View Full Version : Как да си намеря прителка с пари?
KrivMasur
03-02-2016, 09:22
Здравейте, девствен съм и никога на съм имал приятелка, но въпреки това не съм идиот и никога оставям хората да ми се качват на главата и да ме правят на идиот.. дори малко.
Знам че такава връзка не е хубаво и като цяло не е хубаво да си с такова момиче... но не е като че имам какъвто и да е избор а това ще е по-добре от нищо.
Наистина много, ама много се вбесявам като чета и слушам как само ти трябват пари и ще си "гоуемиа ебач"... това изобщо не е истина. Аз съм момче което има пари и карам хубав автомобил (G-Class) а никога не съм и докосвам момиче.. камо ли пък целувал... та за мен това е по невъзможно от каквото и да е друго на света
Айде като толкова знаете кажете ми какво да направя за да уполозотворя тези пари.
mincheto
03-02-2016, 10:07
Има толко пикли дето ще бъдат с теб само за парите дори да си най-грозният и старият....та нас ли питаш:?:Всяка първа ще ти се метне на пръча за парите... :D ;)
KrivMasur
03-02-2016, 10:43
Има толко пикли дето ще бъдат с теб само за парите дори да си най-грозният и старият....та нас ли питаш:?:Всяка първа ще ти се метне на пръча за парите... :D ;)
Само дето изобщо не е така... ако беше истина щях да си имам приятелка. Аз изобщо не съм грозен или стар.
При мен проблема не е че не ме искат момичетата.. никога не съм бил отрязван.. а това че няма такива момичета които да не ме искат или искат... то няма никакви момичета
mincheto
03-02-2016, 10:47
Може би правиш нещо не както трябва или пък държанието:?:
KrivMasur
03-02-2016, 11:07
Може би правиш нещо не както трябва или пък държанието:?:
То е ясно че не правя нещо както трябва за да съм в ситуация на моите години да не съм и докосвал момиче...
Държанието ми си е както трябва, не това е проблема, как ще ми е проблем държанието като даже няма момичета с които да има как да се държа (да комуникирам)... даже във фейсбук нямам момичета
mincheto
03-02-2016, 11:10
Еми намери си ,запознай се,който търси намира...;) имаш нет действай ;)
baby_baby
03-02-2016, 11:11
прятелка с пари?
и защо ти е?
Парите не са всичко важен е характера
mincheto
03-02-2016, 11:14
Например:
:arrow: elmaz.com
Там има стари лелички сигурно има и такива с пари ;)
KrivMasur
03-02-2016, 11:18
Не не май не ме разбрахте...
Имам предвид как да си намеря прителка с (помощта на) пари(те), а не тя да има пари...
Не искам да си намирам гадже по този начин но просто няма как... Аз просто искам едно негрозно момиче 15-19 което да ме обича и да ме харесва. Това изобщо не може да се счита за много при това което аз предлагам...
mincheto
03-02-2016, 11:20
Не търсиш на подходящите места сигурно...
baby_baby
03-02-2016, 11:24
Не не май не ме разбрахте...
Имам предвид как да си намеря прителка с (помощта на) пари(те), а не тя да има пари...
Не искам да си намирам гадже по този начин но просто няма как... Аз просто искам едно негрозно момиче 15-19 което да ме обича и да ме харесва. Това изобщо не може да се счита за много при това което аз предлагам...
Пак питам защо ти е да си намираш приятелка с помоща на пари?
Има момичета които не гледат само парите
KrivMasur
03-02-2016, 11:39
Пак питам защо ти е да си намираш приятелка с помоща на пари?
Има момичета които не гледат само парите
Защото всички винаги говорят как само пари трябват,, как ако имаш пари ще имаш момичета и още много глупости от този сорт...
И ето аз имам пари и питам как да си намеря момиче..
Чудно още колко теми може да пуснеш .... Ами излез и имай контакти, аз ли да ти ги направя вместо теб ? Даже може и да я оправя, ако толкова не можеш ? Като киснеш тук няма да имаш особен прогрес, и вместо да ревеш навсякъде вземи се стегни, да ти каже такива лиглъовци жените не харесват, ако си такъв ревач и извън тук, нищо няма да ти се получи !
