PDA

View Full Version : Моля ви за помощ или съвет!

no name02
02-29-2016, 14:38
Няма да издавам името си нито училището в което уча.
Аз съм на 7 клас.
Има едно момиче от съседния клас, от началото на учебната година я харесвам тя също знаеше че я харесвам но тогава тя си имаше гадже.
Сега тя е свободна, и и предложих да ми отвърна с не.
Как да я накарам да ми върже.
А и най лошото е че съм по нисък от нея.

ДОСКИВ
02-29-2016, 15:06
Едва ли ще ти "върже" не се надявай много. Опитай се там да бъдеш мил нещо а-у ама не очаквай нещо голямо. Поне от това което прочетох мисля, че ти си си виновен, а не ръста :) заради тва няма да ти се получат плановете. То не става е така както си мислиш, ама то на тая възраст кво да разбереш по-напред хахаа. Едва ли някой във форума тука ще ти помогне по някакъв начин. Написаното ти е много просто ;) Вземи си гледай матурите сега :D . Все пак успех може и да стане чудо !

no name02
02-29-2016, 16:02
именно тва ми е проблема, че не го напраих кат хората.

ДОСКИВ
02-29-2016, 16:13
Трябва да покажеш на момичето, че си пораснало момче. Те съзряват по-рано от нас момчетата, но това да не ти прече, ако наистина си влюбен и си сериозен й го покажи, а не просто е така да й предложиш и арее.. И най-важното си вдигни самочувствието малко, кво като си нисък, тя ако е свястна нема да я интересува ;) кофти е на тая възраст, думата сериозност много не си пада да е тука ама все пак ;) опитай пък да видим

mincheto
02-29-2016, 18:24
Както каза колегата горе трябва да и покажеш ,че си порастнал ,да бъдеш мил може да и купиш цветя.Кажи и,че искаш да се запознаеш офицялно с техните. ;)

Грозния
02-29-2016, 18:46
Сега тя е свободна, и и предложих да ми отвърна с не."Не" значи "не", освен ако тя не е гъркиня :D!

Как да я накарам да ми върже.Няма как пич, забрави я и потърси друга!

А и най лошото е че съм по нисък от нея.Това е още по-лошо, но не е най-лошото! Жените не харесват ниски мъже, особено ако са по-ниски от тях! Разбира се, ако си богат, ще имаш много жени, дори да си нисък и грозен! Да нямаш (достатъчно) пари - ето това е най-лошото!

Потърси си друга и успех :) !

Опитай се там да бъдеш мил...Казвал съм го и друг път - в случая това повече вреди, отколкото помага!

кво като си нисъкТи колко си висок?! Аре да те видим ако беше нисък, какъв щеше да си :D! Изразът "по-нисък от тревата" не е случаен!

divergent
02-29-2016, 19:34
Както каза колегата горе трябва да и покажеш ,че си порастнал ,да бъдеш мил може да и купиш цветя.Кажи и,че искаш да се запознаеш офицялно с техните. ;)

мале какви са тези филми да се запознава с техните? това по-скоро ще уплаши детето и то ще се отдръпне още повече... с компанията дето си играят на криеница в квартала да го запознае

Животно
02-29-2016, 21:02

минке, казвал ли съм ти колко просто същество си

Животно
02-29-2016, 21:04
и кво му давате толко съвети, кат го е отрязала, значи не му се кефи и тва е, само го карате да си даде парите за цветя или да си губи времето с простотии

Грозния
02-29-2016, 21:19
и кво му давате толко съвети, кат го е отрязала, значи не му се кефи и тва е, само го карате да си даде парите за цветя или да си губи времето с простотииЖивотното е прав!

filmimilmi
03-01-2016, 07:08
На сила хубост не става, така че пробвай с друга. Не мислиш ли?

baby_baby
03-01-2016, 07:37
Щом ти е казала не значи не те харесва не я карай на сила

solo_
03-01-2016, 07:42
А и най лошото е че съм по нисък от нея.

https://www.google.bg/search?q=goo&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=y1XVVt6hLoyrsAHutYrwAw#q=%D1%83%D0%B4%D1%8A%D0% BB%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%BD%D0%B 0+%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0

no name 02___2.0
03-01-2016, 16:51
хора мноо я харесвам.
макар че нямам почти никакъв шанс все пак.
Треат ми мусколи, самочувствие и 10см

divergent
03-01-2016, 17:02
не ти треат мускОли, а грамотност. :) има още много момичета, малък си още, не се сдухвай сега заради едната съученичка

Maleficus
03-01-2016, 21:27
Епа за ръста не можем да ти помогнем, но е важен.. По принцип жените почти винаги избират мъже по високи от тях, просто такива са правилата на природата, по висок се възприема за по здрав и по успешен ! Освен ако нямаш необикновен характер и изключителен чар, продължи нататък, все ще си намериш и ти някоя да ти сложи каишка ! От друга страна не е невъзможно да накараш тая да те хареса, но иска много игра и да имаш опит, в никакъв случай не трябва да и се подмазваш както прочетох по горе... Не си струва накратко, пък и правилата на природата са против теб (в този случай)... В едно харесване има подсъзнателна преценка (където си се провалил и не всичко е твоя вина разбира се) и съзнателна, която играе по малка роля..

ДОСКИВ
03-02-2016, 10:38
в никакъв случай не трябва да и се подмазваш както прочетох по горе...

Що да не пробва с подмазване :D то и без тва е загубена кауза, те както не знаят кво искат още, може и да й се хареса :P

Грозния
03-02-2016, 16:34
Що да не пробва с подмазване :D то и без тва е загубена кауза, те както не знаят кво искат още, може и да й се хареса :PТи сериозно ли? Какво предлагаш - да се прави на клоун ли?! Никоя няма да му върже така - най-много да стане за смях! Май разбираш от жени, по-малко и от мен 8) !