View Full Version : Проблем със несигурно момиче.
Stanislaw98
03-02-2016, 19:34
Така,запознах се с едно изумително момиче,"зарибявахме" се известно време но се оказа,че в момента не търси обвързване но каза,че не е изключено да правим секс само трябвало да си го заслужа.Може би се притеснява,че е още девствена,пък и е много несигурна не знае какво иска,както и да е последно ми каза,че трябвало да си го заслужа,а вече кво ли не направих,звезди ли да й свалям.Някакви съвети ?
LoveInfect
03-02-2016, 22:29
Накарай я да се чувства сигурна и специална, бъди особено внимателен към нея, и я обгрижвай. Заслужи си го. Но не прибързвай.
supportbot
03-03-2016, 23:29
1
protogoodnes
06-30-2016, 10:33
Не избързвай.Почакай малко.Намерил си своя шанс ;)
baby_baby
07-01-2016, 11:50
Дай и малко време ако е девствена за това те бави толкова време
KaRiNa.Ni
07-01-2016, 22:43
Така,запознах се с едно изумително момиче,"зарибявахме" се известно време но се оказа,че в момента не търси обвързване но каза,че не е изключено да правим секс само трябвало да си го заслужа.Може би се притеснява,че е още девствена,пък и е много несигурна не знае какво иска,както и да е последно ми каза,че трябвало да си го заслужа,а вече кво ли не направих,звезди ли да й свалям.Някакви съвети ?
Няма как едно девствено момиче,да ти каже може да правим секс,ако си го заслужил...просто те върти на пръста си и иска да те пробва,до къде може да стигнеш.
DevilAngel69
07-15-2016, 04:20
Права си
dwanewane
07-16-2016, 15:26
Абе да ти кажа брат и аз имах една подобна ! Въртя ме насам ,натам и накрая си останах просто така !! Заряазах я така ,че и при теб може да стане така ! Надявам се да не останеш на сухо ! :D :D :D
dwanewane
07-16-2016, 15:26
Няма как едно девствено момиче,да ти каже може да правим секс,ако си го заслужил...просто те върти на пръста си и иска да те пробва,до къде може да стигнеш.
Да , точно !
cathelyn
07-17-2016, 12:00
Вариант е просто да не знае какво иска и да те мотае. Другия вариант е да е материалистка и да очаква нещо в замяна - примерно подарък от теб :D ^^
cickitenazlati
07-21-2016, 10:52
ако се притеснява много и предложи да я наебеш през гащите
Здравейте,
Разгледахме форума и решихме, че ще е забавно да направим видео от вашите проблеми .. за това направихме видео отговори на темите тук във Teenproblem.net
Ето го отговора на тази тема тук : https://www.youtube.com/watch?v=VDZ_T9HrWsI
В канала има още отговори от други теми.
Be positive & open-minded.