KrivMasur
03-02-2016, 11:57
Чудно още колко теми може да пуснеш .... Ами излез и имай контакти, аз ли да ти ги направя вместо теб ? Даже може и да я оправя, ако толкова не можеш ? Като киснеш тук няма да имаш особен прогрес, и вместо да ревеш навсякъде вземи се стегни, да ти каже такива лиглъовци жените не харесват, ако си такъв ревач и извън тук, нищо няма да ти се получи !
Не съм никакъв лигльо или ревач, просто пускам темите тук за помощ защото не мога да питам някой очи в очи за това. Не 'кисна' тук по цял ден а имам активен живот, и вярвай бро, доста 'стегнат' съм. Просто нямам никакъв контакт с момичета. Това ми е проблема, няма никакви проблеми с вид или държание или каквото и да е, а просто че нямам никакви момичета в живота... ако бях в компания с момичето и имах контакти с момичета нямаше да имам абсолютно никакви проблеми с гаджета. Аз контакти си имам много, просто никой от тях не са от женски пол.
И тези празни думи не помагат. И аз мога сега да изляза и да отида при някой просяк и да му кажа "просто прави пари брато"
martiriz
03-02-2016, 12:02
Отвори се към света повече, запознай се с нови хора и гледай да не си стеснителен. Започни да излизаш в компания с хора, така най-лесно ще откриеш приятели, а пък може и бъдещата ти приятелка, кой знае? Ако бъдеш себе си, държиш се добре и с уважение към момиче, тогава наистина започваш да си "on her radar", повярвай ми. Само едно нещо ти препоръчвам - не се прави на такъв, какъвто не си, после много ще съжаляваш, а пък и бъдещата ти приятелка ще остане много наранена, ако си се правил на прекрасен, а всъщност не си; не се и хвали с материалното си положение, нека не го натрапваш, когато момиче види някой да се прави на гъзар, тогава изобщо не го и поглежда. Поне при мен е така.
mincheto
03-02-2016, 12:06
Бъди по-позитивен...
LoveInfect
03-02-2016, 13:21
Отвори се към света повече, запознай се с нови хора и гледай да не си стеснителен. Започни да излизаш в компания с хора, така най-лесно ще откриеш приятели, а пък може и бъдещата ти приятелка, кой знае? Ако бъдеш себе си, държиш се добре и с уважение към момиче, тогава наистина започваш да си "on her radar", повярвай ми. Само едно нещо ти препоръчвам - не се прави на такъв, какъвто не си, после много ще съжаляваш, а пък и бъдещата ти приятелка ще остане много наранена, ако си се правил на прекрасен, а всъщност не си; не се и хвали с материалното си положение, нека не го натрапваш, когато момиче види някой да се прави на гъзар, тогава изобщо не го и поглежда. Поне при мен е така.
++ ключът е в излизането и естественото комуникиране.
Maleficus
03-02-2016, 14:10
Момко, пробвай на бригада благотворителна дейност, там хем ще направиш добро за хората, хем шанса ти да се запознаеш със свестно момиче се увеличава, доколкото знам алчните кучки, не ги влече да правят нещо за без пари :D Друго важно е чувството за хумор, гледай да размиваш момичето първите пъти, не започвай сериозни теми, освен ако тя не започне първа !
Друго намери си дрехи в който изглеждаш прекрасно и ги направи униформа, тоест ако се обличаш подобно, хем няма да се притесняваш как изглеждаш и какво да облечеш, хем ще те запомнят ( това помага всъщност и в работата и в училището, много успешни хора ползват този метод да си осигурят спокойствие и авторитет)
Друго започни йога, научи се на медитация, бойни изкуства, каквото искаш, целта е да изградиш дисциплината нужна да контролираш чувствата си и освен това, ще изглеждаш по добре !
Друго започни да четеш книги за езика на тялото и се научи да анализираш и да се адаптираш към поведението на момичето ! Виж мога да напиша книга ако продължа в този дух, но накратко работи над себе си и пари няма да ти трябват, поне за свестните !
Щом имаш пари взимай си скъпа курва всеки ден. Ще имаш разнообразие и няма да си омръзвате.
KrivMasur
03-02-2016, 15:47
Бъди по-позитивен...
Момко, пробвай на бригада благотворителна дейност, там хем ще направиш добро за хората, хем шанса ти да се запознаеш със свестно момиче се увеличава, доколкото знам алчните кучки, не ги влече да правят нещо за без пари :D Друго важно е чувството за хумор, гледай да размиваш момичето първите пъти, не започвай сериозни теми, освен ако тя не започне първа !
