View Full Version : Страх ме е!
gastridka64
03-01-2016, 07:21
Здравейте потребители на тийнпроблъм, много ме е страх. Преди 2 дена мой ученик ме хвана да произвеждам синтетични наркотици в училище (в кабинета по химия понеже имаме подходяща техника). Също имам съмнения, че изпитва сексуални емоции към мен. Този мой ученик ме заплаши, че ако не му давам наркотици всяка седмица ще ме издаде на полицията. Моля ви кажете ми какво да правя.
gastridka64
03-01-2016, 07:22
Боже мой, аз съм потресена!!!!
divergent
03-01-2016, 08:30
Вземи и ти малко наркотици, хем ще се отървеш от запасите и няма да те хванат, хем всякакъв страх ще те напусне. :)
mincheto
03-02-2016, 10:54
Въпросният господинчо имали доказателства и оръжия срещу теб ,че полицията да му повярна...например снимки?А пък и ти как може да произвеждаш дрога в училище... :lol: това мойто дете се прави на възможно най-безлюдни места в изоставени сгради или гаражи...ох детенце , там дето си се запътил...преди години се върнах от там...по-добре се спри докато е време още,че после ще са адски мъчения да се откажеш....
Ужс, и за тролове не ставате. :(
mincheto
03-02-2016, 12:07
Ужс, и за тролове не ставате. :(
Ти пък за кво ставаш:?:
baby_baby
03-02-2016, 14:10
:lol:
LoveInfect
03-02-2016, 16:33
Не трябваше да пишеш тук ! Сега знам тайната ти, IP адреса ти, всичко !!! Давай ми наркотици, или ще те издам на полицията !!!
divergent
03-02-2016, 17:31
Не трябваше да пишеш тук ! Сега знам тайната ти, IP адреса ти, всичко !!! Давай ми наркотици, или ще те издам на полицията !!!
Леле, а аз си мислех, че си готин и свестен човек... Детето е в такова тежко положение, ти вместо да скриеш стоката и да му помогнеш, му отправяш още заплахи. Колко си жестока...
Мен ме възбуждат жестоки.
LoveInfect
03-02-2016, 18:02
Леле, а аз си мислех, че си готин и свестен човек... Детето е в такова тежко положение, ти вместо да скриеш стоката и да му помогнеш, му отправяш още заплахи. Колко си жестока...
Ако се вгледаш, го правя за негово добро :D то да не се натрови горкото, че ще вземе да остави някоя трошичка, или недоизмит съд и ще го хванат ! Виж кви рискове поемам за него !
Ти пък за кво ставаш:?:
Едно време ние поне бяхме забавни. Новите тролове сте отчайващо тъпи. Мисля си дали не е възможно и да сте на някой стар, но те не бяха толкова спрели. Е, примерно с Чачо можеше да размениш две приказки на кръст, Ваксата още става що-годе, Зарко и той има умствен багаж... Ама вие сте си направо отчайващи.
kaRamella
03-06-2016, 22:08
ot tam se bila wurnala pak taq Hahhahahaha
KondioVarvarina
03-07-2016, 19:46
Е, като му даваш наркотици, може да посмениш рецептата с една-две щипки цианид ;).
TROLLDADLOLCAKE
03-09-2016, 12:12
Едно време ние поне бяхме забавни. Новите тролове сте отчайващо тъпи. Мисля си дали не е възможно и да сте на някой стар, но те не бяха толкова спрели. Е, примерно с Чачо можеше да размениш две приказки на кръст, Ваксата още става що-годе, Зарко и той има умствен багаж... Ама вие сте си направо отчайващи.
Аз самият бях трол в началото!(от името се подразбира)..Шадоу хем се спукваше от смях с мен,хем беше дигнал ръце от мен и един авер,защото не ни издържаше простотията..Тези новите са слаба ракия.. :D :D :D
Аз самият бях трол в началото!(от името се подразбира)..Шадоу хем се спукваше от смях с мен,хем беше дигнал ръце от мен и един авер,защото не ни издържаше простотията..Тези новите са слаба ракия.. :D :D :D
Аха, и аз това казвам ама не слушат. :(