View Full Version : Сладко зайче
Здравейте! Спешно ми е.
След ден заминавам за 4 дни на морето и не знам какво да правя със заека. Моля някой да сподели опит.
anonymous990763
03-01-2016, 20:22
Здравейте! Спешно ми е.
След ден заминавам за 4 дни на морето и не знам какво да правя със заека. Моля някой да сподели опит.
Питай го дали може да плува, или по-добре, печете се двамата на слънцето в тая голяма жега.
Или...просто помоли някой познат да се грижи за него докато те няма.
Пупито си ли наричаш заек?
Здравей,
прочети тази статия, може би ще ти помогне...
http://ilrai.blogspot.bg/2013/10/blog-post_11.html?m=1
baby_baby
03-02-2016, 08:04
Дай го на някой да го гледа
mincheto
03-02-2016, 10:04
Баба,чичо,леля:?:
Здравей,
прочети тази статия, може би ще ти помогне...
http://ilrai.blogspot.bg/2013/10/blog-post_11.html?m=1
А, брат, недей! Израснала съм със заешко месо и нямаш идея колко ме раздразни с тая рецепта. :( Лош такъф.
А, брат, недей! Израснала съм със заешко месо и нямаш идея колко ме раздразни с тая рецепта. :( Лош такъф.
Е вземи зайчето на авторката :D
А, то ш се смарангяса докато дойде до вкъщи. Зависи къде живее, де. Ама не тая надежди да е наоколо. :(
А, то ш се смарангяса докато дойде до вкъщи. Зависи къде живее, де. Ама не тая надежди да е наоколо. :(
Еми сега покрай великден ще има шоколадови заичета... Горе долу същото е :D
Атеисти, агностици, ама не ви пречи да празнувате Великден. Лицемери.
Атеисти, агностици, ама не ви пречи да празнувате Великден. Лицемери.
Папа ям си сополите.... Искам те тих :D Тва че не съм вярващ, не ми пречи да празнувам...
По твоята логика и ти си лицемер, понеже си "вярващ" а празнуваш рождество христово декември месец,... ;)
anonymous990763
03-05-2016, 10:22
Папа ям си сополите.... Искам те тих :D Тва че не съм вярващ, не ми пречи да празнувам...
По твоята логика и ти си лицемер, понеже си "вярващ" а празнуваш рождество христово декември месец,... ;)
Не точно. Все пак е християнски празник и е съобразено да се чества тогава.
Бих дала по-добър пример за лицемерието в неговия случай, но няма да му оронвам авторитета.
Повечето и хабер си нямат защо изобщо празнуват. Боядисват яйца, а не знаят защо го правят. Питаш ги каква е причината, каква е символиката, те отговарят "Така се прави."
Бих дала по-добър пример за лицемерието в неговия случай, но няма да му оронвам авторитета.
Повечето и хабер си нямат защо изобщо празнуват. Боядисват яйца, а не знаят защо го правят. Питаш ги каква е причината, каква е символиката, те отговарят "Така се прави."
Иисус, най-вероятно е роден през пролетта, тъй като преброяването през зимата е щяло да събуди недоволство у населението, а и пастирите през това време са спяли навън със стадата..
Прието е да е на 25 декември, защото тогава е било и езическия празник " раждането на слънцето".. Т.е всички вие празнувате езически празник, а се наричате християни ;) Не е ли лицемерно ? :D
anonymous990763
03-05-2016, 10:39
Иисус, най-вероятно е роден през пролетта, тъй като преброяването през зимата е щяло да събуди недоволство у населението, а и пастирите през това време са спяли навън със стадата..
Прието е да е на 25 декември, защото тогава е било и езическия празник " раждането на слънцето".. Т.е всички вие празнувате езически празник, а се наричате християни ;) Не е ли лицемерно ? :D
Да, тук имаш право. Но зависи с каква нагласа си. Дали честваш раждането на Христос, или раждането на слънцето.
То и моят рожден ден е на празник, но аз си празнувам рождения ден, не другия празник. :D
Да, тук имаш право. Но зависи с каква нагласа си. Дали честваш раждането на Христос, или раждането на слънцето.
То и моят рожден ден е на празник, но аз си празнувам рождения ден, не другия празник. :D
Е да ама си празнуваш рождения ден на същата дата, а не 6-7 месеца по-късно нали :D
Интересувам се от мнението на "папа ям си сополите" по въпроса...
anonymous990763
03-05-2016, 10:58
Е да ама си празнуваш рождения ден на същата дата, а не 6-7 месеца по-късно нали :D
Трудно ще се определи на коя дата е. Дори и да има един ден разминаване, пак няма да е същата дата. Тогава каква е разликата между един ден и 3-4 месеца? Важното е, че се празнува.
Да но ако го празнувам утре или някой друг ден, вярващите веднага ще излязът със становището че тва не е правилно, че е ерес и тем подобни глупости :D
Важното е, че се празнува.
Важното е, че ш мятам шоколадови зайци и яйца. :3 И имам имен ден на Великден, тъй че и бонбони ш мятам. :3
Важното е, че ш мятам шоколадови зайци и яйца. :3 И имам имен ден на Великден, тъй че и бонбони ш мятам. :3
;)
Какво празнуваш ти? Чукаш се. Това също е езическо.
Ти да мълчиш, че...
Няма как да сме сигурни точно за датата, като за годината не сме сигурни. Има сериозни доводи, че е роден малко по- рано от нулевата година. И да, прието е да се празнува на 25-ти декември заради езическия празник. Само че не виждам къде е проблема.
anonymous990763
03-05-2016, 11:53
Ти да мълчиш, че...