Друго намери си дрехи в който изглеждаш прекрасно и ги направи униформа, тоест ако се обличаш подобно, хем няма да се притесняваш как изглеждаш и какво да облечеш, хем ще те запомнят ( това помага всъщност и в работата и в училището, много успешни хора ползват този метод да си осигурят спокойствие и авторитет)
Друго започни йога, научи се на медитация, бойни изкуства, каквото искаш, целта е да изградиш дисциплината нужна да контролираш чувствата си и освен това, ще изглеждаш по добре !
Друго започни да четеш книги за езика на тялото и се научи да анализираш и да се адаптираш към поведението на момичето ! Виж мога да напиша книга ако продължа в този дух, но накратко работи над себе си и пари няма да ти трябват, поне за свестните !
Щом имаш пари взимай си скъпа курва всеки ден. Ще имаш разнообразие и няма да си омръзвате.
Аз съм си позитивен човек но никое от тези глупости няма да ми помогне, със държанието си нямам никакви проблеми, проблемите са ми че нямам никакъв контакт с момичета.
И не искам да си взимам скъпа курва всеки ден, не е в това въпроса... на мен не ми пука за секса (нали все пак ми се ебе защото съм мъж и имам много висок тестостерон)... аз просто искам да съм с момиче което ме харесва. Не бих имал против да излизаме с месеци с някоя девствена преди да го правим, даже много бих се и радвал.
Аз винаги съм себе си и не се правя на човек какъвто не съм, и се държа с толкова уважение с колкото човекът срещу мен заслужава.... за това за гъзарите не съм сългасен тъй като те винаги са с момиче(та).. то и аз сигурно се приобщавам като такъв само дето съм просто в много лоша обстановка.
Това с благодарителните дейности един приятел ги прави и се отказа като ми каза че нямало пичета. Аз винаги се обличам в скъпи маркови дрехи които ми стоят точно и изглеждам добре с тях. Тренирам бойни изкуства и други спортове от много дълго време и имам много силна воля и здраво тяло.
И изобщо не мога и да си мечтая за свястно момиче... 100% сериозно казвам че ще ми е милион пъти по-лесно да си купя Ферари преди да стана на 25 от колкото да намеря свястно момиче..... или каквото и да е момиче
Оценявам това че ми давате съвети... но повечето от тях биха помогнали на някой който има проблеми с момичетата че не го искат и че го режат и т.н. мене даже няма кое момиче да ме отреже защото нямам никакъв контакт с момичета... ако в компанията ми имаше момичета и имах няколко приятелКИ нямаше да имам никакъв проблем да си хвана гадже защото съм много по напред във всяко едно отношение от голяма част от момчетата (това не го казвам за да се фукам или да се хваля, а просто защото е факт... ... то даже ми става тъжно и тъпо че е така а немога да си намеря момиче а има грозни и бедни които са щаствили с гаджетата си)
И какво казах празни съвети от типа на "излизай с компании с момичета" или "излизай повече с момичета" са толкова полезни колкото да отида при някой просяк и да му каза "изкарвай пари брат и си купи апартамент"
martiriz
03-02-2016, 16:26
Проблемът си е с нещо в теб, лично бих ти казала да си свалиш малко самочувствието, дори не те познавам, а себеизтъкването ти ме дразни. Съжалявам, ако съм груба, обаче ние ти даваме съвети, а ти отсичаш всичко като Мистър Пърфект. Няма как да дойдем и да ти метнем в ръцете едно момиче и после - по живо, по здраво. Като нямаш момичета приятелки, излизаш, запознаваш се и започваш да се социализираш с тях. Няма "ама аз така, ама аз иначе"... а, ако наистина имаш прекалено високо самочувствие, то запомни, че дразни свестните момичета...
Ползвай услугите на професионалистка. По- евтино ще ти излезе от приятелка.
LoveInfect
03-02-2016, 16:34
Ползвай услугите на професионалистка. По- евтино ще ти излезе от приятелка.
лол много вярнао :razz:
RapExotic
03-02-2016, 18:54
Ако имаш пари и такова самочувствие, каквото демонстрираш тук нямаше да останеш без приятелка. Явно едно от двете ти липсва в реалния живот.
