View Full Version : Девствена но бременна!!!
Petur2019
02-28-2016, 08:57
Здравейте приятели
Та да заглавието казва всичко
Питам дали е възможно хем да си девствена хем да си бременна
Как стана
Еми една вечер с приятелката ми останахме на саме нашите ги нямаше и просто започнахме да се
целуваме натискаме и стана една злопулука .. При свършването по един начин и е попаднало на гащите ий
Проблема е там че разбрахме чак след 15-20 мин а те вече бяха влажни и тн. След тези минути тя се почисти добре .. Та въпроса ми е .. Възможно ли е да забременее
Течността е стояла на гащите 15 минути все пак
И ако забременее какво да правим ? Тя е девствена .. Не питайте сигорен съм както и тя
Нищо друго не сме правили нито на голо сме си търкали нито нищо. Просто така стана че попадна там и не го видяхме. Просто ако забременее какво да правим ? Тяхните не трябва да разбират
От случката мина една седмица а тя казва че има някакво чувство в корема. Възможно ли е от толкова рано да усеща нещо ? Или просто от притеснение може да си въобразява..
За тест за бременност е рано още защото цикъла ий не е много скоро
Благодаря ви предарително
За да забременее, трябва твой сперматозоид да е попаднал навътре и да е оплодил яйцеклетка.. Невъзможно е, да е забременяла ако е имало сперма само по бельото и.
Колкото до приятелката ти, сигурно се панира.
LoveInfect
02-28-2016, 09:07
Не забременяла. Каквото и да е попаднало върху гащите й, то няма как да се качи през вагината до матката. Не се притеснявайте.
Бе много ви знае главата на вас... Явно никога не сте чували за процеса осмоза... Заведи я на гинеколог, тия тука ще ви съсипят живота...
Бе много ви знае главата на вас... Явно никога не сте чували за процеса осмоза... Заведи я на гинеколог, тия тука ще ви съсипят живота...
Мило ми чадо, така наречената осмоза е неосъществима в случая. Информирай се преди да пишеш по такива въпроси.
Petur2020
02-28-2016, 09:38
Аз съм петър нещо ми стана с профила ..
Както и да е
Проблема е там че премина през гащите (течност е ....) стоя 15-20 минути
И да идем на гинеколог ако е бременна ?
Идете на гинеколог за да се уверите дали не е бременна.
http://www.gurl.com/2015/02/07/can-you-get-pregnant-even-if-youre-a-virgin/
Погледни тази статия.. Описва проблема ти..
Значи все пак е имало осмоза.
Ако сте от София, елате утре в лабораторията по молекулна физика. Аз ще я изследвам.
Мило ми чадо, така наречената осмоза е неосъществима в случая. Информирай се преди да пишеш по такива въпроси.
Като вярващ мислех че си приел непорочното зачатие като възможно :D
Като вярващ мислех че си приел непорочното зачатие като възможно :D
Приел съм го. Е, тя все пак ако няма много грехове също може да зачене.
Приел съм го. Е, тя все пак ако няма много грехове също може да зачене.
Значи си съгласен че момичето може да е бременно :)
Значи си съгласен че момичето може да е бременно :)
Да.
Към автора на темата: На колко години сте?
LoveInfect
02-28-2016, 10:07
Аз залагам че са мънинки и се учат :) :D
И аз. Но да не бързаме все пак със заключенията.
Мънинки ама може вече родители да са :D
baby_baby
02-28-2016, 10:13
Не може да е девствена и да е бременна абсурдно е ката не знаеш такива елементарни неща не прави секс най-добре ще е
Не може да е девствена и да е бременна абсурдно е ката не знаеш такива елементарни неща не прави секс най-добре ще е
Какво разбираш точно ти от наука, че да спориш в тема създадена за гениални умове!?
Шшш алоо тва да не ти е клуба дет бачкаш :D... Вземи се образовай малко, от статията дето пратих на момчето...