Нещо грешно ли казах?
Нещо грешно ли казах?
За това говорех:
Кой знае каква глупост може да изтърсиш. Най-вероятно няма и да е вярно.
anonymous990763
03-05-2016, 11:58
За това говорех:
Кой знае каква глупост може да изтърсиш. Най-вероятно няма и да е вярно.
Нали казах, че няма да ти съсипвам авторитета? Какво повече искаш? Това, че съм се сетила, за по-добър пример на проява на лицемерие, е друг въпрос.
Нали казах, че няма да ти съсипвам авторитета? Какво повече искаш? Това, че съм се сетила, за по-добър пример на проява на лицемерие, е друг въпрос.
Аз не проявявам лицемерие. Никога. inewton e човек на честта и строгите морални ценности.
И моля, не ме унижавай с евтиното си състрадание!
anonymous990763
03-05-2016, 12:02
Аз не проявявам лицемерие. Никога. inewton e човек на честта и строгите морални ценности.
И моля, не ме унижавай с евтиното си състрадание!
Хубаво. Ти се познаваш по-добре от всички, знаеш си слабите места.
Какво празнуваш ти? Чукаш се. Това също е езическо.
Да ама аз не твърдя че съм вярващ, християнин :)
Само че не виждам къде е проблема.
Проблема е там че ме наричаш лицемер, защото спазвам ТРАДИЦИЯТА, а в същото време ти празнуваш езически празници и спазваш езически обичаи и се наричаш вярваш християнин :D Това не е ли лицемерие също?? С какво моето лицемерие се различава от твоето?
Аз празнувам великден, защото така е прието... Ти празнуваш рождество христово на 25.12 , защото е прието да се празнува на тази дата... Ако аз съм лицемер- ти си същия ;) Съвсем проста комутативност ;)
Съвсем проста комутативност ;)
Ти си Абелева група. Аз- не.
Айде, ръчкай сега гугъла да разбереш какво ти казах току-що. :razz:
Ти си Абелева група. Аз- не.
Айде, ръчкай сега гугъла да разбереш какво ти казах току-що. :razz:
Не е нужен гугъл ;) Не само ти си учил математика.
За да има група трябва да имаме поне две променливи... Аз няма как да направя сам група.
Не е нужен гугъл ;) Не само ти си учил математика
Какво си учил? Теория на групите се учи чак в 3-ти курс.
Какво си учил? Теория на групите се учи чак в 3-ти курс.
Но не и бинарни операции ;) Те се учат и по други предмети... Дори не във висшето :D
anonymous990763
03-05-2016, 13:34
спазваш езически обичаи
Това къде го видя?
Но не и бинарни операции ;) Те се учат и по други предмети... Дори не във висшето :D
То с бинарни операции се дефинира група. Същото е.
Значи си по-учен, отколкото мислех.
То с бинарни операции се дефинира група. Същото е.
Значи си по-учен, отколкото мислех.
"Само глупак може да допусне, че човекът срещу него е непременно глупав."
Честър Карас
Errare humanum est, чадо.
Това къде го видя?
Ами да видим
Паленето на свещи идва от зороастризма.
Великден е бил празник на Ищар(Еaster)
И още много езически обичаи...
Errare humanum est, чадо.
Е тва вече ще го проверя в гугъл :D
Е тва вече ще го проверя в гугъл :D
Обръщението ли не разбра? Аз ще ти кажа какво означава. :D
Чакай. Утре е неделя, аз се подготвям да водя меса, ти с глупости ме занимаваш.
anonymous990763
03-05-2016, 15:15
Чакай. Утре е неделя, аз се подготвям да водя меса, ти с глупости ме занимаваш.
Наричаш израза, който толкова често използваш, глупост? Не мисля, че имаш това предвид.
Наричаш израза, който толкова често използваш, глупост? Не мисля, че имаш това предвид.
Хайде, пак да се обадиш. Знам, че си раздразнителна, ама не се бъркай в папските дела.
Само не си яж сополите :D
anonymous990763
03-05-2016, 15:33
Хайде, пак да се обадиш. Знам, че си раздразнителна, ама не се бъркай в папските дела.
Не се бъркам никъде. Зададох простичък въпрос.
Само не си яж сополите :D
Всички ме нападате. Аз съм боксовата круша на тоя форум.
anonymous990763
03-05-2016, 15:51
Ее, недей така, де.
Ти започна спора, а сега мрънкаш че те нападат :D Преди да се намесиш в темата, говорехме за шоколадови зайци :D
Пък и не съм виждал някой да те напада в тоя форум... Като изключим сектантите в раздел философия...
Ти започна спора, а сега мрънкаш че те нападат :D Преди да се намесиш в темата, говорехме за шоколадови зайци :D
Пък и не съм виждал някой да те напада в тоя форум... Като изключим сектантите в раздел философия...
Спокойно, човек. Само драматизирам за да се измъкна от въпросите ви. :razz:
anonymous990763
03-05-2016, 17:02
Спокойно, човек. Само драматизирам за да се измъкна от въпросите ви. :razz:
Виж как те успокояваме. И после не сме се били отнасяли добре един към друг във форума... :D
Виж как те успокояваме. И после не сме се били отнасяли добре един към друг във форума... :D
Да, чадо. Много сте мили. Ако не бях пресъхнал щях да се разплача...