Maleficus
03-02-2016, 19:41
Тц тц тц и аз като автора хубав, красив,прекрасен, божествен, умен и богат и даже са ме поканили в лигата на супергероите ! Ама уви разхождам се аз в Бургас и една жена не мога да намеря да заговоря бе ни една !
divergent
03-02-2016, 20:17
Например:
:arrow: elmaz.com
Там има стари лелички сигурно има и такива с пари ;)
А ти там ли откри своя съпруг?
Айде като толкова знаете кажете ми какво да направя за да Ополозотворя тези пари.
Ето тука - писах в другата ти тема: http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/579988-%D0%9D%D0%B0-19-%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D0%B5-%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0?p =11406265&viewfull=1#post11406265 8)
Niakoitam
03-02-2016, 23:00
Авторе, ако си толкова перфектен колкото се изкарваш и единственият ти проблем е това, че нямаш гадже, защото...не общуваш с момичета, значи може да се каже, че нямаш никакъв проблем...:) Илизай по заведенията с приятели или сам. Заговаряй непознати девойки. Черпи ги ако е нужно. Нали имаш пари? Вози ги ако е нужно. Нали имаш кола? Ходи на сбирки където има жени и създавай нови и нови запознанства. Заговаряй жени в интернет. Във фейсбук и другите платформи. Регистрирай се в сайтове за запознанства.
Заговаряй жени на ЛС в различни форуми. Ако отношенията ви започнат да се задълбочават ги кани на вижданки, срещи и т.н. Поне така както си се описал...изключително много възможности имаш пред теб. Стига да си достатъчно уверен...:)
mincheto
03-03-2016, 04:16
А ти там ли откри своя съпруг?
В един сайт за запознанства преди 5г открих голямата си любов ,бях година с него,a сегашният ми мъж го открих във Франция на Лонел.
divergent
03-03-2016, 06:53
В един сайт за запознанства преди 5г открих голямата си любов ,бях година с него,a сегашният ми мъж го открих във Франция на Лонел.
е значи сегашния не ти е любовта... тъжно :(
KrivMasur
03-03-2016, 06:53
Има ли друг вариант освен да досаждам на непознати момичета по улиците? Никога не съм виждал някой да заговаря момиче ей така на улицата.
И тези неща не ги казах да се хваля и фукам, а за да покажа че нямам толкова пречки или недостатъци които биха ме предотрватили да имам гадже.
И както казах празни съвети от сорта на "излизай с момичета" са ми толкова полезни колкото да отидеш при просяк и да му викаш "прави пари"
Ако имаш пари и такова самочувствие, каквото демонстрираш тук нямаше да останеш без приятелка. Явно едно от двете ти липсва в реалния живот.
Какво ми помагат тези неща, когато момичетата не знаят че съществувам?
Тц тц тц и аз като автора хубав, красив,прекрасен, божествен, умен и богат и даже са ме поканили в лигата на супергероите ! Ама уви разхождам се аз в Бургас и една жена не мога да намеря да заговоря бе ни една !
И това ли е единствения вариант? Да досаждаш на непознати по улиците като крийпър, изобщо не ми се нрави тази идея.
Регистрирай се в сайтове за запознанства.Ти пробвал ли си и знаеш ли какво е там?! А? Това е най-глупавият съвет по темата! Освен да си загуби времето там, нищо друго няма да стане!
Има ли друг вариант освен да досаждам на непознати момичета по улиците? Никога не съм виждал някой да заговаря момиче ей така на улицата.Зациклил си върху това "заговаряне на момичета по улиците"!!! Никой не ти говори за това!
Ти колежки в университета нямаш ли?!?!?!
Разбира се че се срещат жалкари и досадници, които нямат друга работа и досаждат на случайни жени по улиците - тях жените ги отрязват веднага! Красивите жени отрязват по няколко такива досадници всеки ден!
Ето тука писах един примерен вариант (като за теб), но ти явно не си си направил труда да го прочетеш!
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/579988-%D0%9D%D0%B0-19-%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D0%B5-%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0?p =11406265&viewfull=1#post11406265
Niakoitam
03-03-2016, 10:32
Вероятно си трол авторе, но ако си реален толкова по-зле за теб...;)
KrivMasur
03-03-2016, 16:50
Вероятно си трол авторе, но ако си реален толкова по-зле за теб...;)
Защо да съм трол?