Ето ти и за раждането на Иисус :D
http://www.popsci.com/blog-network/ladybits/scientific-miracle-theories-marys-virgin-birth
Petur2020
02-28-2016, 13:14
Приятели аз съм на 16 тя е на 15 .....
LoveInfect
02-28-2016, 13:26
Какво разбираш точно ти от наука, че да спориш в тема създадена за гениални умове!?
:D ++
LoveInfect
02-28-2016, 13:27
Приятели аз съм на 16 тя е на 15 .....
Много сте сладки, въпреки това :D кажи, ако забременее би ли я оставил ?
krastata
02-28-2016, 13:34
Бременна е 100%!!! Даже моята приятелка забременя, защото попадна малко сперма върху пъпа й!!! Почвайте да събирате пари за аборт...
Petur2020
02-28-2016, 13:34
Защо по дяволите да я оставям ... ?
Аз се опитвам да я задържа да я пазя а ми говорите за оставяне ... Не не бих я оставил заедно сме от доста време и не бих постъпил като плъх с нея защото я обичам.
Просто ако стане фал ще си платя жестоко ...
А ако е .. Има ли начин да се премахне ? Четох за абортите и ми се струва доста лоша идея но не мисля че има друг иьход към проблема .. И има и друг проблем това са родителите ни ... Те ако разберат .....
Много сте сладки, въпреки това :D кажи, ако забременее би ли я оставил ?
Добре че, има аборти, за тези които действат и след това мислят за последиците. Иначе и това е лошо, все пак отнемат човешки живот. Важно е да си вземат поука :)
krastata
02-28-2016, 13:36
Защо по дяволите да я оставям ... ?
Аз се опитвам да я задържа да я пазя а ми говорите за оставяне ... Не не бих я оставил заедно сме от доста време и не бих постъпил като плъх с нея защото я обичам.
Просто ако стане фал ще си платя жестоко ...
А ако е .. Има ли начин да се премахне ? Четох за абортите и ми се струва доста лоша идея но не мисля че има друг иьход към проблема .. И има и друг проблем това са родителите ни ... Те ако разберат .....
Бутни я по стълбите... по принцип работи, ама изчакай да стане поне 4-5-ти месец, за по сигурно.
anonymous990763
02-28-2016, 13:36
Добре че, има аборти, за тези които действат и след това мислят за последиците. Иначе и това е лошо, все пак отнемат човешки живот. Важно е да си вземат поука :)
Казваш го, все едно някой убиец трябва да убие дете, за да си вземе нужната поука.
Petur2020
02-28-2016, 13:37
Не сме правили секс ... Стана така че попадна на гащите ий и мина през тях ... Това е фала ...
krastata
02-28-2016, 13:38
К'ви убиства, к'ви пет лева... т'ва са няколко клетки, които са далеч от човешко същество
Казваш го, все едно някой убиец трябва да убие дете, за да си вземе нужната поука.
Ох, не говорих за аборта, а изцяло за случката.
krastata
02-28-2016, 13:40
Не сме правили секс ... Стана така че попадна на гащите ий и мина през тях ... Това е фала ...
Аз ти казах... невъзможно е да не е бременна!!! Вземете си тест и проверете!
П.С. Аз съм резултат от орална любов, за тези които очевидно не знаят биология
anonymous990763
02-28-2016, 13:41
Ох, не говорих за аборта, а изцяло за случката.
Как очакваш да се разбере, след като си сложила изречението "важно е да си вземат поука" веднага след това за аборта?
Petur2020
02-28-2016, 13:42
А за аборта ? До пловдив няма проблем да идем но питам за рискове , колко време ще отнеме , колко заплащане и дали има начин родителите да НЕ разберат ... Благодаря
anonymous990763
02-28-2016, 13:45
А за аборта ? До пловдив няма проблем да идем но питам за рискове , колко време ще отнеме , колко заплащане и дали има начин родителите да не разберат ... Благодаря
Рискове - да не може да има деца след това. Никакъв аборт. А и най-вероятно не е бременна. Купете тест и мирясайте.
krastata
02-28-2016, 13:48
Рискове от аборта, че няма да деца, може стане само и единствено след 3-я, 4-ия месец.
