PDA

View Full Version : Девствена но бременна

Petur2019
02-28-2016, 08:51
Здравейте приятели
Та да заглавието казва всичко
Питам дали е възможно хем да си девствена хем да си бременна
Как стана
Еми една вечер с приятелката ми останахме на саме нашите ги нямаше и просто започнахме да се
целуваме натискаме и стана една злопулука .. При свършването по един начин и е попаднало на гащите ий
Проблема е там че разбрахме чак след 15-20 мин а те вече бяха влажни и тн. След тези минути тя се почисти добре .. Та въпроса ми е .. Възможно ли е да забременее
Течността е стояла на гащите 15 минути все пак
И ако забременее какво да правим ? Тя е девствена .. Не питайте сигорен съм както и тя
Нищо друго не сме правили нито на голо сме си търкали нито нищо. Просто така стана че попадна там и не го видяхме. Просто ако забременее какво да правим ? Тяхните не трябва да разбират
От случката мина една седмица а тя казва че има някакво чувство в корема. Възможно ли е от толкова рано да усеща нещо ? Или просто от притеснение може да си въобразява..
За тест за бременност е рано още защото цикъла ий не е много скоро
Благодаря ви предарително

Dwyd96
02-28-2016, 09:24
Бързо да отиде на гинеколог, ако не може сама кажете на техните (първоначално ще и се карат но ще я заведат).. Има много случай на забременяване чрез осмоза, понеже ципата във вагината е от пропусклива тъкан и има вероятност част от спермата да е преминала от другата страна... Наистина е рано за тест за бременност.. Заведи я на гинеколог бързо.

LoveInfect
02-28-2016, 09:26
Бързо да отиде на гинеколог, ако не може сама кажете на техните (първоначално ще и се карат но ще я заведат).. Има много случай на забременяване чрез осмоза, понеже ципата във вагината е от пропусклива тъкан и има вероятност част от спермата да е преминала от другата страна... Наистина е рано за тест за бременност.. Заведи я на гинеколог бързо.

Ти добре ли си ? Как ципата ще е пропусклива ? Това да не ти е прахосмукачка ?

Dwyd96
02-28-2016, 09:28
Научно доказан факт е вземи се образовай малко :D

TROLLDADLOLCAKE
02-29-2016, 01:38
"При майка ми се е наложило. Просто е била бременна в 3-ти месец с моя милост и е нямало начин. Laughing Има и такива случаи - много еластичен химен. А хименът е пропусклив и ето ти парадоксът - бременна и девствена. Още го бъзикам баща ми за това (отгоре на всичко и двамата са лекари). "

Цитат на дете (българче) родено от пропусклив химен.
И все пак шансовете са меко казано МИНИМАЛНИ..ама то с тези днешните идиотчета грам не би ме очудило.

supportbot
03-03-2016, 22:34
1