Толкова ли е невъзможно за вас хора, да си помислите че някой може да се толкова преебан от вселената че да няма контакт с другия пол.
Niakoitam
03-03-2016, 17:24
Да с пари, кола, самочувствие и увереност дето му казват сто пъти начините, но той повтаря, че никой никаква помощ не му оказва да.:) Ако си наистина реален и съм като теб...вярвай ми...
мацките ще се избиват за мен....:)
KrivMasur
03-03-2016, 17:57
"мацките" не знаят че изобщо съществувам защото нямам никакъв контакт с тях.... просто така се развиха нещата че се преебах безкрайно здраво.. но това е реалността.... бих сменил всичко което имам да съм средния селянин с нормално развитие в "любовтта" защото колкото и пари и успех да имаш просто няма какво по-добро да има от това да имаш девствена приятелка на 16 и да знаеш че те обича... имал съм досега кажи речи всичко друго което може да има един човек в живота
просто ми трябват 1-2 приятелки, ако имам това без проблеми ще си хвана гадже... но не съм имал приятел от женски пол от детството
Niakoitam
03-03-2016, 18:04
Върни се отново на по-предишният ми пост...
Ако действително имаш нещата които казваш и си такъв какъвто казваш...начини за запознаства и правене на впечатление както бях написал има адски много...:)
За просто сприятелявания пък...още повече...
Да с пари, кола, самочувствие и увереност дето му казват сто пъти начините, но той повтаря, че никой никаква помощ не му оказва да.:) Така е и май наистина ще се окаже че е трол! Написах му и аз примерен план, но той пък същото си знае :D !
KrivMasur
03-04-2016, 11:44
Върни се отново на по-предишният ми пост...
Ако действително имаш нещата които казваш и си такъв какъвто казваш...начини за запознаства и правене на впечатление както бях написал има адски много...:)
За просто сприятелявания пък...още повече...
Това което казвам е истина... нямам и причина да лъжа защото тогава съветът който получа може да не действа за моята ситуация. И какви са тези "адски много" начини? Аз за целият си живот само едни не открих. И както казах не ми е проблем че момичетата не ме харесват и ме режат... аз даже бих се радвал да съм в такава ситуация защото това поне ще значи че съм околко момичета.
Има хора дето само се оплакват че били във 'френдзоната'.. иде ми на ги натупам.. аз толкова бих се радвал поне това да имах
KrivMasur
03-04-2016, 11:46
Така е и май наистина ще се окаже че е трол! Написах му и аз примерен план, но той пък същото си знае :D !
Твоите планове базирани на дълъг и експертен опит са като инвалид да пише програмата за тренировки на Ивет Лалова.
Niakoitam
03-04-2016, 11:54
Май самочувствието и увереността ти не са чак толкова много колкото ги изкарваш?...
KrivMasur
03-04-2016, 15:05
Май самочувствието и увереността ти не са чак толкова много колкото ги изкарваш?...
Какво имаш впредвид? Аз съм си уверен и си имам самочувствие, но когато става въпрос за момичета, не мога сляпо да игнорирам в какво преебано положние съм.
Май самочувствието и увереността ти не са чак толкова много колкото ги изкарваш?...Май и парите и колите - също :D !
KrivMasur
03-22-2016, 15:04
Май и парите и колите - също :D !
Всичко, което казвам тък е истината. Просто съм в крайно, ама крайно гадна и преебана ситуация. Как е възможно не само да съм изпуснал златните години за гаджета и връзки, ами даже да нямам какъвто и да е контакт с жени. Много ми е трудно да издържам вече, това е по-зле отколкото да си инвалид, до няколко години сигурно ще съм полудял и ще съм си теглил куршума, няма по-лошо от това нещо да те мъчи психически без да спира, и да знаеш, че времето минава и вече е прекалено късно за каквото и да е... и не ми ги ръсете тия глупости че има време в 20-те ти години.... ако си изпуснал тийн годините и момичетата в най-прекрасните им години и най-добрият им вид, ти наиситна няма за какво да живееш, и това идва от човек който има ВСИЧКО друго в живота.
mincheto
03-24-2016, 13:01
е значи сегашния не ти е любовта... тъжно :(
Сегашният в първата половин година го обичах,но той така си направи и то сам,че вече не го обичам .