И хората сто пъти ти обясниха, че е НЕВЪЗМОЖНО да е бременна... като видях темата си помислих, че си 13-14 годишен, ама на 16 години да не знаеш толкова просто нещо от биологията...
Нито тест ви трябва нито нищо, както каза indistrict мирясайте и толкова...
Чудя се дали наистина има такива хора като тебе или си трол... границата очевидно е много тънка
Petur2020
02-28-2016, 13:53
Човеко замисли се защо да няма начин ? Какво пречи сперматозоидите да достигнат ? Просто прочетох за много такива случаи .. Ето ти пример http://www.gurl.com/2015/02/07/can-you-get-pregnant-even-if-youre-a-virgin/
Хайде, пак се напълни с "разбирачи". Не видяхте ли, че вече се произнесох!? Може да е забременяла и точка.
За неуките: хименът е пропусклива мембрана. Т.е. има избирателна пропускливост и е напълно възможно част от семенната течност да е преминала през него.
anonymous990763
02-28-2016, 13:56
Като минат дните, 14, да се направи тест. Ние откъде да знаем?
Petur2020
02-28-2016, 14:04
Не питам само това ... Зададох още много въпроси като тези за аборта ...
И има ли други начини ?
Просто питам за да съм подготвен и ако отчете този тест положителен да знаем какво да правим и да не губим време
krastata
02-28-2016, 14:04
Ако щех и се изпразни на клитора 10000 и да видим дали ще забременее.... учете биология идиоти!!! I'm done with this shit, bye
през панталон, през бельо, през мембрана, през не-знам-си-какво още и бременна, аххахахахаа
не умират ли тия сперматозоиди, бе, (не)уките
Petur2020
02-28-2016, 14:09
И на клитора да й се изпразня то ако текне ..... -_-
Petur2020
02-28-2016, 14:13
ВИЖТЕ ХОРА МЛАДИ СМЕ ИМАМЕ ВЪПРОСИ ПРИТЕСНЯВАМЕ СЕ ... Не искам да ми се репчите а искам информация просто ... Като кажете че няма шанс поне кажете защо ... Кажете каква е причината да мислите по този начин ... Прави сте не съм образован по тази тема .. Даже изобщо и това е причината че пуснах поста ... Четох четох но просто искам да знам още мнения а не да ми викате и да се смеете ...
Обяснете ако е възможно и ако стане какво да правим нататък ...
през панталон, през бельо, през мембрана, през не-знам-си-какво още и бременна, аххахахахаа
не умират ли тия сперматозоиди, бе, (не)уките
Май не разбираш от сарказъм.
хаха, имаш да работиш още, докато ти се получи
К'ви убиства, к'ви пет лева... т'ва са няколко клетки, които са далеч от човешко същество
Не, не са няколко клетки. До преди година-две и аз очаквах да е само клъстер клетки, но не. Аборта е позволян до 6та седмица, но съм виждала ръчички, краченца и главичка в клип в медицински сайт. Няколко клетки ще са, ако е химичен аборт.
Авторе, близнаци! Направо тризнаци ще имате. Мислете му.
Бутни я по стълбите... по принцип работи, ама изчакай да стане поне 4-5-ти месец, за по сигурно.
Хаха Одобрявам : D
има едно хапче наречено ескапел, което се взима след секс при опасения за забременяване. То обаче се пие до 48ч. (или 72ч. не съм много сигурна) и решава проблемите. За това е късно вече де надявам се да не е бременна, че ще се вкарате в голям филм пък и абортът е рисков. Дано всичко е наред и да си знаеш за напред.
supportbot
03-03-2016, 22:28
1