина не обичам и ми стана много неудобно.Смачка бележката почна,аз почнах да му се обеснявам как не ми е приятно и обеща "следвъщия път" да ми позволи да платя аз. И аз попитах "ще има ли следвъщ" за да съм сигурна,че ще върна жеста при което после се замислих как може да го е разбрал той? Изпрати ме,аз не исках казах,че няма нужда да чака с мен на спирката,но изчака при което автобуса ми дойде,прегърна ме и тука беше момента в който се обърках.. МАЙ искаше да ме целуне.. просто ме прегърна при което като се отдръпвах сякаш ме задържа и се погледнахме стана едно неловко ама за секунди при което тръгнах да говоря и даже не помня какво казах... добре едва ли съм толкова тъпа да не го усетя правилно.. Прибрах се и цяла вечер не ми писа. На другия ден вечерта ми писа какво правиш, как си казах,че сме се събрали с момичетата, пожела ми приятно изкарване и докато напиша благодаря ми каза, че ще ляга и ми пожела сладки сънища. Днес реших аз да пиша при което след какво прави, как си, последва КАК МИНА ПЪРВАТА СРЕЩА.. и аз казах,че ми е харесало и той пак попита ДОВОЛНА ЛИ СИ и аз казах да и че ми е било много приятно и от него последва само една усмивка.. от моя страна също и разговора спря. После си бях направила нов фб добавих го и ме пита защо след 2 часа пауза.. обясних му и ми каза ясно и след малко аз ще лягам целувки глупости.. Не че е от значение..НАистина това момче го харесах страшно много.. Преживях тежка раздяла и е първото момче което ме накара да се чувствам пак така глупаво... бях забравила това чувство.Просто го гледах и не исках да се прибирам,тъй като не знаех дали ще се видиме пак.. Възможно ли е ако наистина е искал да ме целуне да си е помислил, че аз нямам интерес тъй като от притеснение развалих всичко и затова да ме пита дали ми е харесало и дали съм доволна?

KREED
02-27-2016, 23:06
Притеснил се е, че не си проявила интерес.

solo_
02-27-2016, 23:20
.

Животно
02-28-2016, 11:30
абе кви сте такива хора, не можете ли да говорите направо, а не с некви недомлъвки, иначе човекът е искал да те целуне, ама не е имал топки, следващия път сигурно ще събере смелост

baby_baby
02-28-2016, 12:20
Или се е притеснил че не си го целунала или е видял че си срамежлива и не е искал да те притиска

filmimilmi
03-01-2016, 07:48
Ще се видите пак и всичко ще е наред. Нещата не е задължително да стават още на първия път. Иначе това не е дневник, а форум, така че можеше да караш направо по същество.

ДОСКИВ
03-01-2016, 16:10
Няма значение от това, няма значение от онова, ква си такава бе? Всичко е от значение, момчето те харесва и ти го е показало по всякакъв начин ... Може и Животно да е прав, той може и да не е събрал смелост и просто да беше те целунал на сила да видим тогава колко срам щеше береш. Стегни се малко няма да изтрелвате ракета, забелязвай детайлите, ама не ги прави на проблем ;) Проблема си е почти изцяло в теб ;)

su123
03-01-2016, 18:21
Здравейте пак...благодаря на всички които ми отговориха. Забелязах,че се редуваме един път той пише,после аз.Но все като си пишем има работа или гледа филм или тъкмо щял да ляга. Неудобно ми става. Оная вечер каза,че гледа филм казах му добре да не те притеснявам и той ми написа,че после щял да ми пише.Изчаках го аз евентуално да си попишем не можех да заспа и ми пише направо "Аз лягам, изгледах го" Казах му лека и той май се усети,че ми стана тъпо и ми предложи не тази седмица,а другата да отидем на кино ако съм искала ..разбира се,съгласих се. Така се зарадвах... но така се притеснявам да не се откаже или да го е казал само ей така... другото което е убедена съм,че той знае,че имам интерес .. но това,че не ми пише изобщо ме обърква много..

filmimilmi
03-02-2016, 08:58
Ако един мъж си харесва някоя жена то си му личи. Ако след като вече си пуснала стръвта си (тоест използвала си природните си визуални дадености) и той не е кой знае колко обладан от теб (тоест да няма нужда ти да го търсиш, а той да търси теб) . Ще е тъпо и да го каниш ти на среща, почакай още малко. Ако не те потърси (но този път, за да те покани на среща) работата е ясна. Биеш блока и не се ядосваш.