Вземи да излизаш с нормални момчета, а не само с коч компанията си.Мила, та това е едно и също :D ! Я обясни (не на мен, на всички) какво разбираш под "коч-компания" и какво под "нормални момчета"?
Във фитнеса примерно също - но там внимавай как заговаряш, че най-редовно има......приятелите на тези момичета и като резултат най-много да си изпроси боя!
KrivMasur
03-24-2016, 16:13
Окей, като за начало ти предлагам да спреш да се самосъжаляваш и да мислиш за миналото. Ок, блял си, нямаш контакти с момичета, в миналото е. Забрави го и се съсредоточи върху промяната.
Вземи да излизаш с нормални момчета, а не само с коч компанията си.
Сигурно има нещо, което искаш да направиш - да ходиш на някакъв спорт, да захванеш нов чужд език, например? На такива места има момичета. Във фитнеса примерно също - но там внимавай как заговаряш, че най-редовно има някакви досадници, които се перчат и си мислят, че са голямата работа и момичетата се чудят как да ги отрежат, за да могат да тренират на спокойствие.
Във фейсбук постоянно има някакви събития - я концерт, я друго. Като излезете вечерта на бар, пак има момичета наоколо. Не налитай и не създавай впечатление, че си търсиш гадже, първо трябва да се научиш да комуникираш нормално с момичета и да повярваш, че не е голямата работа.
На море, екскурзия до съседен град просто?
Рожден ден на приятел?
Като цяло - можеш да напишеш пост, в който да отхвърлиш всяко предложение и да продължиш да се жалваш, или можеш да седнеш и сериозно да помислиш дали не би могъл да направиш нещо по въпроса. Твоя работа си е.
П.С. Впрочем, момичета в тийнейджърските години далеч не са в най-добрия си вид (нито външно, нито вътрешно) или прекрасни години, що за глупост?
Аз не се самосъжелявам, и не мисля за миналото. Гледам текущото, което е че съм на 19 и не съм и докосвал момиче и се вбесявам.
Те са си нормални момчета, имат си гаджета/ебат... просто като излизаме си излизаме само нашата компания, аз изобщо не мислех че има компании от смесени полове, честно казано по-лесно ще ми е да си купя първото ферари от колкото да съм в такава компания...
Аз си имам живот, хобита и неща които правя, но те нямат нищо общо с момичета. Във фитнеса където ходя има само батки, тъпа работа но доста мотивира за блъскане.
Като излизаме на бар/заведение да се видиме, това какво общо има с момичета? Ние сядаме да се видиме на маса и това е. Не съм виждал досега някой да заговаея в заведение (освен нощни заведения/чалготеки и подобни).
На мен даже не ми е за гадже, просто искам да си намеря приятели от женски пол, само да съм около момичета ще ми е достатъчно за да си намеря гадже, защото (и това не го казвам да се хваля а за да покажа в каква ситуация съм) имам пари, карам хубав автомобил, имам тяло, не съм нито нисък нито грозен.
Аз мога да комуникирам нормално с момичета, и знам че не е голяма работа. Точно това ме нерви, че изобщо не е нищо специално, а за мен е невъзможно (да съм в такава ситуация).
На море ходих сам миналата година, и ако имаше достатъчно високо място със сигурност щях да се самоубия. Беше просто АД да гледам толкова много млади красиви момичета, и щастливи млади двойки. Бил съм в крайно лоши ситуации, но това беше краен психически тормоз, по-лош и от затвор.
Просто от гледна точна на логистика е невъзможно да си намеря дори приятелка от женски пол, как и къде по-дяволите ще я срещна като ден за ден нямам никакъв женски контакт и това няма да се промени от нищото.
Това последното е нещо обективно, но за мен момичетата са най-добри в тиий годините си - тогава те просто светят от хормоните от пубертета и просто изглеждат невероятно, какво ферари или ламбо на улицата изглежда невероятно. Тогава са и най-весели и забавни, и на най-'неизносени'. За мен нищо не може да се сравнява с една тийнейджърка, наистина нищо друго на света не искам, а аз съм имал всичко друго и то не значи нищо за мен.
KrivMasur
03-24-2016, 16:15
Мила, та това е едно и също :D ! Я обясни (не на мен, на всички) какво разбираш под "коч-компания" и какво под "нормални момчета"?
