PDA

View Full Version : Любов

Riko_Krisi
02-28-2016, 16:06
Здравейте касвам се Кристияна на галено Криси.На 12 съм и харесвам едно момче , но незнам дали и той ме харесва закачеме се по време на часовете понякога се случва да се погледнем едновременно и др. В петък беше много намусен и за да го развеселя в моите ръце му повдигнах крайчетата на устата за да изглежда все едно се усмихва и през това време той ме спря да ме гледа. Аз съм срамежлива и съм много емоционална и затова ме е страх. Спомням си че бях сподели на две мои приятелки и ние бяхме в 3клас и те незная защо веднага му казаха след което момчето и неговите приятели започнаха да ми се подиграват тази история се отнася за друго момче но тогава се чусщвствах ужасно. Надявам се да ми помогнете да разбера дали ме харесва.#SOS

baby_baby
02-28-2016, 16:22
колко сладко

inewton
02-28-2016, 16:26
Да бе, сладко. Трагично е. Такива като порастнат стават като теб.

LoveInfect
02-28-2016, 16:31

:D +++

Бъди търпелива. Ако по-нататък ясно иска да е близо до теб , или виждаш, че прави неща за да го забележиш вероятно те харесва.

solo_
02-28-2016, 16:34

Нютон педерестаааа ! Бум-бум... Бубубубумм бум....

Сериозно: Ти си педераст и вече съм на 100% сигурен

*dreamwalker бе права :cry:

-Аз обаче не я послушах :cry:

>Сега съжалявам

divergent
02-28-2016, 16:38
Като му се вреш в лицето и му човъркаш устата, няма накъде другаде да гледа, освен в теб. Погледа нищо не означава, както ти казаха, ако търси вниманието и компанията ти, може би има симпатии. Но на тези години не ви ги разбирам любовните истории, в далечната 2009 година, когато аз бях на 12, само се закачахме, най-много да сме се прегръщали. И никой на никой не признаваше, че го харесва, всеки го беше срам и само така си се усмихвахме и си играехме. Много романтично беше.

inewton
02-28-2016, 16:38
Хахаха, не намесвай dreamwalker в пошлите си "разсъждения". И не, не съм педерас, ама няма да се занимавам с теб. Отдавна съм си го обещал.

solo_
02-28-2016, 16:45
Хахаха, не намесвай dreamwalker в пошлите си "разсъждения". И не, не съм педерас, ама няма да се занимавам с теб. Отдавна съм си го обещал.

к

AmxModx
02-28-2016, 16:46

Ти си толкова просто същество, че и да обещава и да не обещаваш, пак ще даваш на solo_ да те ч*ка !

inewton
02-28-2016, 16:49
Айде тъпите селяни да си стоят в селата и да не се занимават с мен.

AmxModx
02-28-2016, 16:51
Ами отивай!

LoveInfect
02-28-2016, 17:00
От къде накъде изкара inewton педерас ? :D

solo_
02-28-2016, 17:04
От къде накъде изкара inewton педерас ? :D

Аз съм агент на S.T.A.R.S ! И да то зси личи ;)

AmxModx
02-28-2016, 17:05
Аз inewton-a го знам от миналата година :lol:

TROLLDADLOLCAKE
02-28-2016, 18:24

Уважавай факта,че е на 12 и не ни пита "Бременна ли съм?"!Това е напредък.

Авторке,говори с него..ние няма как да знаем.

sоlo_
02-28-2016, 18:33
Абе тъпаци, не разбрахте ли, че dreamwalker не е жена ебахти глупаците сте

sоlo_
02-28-2016, 18:33
http://prikachi.com/images/758/8654758z.png

divergent
02-28-2016, 19:11
айде и тоя се включи

persil
02-28-2016, 19:23
Здравейте касвам се Кристияна на галено Криси.На 12 съм и харесвам едно момче , но незнам дали и той ме харесва закачеме се по време на часовете понякога се случва да се погледнем едновременно и др. В петък беше много намусен и за да го развеселя в моите ръце му повдигнах крайчетата на устата за да изглежда все едно се усмихва и през това време той ме спря да ме гледа. Аз съм срамежлива и съм много емоционална и затова ме е страх. Спомням си че бях сподели на две мои приятелки и ние бяхме в 3клас и те незная защо веднага му казаха след което момчето и неговите приятели започнаха да ми се подиграват тази история се отнася за друго момче но тогава се чусщвствах ужасно. Надявам се да ми помогнете да разбера дали ме харесва.#SOS

Здравей Криси, аз съм малко по-голям (всъщност доста по-голям) от теб, да кажем условно, че се казвам Н. И аз харесвам едно момиче, тя пише тук във форума. За съжаление тя не вярва, че я харесвам безумно много. Може би си мисли, че просто си убивам времето като й се обяснявам в любов и скоро ще ми омръзне. И аз мислех така, започнах всичко на шега, но сега мисля денонощно само и единствено за нея. Не знам много за нея, но това което знам ми стига да бъда сигурен, че тя е всичко, което искам. Чувствам се ужасно, не знам какво да направя, за да я убедя да ми даде поне един шанс, тя е твърда като камък. Хубавото е, че на теб има кой да ти помогне, лошото е, че на мен няма. Ти не постъпвай никога с момчетата така...

sоlo_
02-28-2016, 19:41
айде и тоя се включи

Просто не се виждат кви са тъпаци

mincheto
02-29-2016, 18:27
То ще си проличи химията между 2ма човека от километри...

divergent
02-29-2016, 19:24
То ще си проличи химията между 2ма човека от километри...

в шести клас децата химия не учат, от седми се почваше май

Животно
02-29-2016, 21:07
в шести клас децата химия не учат, от седми се почваше май

не се занимавай да му обясняваш на тва чучело

divergent
03-01-2016, 07:41
явно е фенка на "Малката булка" като гледам аватара и затова толкова ги разбира взаимоотношенията между младото поколение

Животно
03-01-2016, 09:13
проблемът и е, че тези са и идоли и си мисли, че разбира нещата, а всъщност е заблудена горката селянка