...приятелите на тези момичета и като резултат най-много да си изпроси боя!
едва ли ще си изпрося боя.... тези дни направо се моля да има с кой за какво да се сбия, просто да си излея гнева върху някой невинен(или виновен) така както господ излива неговият върху мен в моят разцвет
KrivMasur
03-24-2016, 16:17
Мила, та това е едно и също :D ! Я обясни (не на мен, на всички) какво разбираш под "коч-компания" и какво под "нормални момчета"?
...приятелите на тези момичета и като резултат най-много да си изпроси боя!
едва ли ще си изпрося боя.... тези дни направо се моля да има с кой за какво да се сбия, просто да си излея гнева върху някой невинен(или виновен) така както господ излива неговият върху мен в моят разцвет
darkneesssss
03-24-2016, 16:33
Чудя се дали и в реалния живот си такъв или си як мишкар ,щото много ей такива има дето се палят по форумите ,а после бегат като зайци . Интересно е ,че всичко това загатва нещо ама не мога да го тълкувам . Да не си направил малко по голямо бицепсче и искаш да се тестваш върху някого нещо много комплексарско звучи. Я пробвай в някоя бокс зала малко спаринг да видим дали ще ти се иска пак да изливаш гняв ,то и разцвета ще ти стане по хубав тъкмо ще ти отива на набожната личност.
KrivMasur
03-24-2016, 16:46
Чудя се дали и в реалния живот си такъв или си як мишкар ,щото много ей такива има дето се палят по форумите ,а после бегат като зайци . Интересно е ,че всичко това загатва нещо ама не мога да го тълкувам . Да не си направил малко по голямо бицепсче и искаш да се тестваш върху някого нещо много комплексарско звучи. Я пробвай в някоя бокс зала малко спаринг да видим дали ще ти се иска пак да изливаш гняв ,то и разцвета ще ти стане по хубав тъкмо ще ти отива на набожната личност.
Занимавам се с бойни изкуства от дълго време, не съм агресивен или човек който скача на бой, камо ли пък комплексар, просто напоследък не мога да издържам. Това да прекараш тийн годините си без да пипнеш момиче си е най-висок клас психически тормоз нон стоп. Няма да се изненадам и ако взема да полудея след няколко години, ако нямаш контакт с другия пол не се развиваш правилно.
darkneesssss
03-24-2016, 16:55
Занимавам се с бойни изкуства от дълго време, не съм агресивен или човек който скача на бой, камо ли пък комплексар, просто напоследък не мога да издържам. Това да прекараш тийн годините си без да пипнеш момиче си е най-висок клас психически тормоз нон стоп. Няма да се изненадам и ако взема да полудея след няколко години, ако нямаш контакт с другия пол не се развиваш правилно.
Много филми гледаш или много глупости четеш ,какво да кажат поповете или послушниците в мъжкки манастир ,как се справят . Относно това с пипането на момиче , незнам какво да ти кажа или започваш да ги пипаш само ,че да знаеш как или другия вариант е дестинация гарата там има "пеперудки" ,който ще те оправят ,няма да ти излезнат и скъпи дори ,а другия вариант е ръката . Относно това ако се притесняваш ,че си девствен има проучване ,което сочи ,че много мъже започват сексуалния си живот чак на 26 ,което си е доста иначе за девойките бих казал ,че те винаги са в очакване да ги хванеш и да ги разтресеш силно ,но пак казвам те са само в "очакване " никога няма да поемат първата крачка ,някой от страх други от суета ,а трети поради други причини . Бих ти разказал една случка за една девойка дето ми беше разказала ,че била толкова загоряла преди години ,че давала на комшията от съседната къща да я чука пред довара направо останах без думи тогава ,ама така и внимавай като подбираш да не попаднеш на някоя дето я минава всеки "съсед" ,макар че има и такива жени ,които просто не мога с един мъж и това е .
KrivMasur
03-24-2016, 20:56
Много филми гледаш или много глупости четеш ,какво да кажат поповете или послушниците в мъжкки манастир ,как се справят . Относно това с пипането на момиче , незнам какво да ти кажа или започваш да ги пипаш само ,че да знаеш как или другия вариант е дестинация гарата там има "пеперудки" ,който ще те оправят ,няма да ти излезнат и скъпи дори ,а другия вариант е ръката . Относно това ако се притесняваш ,че си девствен има проучване ,което сочи ,че много мъже започват сексуалния си живот чак на 26 ,което си е доста иначе за девойките бих казал ,че те винаги са в очакване да ги хванеш и да ги разтресеш силно ,но пак казвам те са само в "очакване " никога няма да поемат първата крачка ,някой от страх други от суета ,а трети поради други причини . Бих ти разказал една случка за една девойка дето ми беше разказала ,че била толкова загоряла преди години ,че давала на комшията от съседната къща да я чука пред довара направо останах без думи тогава ,ама така и внимавай като подбираш да не попаднеш на някоя дето я минава всеки "съсед" ,макар че има и такива жени ,които просто не мога с един мъж и това е .
Тук не става въпрос за секса, на мен не ми пука за това (разбира се че ми се ебе, защото съм мъж, но разбираш какво имам впредвид).
Е какъв е шибаният смисъл в това да ебеш на 26 някакви стари и наебани износени курви, за които ти си просто поредният и нищо специално... най-сладкото е ученическата любов с ученички с разцвета си... това на 26 е да си като някой просяк който яде трохи останали от хубава вечеря. Какъв е шибания смисъл изобщо да се занимаваш на 26 като си твърде стар за някое мило и добро момиче на 15-17 години с което да имаш невинна любов или просто да правиш секс с нейното стегнато греещо тяло. Целият смисъл е да загубиш невиността си заедно с някое момиче, и да споделите изживяването... не с някой курва на която няма да и пука.
И каква е тая глупост, почти всички започват сексуалния си живот в гимназията като всеки нормален човек. И аз бих поел първата крачка... ако имаше потенциално момиче за това около мен.
...има проучване ,което сочи ,че много мъже започват сексуалния си живот чак на 26 ,което си е доста Къде го това проучване? Това са някакви изостанали смотаняци, които са една малка част от населението.
Е какъв е шибаният смисъл в това да ебеш на 26...Как какъв е смисълът?! Смисълът е да не умреш девствен :D !
ученическата любов с ученички с разцвета си... Какъв е шибания смисъл изобщо да се занимаваш на 26 като си твърде стар за някое мило и добро момиче на 15-17 години с което да имаш невинна любов или просто да правиш секс с нейното стегнато греещо тяло. Целият смисъл е да загубиш невиността си заедно с някое момиче, и да споделите изживяването... не с някой курва на която няма да и пука.
И каква е тая глупост, почти всички започват сексуалния си живот в гимназията като всеки нормален човек.Тоя влак си го изпуснал, гледай да не изтървеш и другите! Който подбира - мастурбира :D !
darkneesssss
03-24-2016, 21:59
Къде го това проучване? Това са някакви изостанали смотаняци, които са една малка част от населението.
Как какъв е смисълът?! Смисълът е да не умреш девствен :D !
Тоя влак си го изпуснал, гледай да не изтървеш и другите! Който подбира - мастурбира :D !
Грозен ,на последната приказка има една малко подробност ,който не подбира на грозна жена се спира макар никнейма да се връзва никой не иска да го споходи подобно нещо. Относно коментара ти вече добива смисъл започнал си да разсъждаваш :Д ,не че аз расъждавам с всичкия си . Относно девствениците мисля ,че съм го споменавал не веднъж пазара за циганки е отворен качеството зависи от парите за маниерите на тези непорочни момиченца не бих и споменавал ,но относно невиността им ,която ти искаш да омършиш , е това е предложение точно за теб Kriv Masur ,можеш спокойно да я минеш като валяк с гумичка ,без гумичка ,както решиш предполагам ,че можеш да си намериш и още по млада ако искаш от онези ,които си играят с кукли още . Относно статистиката беше проучване във Великобритания не си спомням ,точно къде съм я чел статията ,но със сигурност има такава .
Относно статистиката беше проучване във Великобритания не си спомням ,точно къде съм я чел статията ,но със сигурност има такава .Я намери статията тогава, че ми стана интересно :) ! Вестниците и списанията да пишат за мен - че съм един от тия, дето са девствени след 26 :D !
Вие крава от теле да суче виждали ли сте?
darkneesssss
03-25-2016, 20:52
Вие крава от теле да суче виждали ли сте?
Зависи от кравата и телето . Любовта граници няма .